Boomer Space


Diskuse ke článku : ANTHRAX - Worship Music
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Zetro
19.05.2015 11:19

Velmi dobre album ,trochu som sa bal ako s tym nalozi Joey po famoznom Johnovi ale je to dobre,aj ked po Bushovi sa mi vzdy zacnie 80%

 

Daveyy01.05.2015 20:27

Taky se do toho vložím :-)Worship music považuji bez přehánění za uplně nejlepší dílo od Anthrax. A to se mě nestává často aby novinka odbourala starší tvorbu takové legendy jakou Anthrax bezpochyby jsou. Bohužel devadesátá léta se kapela topila ve sračkách a Bush ji statut hvězdy neudržel! A Belladona zachránil Anthrax před zkázou! Paradoxně i oni jeho :-) No zkuste si poslechnout jeho solovky...Krásně jsi to Stray shrnul větou Stray "Nikdo z Big4 nenahrál v jednadvacátém století tak dobrou věc jako "Worship Music". Lépe bych to nenapsal!

 

Stray
01.05.2015 14:10

Nechme to být, asi se to z mé strany mělo řešit trochu jinak, ta má hláška ohledně "náročné zkoušky sebeovládání", to bylo zobrazení Miloše Zemana, ne nějakýho Ovčáčka, toho jsem tam zmínil spíš jako tzv. nástroj.

 

Subeer01.05.2015 05:08

Můj příspěvěk měl být především o tom, co pro mě znamená album "Stomp 442" a ANTHRAX jako kapela vůbec. To, že si do toho zamotal tvého kolegu Kropise, je čistě tvoje věc, ale opět jsem tu k tomu napsal svůj názor(když už si mám s někým třást pravicí). Pokud máš jíný, tak je to v pořádku. Jestli je nějaké pravidlo, že sem po X-měsících mám napsat v jíném duchu, tak opravdu nevím, kam jsem se to dostal. To, že můj připěvěk vyzněl kriticky, by tě jako člověka, který se snaží pracovat a komunikovat s lidmi zas tak rozhodit nemělo.Osobně nemám moc rád, když mi někdo, po vzoru Ovčáčka, až moc nutí tu svojí pravdu (v tomto případě o zbytečnosti "Stomp 442").Opět bych ti chtěl popřát hodně zdaru ve tvé zdejší práci a slibuji, že už tu nebudu rušit ty symetrické kruhy novinářské harmonie.

 

Stray
30.04.2015 14:36

Subeer: Vůbec mě nešlo o to, udělat ze sebe nějakýho odborníka na kapelu ANTHRAX a ani nezpochybňuji Tvoje zainteresování do jejich hudby z devadesátých let, nepsal jsem to kvůli Tvému názoru na tu hudbu, spíš jsem se zarazil nad tím, že po x měsících něco napíšeš a hned schytám kritiku. No a asi nejdůležitější věta, která vlastně vysvětluje, proč mi to tak nadzvedlo, je asi tahle poslední (je prostě dokonalá):-) -> v rámci náročného testu sebeovládání ponechám tvé sdělení "Kropis tu odvádí sakra dobrou práci" bez povšimnutí. A nemusím k tomu sdělení volat ani Ovčáčka!:-)))

 

Subeer30.04.2015 13:07

Nechápu, ten přívlastek nepřátelský přispěvěk. Jenom jsem tu napsal svůj názor, což už zase hodně dlouho neudělám. Já jsem nikdy něřekl, že Bush dělá ANTHRAX, jenom jsem napsal, že mi hodně pomohl k tomu, že jsem ANTHRAX pochopil jako celek. Nepovažuji se za nějakého extra fanouška téhle skupiny, i když nám většinu jejich desek a jedno tričko a pokud pro tebe nejsem ten pravý ryzí fanda, na sračky a s holou hrudí v Plzni na výčepu, tak mi to vůbec nevadí. S Kropišem si rád ruku podám, dle mě tu odvádí velmi dobrou práci, což je vidět i na ohlasech čtenářů. "Greater Of Two Evils" si klidně poslechni, rozhodně by to nemělo snížit tvůj status odborníka na tuhle skupinu.

 

Stray
30.04.2015 12:43

Subeer: Kdyby jsi mne častoval čtenářským příspěvkem časteji, asi by mne tento vzkaz nepřipadal zas až tak nepřátelský, ale jelikož je to Tvůj první příspěvek do diskusí zhruba za dva roky a je kritický, staví jej to do úplně jiné pozice a beru jej osobně. Co k tomu můžu říct? Nejvýstižnější bude asi hláška, VY BY JSTE SI S KROPISEM MOHLI PODAT RUCE a nebude to kvůli tomu, že vám přijdou ANTHRAX OK hlavně v sestavě s Bushem, protože Bushe uznáváte, což z vás samozřejmě nedělá fanoušky ANTHRAX, protože Bush to je to nejmenší, co dělá ANTHRAX, tím čím jsou, že jo? Bude to kvůli něčemu jinému a snad vás napadne díky čemu, Kropisovi už jsem to řekl, ...a ví o svých mezích a kvalitativně pisatelských schopnostech. PS: Album "Greater Of Two Evils" jsem ještě ani jednou neslyšel, neměl jsem potřebu, ty skladby znám v originále, proč poslouchat revival?

 

Subeer30.04.2015 09:23

Mě tady už ani nepřekvapuje, ta děsná zarputilost šéfredaktorova omílat to, jak moc je “Stomp 422” slabé album (nyní dokonce už bez nápadů). Co vlastně tu vlastně chceme? Viz. jinde (pozn. Stray: Od kdy jsou kytarová sóla zárukou děsné zábavy a bavení? Kriste, boha jeho.). “Stomp 422” určitě není v diskografii klasický ANTHRAX, ale je to rozhodně album s největším tahem na branku a s kvanty výborných hudebních nápadů. Tahle deska mě vlastně donutila začít brát tuto kapelu vážně, nicméně do té doby by mě nenapadlo napsat (a tvrdit), že je nějaká deska od ANTHRAX bez nápadů, prostě mi jenom nesedly, a to většinou kvůli kníkajícímu pudlíkovi Belladonovi. Na tom, že jsem se prokousal do tvorby před Bushem, má zásluhu zase jenom Bush, protože starší tvorbu rozzářil na desce “The Greater Of Two Evils”, kde s jeho projevem ta muzika vyloženě rozkvetla, a tak jsem jí začal album po albu prokousávat a přicházet na chuť. Belladona, dle mě, podává nejlepší výkon právě na “Worship Music”, které však bylo napsáno pro úplně jinak stavěného zpěváka, ale výsledek je opravdu výborný (Joey má můj respekt), přestože se dá říct, že je tohle album psané ve stylu chytré horákyně. p.s. něco mi napovídá, že vycházející album ARMORED SAINT, překoná veškerá Big4 alba jednadvacátého století. Ano vychází po pěti letech po předchozí desce, takže by to nemuselo být špatné, viz. poučka Co více čekat od letité kapely, která vydává nová alba jednou za dekádu?

 

Demonick30.04.2015 00:21

ANTHRAX - we´ve come for you all, Slayer - God hates us all, Christ Illusion, Megadeth - The System Has Failed, Endgame. K Worship Music - plusy: vyborny spev, zvuk, niektoré skladby, mínusy: je to take "hevíkovaté", mnoho skladieb v strednom tempe čo ma ku koncu nudí, niektoré skladby. I tak velmi dobrý album a skvelé spracovanie digipack verzie! 7,5/10

 

Stray
28.04.2015 21:40

Nikdo z Big4 nenahrál v jednadvacátém století tak dobrou věc jako "Worship Music".

 

Kropis
28.04.2015 21:27

No a to právě že není a o novátorství jsem taky nic neříkal. Ty seš fakt blázen, prej konečně ANTHRAX... S tebou se fakt nedá o Big4 normálně bavit u Anthrax seš seklej v 80. U Metallicy zase obdivuješ ty jejich sračky v novým miléniu a Megadeth je pro tebe mrtvá kapela od Cryptic Writings. Abych pravdu řekl, tak se mi Worship oposlouchalo snad nejrychleji ze všech desek. Obsahuje parádní věci, ale jako celek je to taková úlisnost fanouškům.

 

Stray
28.04.2015 21:06

Abych znovu pravdu řekl: "Já ti moc nerozumím." Za prvé - Worship Music nejsou žádná novátorská deska, je to typická deska ANTHRAX po vzoru nejslavnější éry nahraná teď. Co mezi sebou členové maj mne nezajímá, vůbec mne nezajímá jestli je větší čůrák Scott Ian, Dan Spitz nebo jestli taky náhodou není čůrák Charlie Benante, pro mne je důležitý výsledek a ten hovoří - Tohle jsou konečně ANTHRAX, Caggianno pro mne nemá absolutně žádnej význam a není to kvůli tomu, že vypadá jako rodino-vrah Kramný, ale protože je to prostě nějakej jouda do počtu a vždycky byl (byl to takovej jejich Sasha Gerstner), stejně tak si nemyslím, že Belladonna je lepší showman než zpěvák, ten pudl je zatraceně skvělej zpěvák a jako showman je naopak takovej normál starej pudlovitej páprda, naopak JOHN BUSH si myslím že právě naživo showman je, stejně jako je skvělej zpěvák, jen prostě k ANTHRAX tolik nepatří. :-))

 

Kropis
28.04.2015 20:53

Řeknu to jednoduše, tak jak je Worship dobrá deska, tak s Bushem by byla ještě o třídu lepší. Rozhodně to není "typické" album ANTHRAX a už tuplem ne po Persistence of Time, to se radši poseru. Polovina songů je plynulá návaznost na WCFYA a podobnost s předchozím obalem je taky "čistě náhodná". A abych dosvětlil situaci, John Bush už se po reunionu nikdy nestal a nechtěl stát členem ANTHRAX. Záskok na krátkém turné byl jediný jeho ústupek kapele a jinak chtěl být s rodinou. Aktivita/neaktivita Armored Saint s tím také úzce souvisí.No a Belladona si to posral sám, ono to ostatně dopadlo jako všechny tyhle křečovité reuninony prachy/ego/nucená spolupráce. Bello Spitzovi po evropském turné málem rozbil hubu, tak se kluci poroučeli. Epizoda s Nelsonem se ani komentovat nedá, ostatně i Ian se k tomu velmi kulantně vyhnul ve své autobiografii, což mě docela pobavilo. Naštěstí pro tebe si pak Belladona uvědomil, že bez Anthrax je hovno a vrátil se. Dává do toho všechno a kapela slušně šlape, sám jsem je viděl naživo 2x a byla to paráda, ale dal bych ruku do ohně, že co Bush ztráci showmanstvím, nahání neuvěřitelným zpěvem.

 


 

 

 

 

TOPlist