Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

Louža
03.04.2015 14:51

A Floor s Anetkou jí budou zpívat na pozadí sbory...vůbec bych se nedivil, kdyby to tak dopadlo...

 

Stray
03.04.2015 14:40

Stejně si myslím, že sa táto rozprávka dobre skončí. Nieje o to žiadných pochybností. :-)) Střih: srpen 2021, WACKEN, statisíce fanoušků aplaudujících návratu "sNiežnej", sváteční atmosféra všetkých pohlcuje a oceán těl rozechvívá monumentální intro "Ghost Love Score", její tvář je bělostnější než kdy před tím, soustředěný výraz jí dodává na majestátnosti, a renesanční paví vějíř utváří kolem její hlavy svatozář. Dokonáno jest - pro ludí všetko!:-)

 

Valič
03.04.2015 13:56

Stray: Banjo je náhodou sexy (stejně jako ty rybářské boty). Já v tomto nástroji vidím pro metal obrovskou naději do budoucna a dokonce si myslím, že by během pár let mohl zcela nahradit elektrické kytary. :-)

 

Ywa03.04.2015 13:36

Chapem, heavy recenzia :) Ono sa nam to hovori, ale pravdepodobne 90 % z nas by nedokazalo skomponovat ani Prsi, prsi :). Pre mna su NW cimsi zvlastnym, maju nezamenitelny zvuk, ktory neviem pomenovat, ale pri pocuti prvych tonov viete, ze su to oni. A ked si uvedomite jednu vec, ze v podstate na vsetkych albumoch po DPP vratane, su niektore pesnicky vyjadrenim lasky Tuomasa k Tarji, pochopite texty, otvori sa vam celkom iny pohlad na nich. Tuomas je snilko, vela toho nenahovori, cez hudbu sa vsak vyjadruje ozaj uzasne. Pre mna su proste ini, srdcu blizki. Jedine co sa bojim, aby ich komercia nestiahla tam, kde by v podstate vobec nechceli byt.

 

Louža
03.04.2015 13:28

Stray : velkoměstský beaty :-) Ale ne, banjo právě neni dědkovský a i kdyby bylo, tak komu to vadí? Metal není hudba jen pro juniory (možná jeho extrémní odnože). V metalu právě banjo úplně skvěle funguje. Zrovna Thuomas ho použil loni na své sólovce ve skladbě Into the West spolu se symfoňákem a má to ukrutný koule. Ale s recenzí souhlasím, zavírání očí není na místě, právě proto že jsou to NIGHTWISH, když ne oni, tak kdo by měl mít na víc?

 

Stray
03.04.2015 13:11

LOUŽA: Ale banjo JE dědkovskej nástroj!!! Stejně jako je dědkovský rozšiřovat počet členů a nástrojů. Nejméně dědkovský by bylo v případě Maidenů udělat album, které by bylo a) napůl frišná moderna, současnej zvuk, nějaký ty velkoměstský beaty, songy, který by jezdily nepokojně jak šídlo v láhvi a napůl návrat ke "Killers" .:-)) YWA: Ano, je to asi tvrdá a celkem netypická recenze, jenže takhle prostě recenze chci dělat - kombinací serioznějšího textu a bizarních pocitů, které si člověk normálně nechává spíš pro sebe.:-) U NIGHTWISH navíc nelze přivírat oči, oni opravdu nejsou outsideři.:-)

 

Louža
03.04.2015 10:12

Stray : špatný příklad. Je celkem jasný, že cover verze písně IRON MAIDEN The Trooper od Steve ‘N’ Seagulls jasně prokázala jak moc Maidnům chybí banjo. Kdyby si Madni natáhli do kapely někoho tak talentovaného jako je Luboš Malina, který by jim tam valil na banjo, saxík, a všechny různý flétny, mohl bejt ten jejich nudnej současnej dědkovatej kolovrátkovej metal taky o něčem jiném. Fakt na tom nejsou o moc lépe než současní Nightwish.

 

Ywa02.04.2015 23:12

Tvrda recenzia, velmi tvrda. Ze nie ste fanusikom NW, niet pochyb. Inak by ste vedeli, ze "ten bubenik so satkou" je Jukka, ktory kapelu neopustil, len sa dava dokopy kvoli nespavosti a ako uz bolo v diskusii pisane, bolo to uvadzane hocikde. Dedkovia... Tuomas bude mat o rok 40, takze ak mate okolo 20, istotne je pre vas dedko kazdy clen (o Marcovi s 50-tkou na krku ani nehovorim). NW sa neorientuju na deti, sami uvadzaju, ze ich pocuvaju skor starsi fanusikovia. Kapela vznikla v r.1996 a tvorili ju Tuomas, Emppu, Jukka a Tarja, okrem ktorej su teda v kapele stale ti isti plus Marco, ktory s nimi hra 14 rokov (ten vymenil basgitaristu, ktory to flakal, preco by v kapele mal taky ostat?), takze sa tam nemenia ako na beziacom pase. Zmena na poste spevacky bola asi nutnostou a otazkou casu. No a ano, dedko Troy, ten je novy (nie vsak celkom, kedze sa uz objavil na albume DPP ako host). Co sa tyka albumu, o ten hlavne v diskusii ide - nie som metalovy expert, z pohľadu obycajneho cloveka, ktory hodnoti paci sa - nepaci, hovorim - paci sa mi. V prvy moment trochu zmätok, ale cim viac album pocuvate, tym sa paci viac. Snad este jedna vec - nie je pravdou, ze sa nevyvijaju, vypocujte si napr. Oceanborn a ten rozdiel a vyvin budete pocut istotne. Ja im fandim.

 

Morta
02.04.2015 22:07

Skvělá recenze. S většinou názorů se zde ztotožňuji. Album poslouchám po desáté a nenacházím ani kouzlo, ani nemám vyloženě oblíbený song, který by se mi dostal pod kůži. Je mi to líto, ale u mě Nightwish fungují pouze jako setrvačnost. Poslední album, které mě doopravdy zaujalo bylo DPP.

 

racik
01.04.2015 18:42

Teda desku soudit nebudu, slyšel jsem akorát Elan a z Nightwish jsem slyšel komplet akorát Oceanborn.Jen bych měl poznámku k tomu poslednímu dědkovi - Kai Hahto (je mu 41) je budeník mimo jiné z Rotten Sound, Swallow the Sun, Wintersun. Tahle dočasná změna (prý kvůli zdravotním problémům stálého bubeníka jen pro toto album a koncerty) byla probíraná leckde a jak koukám, i dost viditelně na jejich stránkách. Jinak Tuamos je podle všeho téměř výhradní skladatel všeho v NW, takže to, že si s kapelou dělá, co se mu zlíbí, bych mu asi nezazlíval...

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist