Boomer Space


Diskuse ke článku : SCANNER - The Judgement
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Bluejamie65
12.09.2016 19:33

Já jsem nechtěl rýpat, jen lobuju za Heaven´s Gate:-) spíš jde o to, že Bornemann má vzhledem k tomu z jaké je kapely často prsty v konceptech jiných kapel a je fanatikem starověkých a mimozemských civilizací. Přestože hudba je rozdílná při šťourání v originálech by se našly určitě společný rysy:-) Ale já mám origoše jen (myslím 5) od Scanneru.

 

Stray
12.09.2016 18:47

Bluejamie: Tuto informaci jsem bohužel nepostřehl,neboť mne kapela HEAVEN´S GATE nikdy nezajímala, nicméně s pokorou přijímám podobné postřehy a cením si všudypřítomného čtenářského ostřížího oka, jenž mne nutí udržovat projektu Crazy Diamond stále nadstandardní kvalitu, která je pro mne klíčová a v konfrontaci s pomyslnou konkurencí i rozdílová... :-)))

 

Bluejamie65
12.09.2016 17:15

Všiml sis, že mentorem a producentem počátku Heavens Gate je stejná osoba jako u Scanner - Terminal Earth? Zajímavé ohodnocení teutonských pochodů od našich sousedů:-)

 

Stray
13.02.2015 17:12

No já mám k hardrockové a metalové muzice samozřejmě také nejsilnější vztah, také jsem na tom vyrůstal a alba z této oblasti stále sleduji, navíc mne o tvrdší hudbě psát baví mnohem víc, nedovedu si představit, že bych tady někdy psal takové ty obecné plky, co jsou snadno dostupné na mainstreamových webech, něco jako: "britská indie-rocková partička roztančila Prahu"...ty vole, z toho vždycky seru, co to je? Prej - "Roztančila Prahu!" :-)) Pak člověk přijde do Lucerna Music Baru a je tam na koncertě 80 lidí.:-)

 

Valič
13.02.2015 12:33

To bylo míněno samozřejmě s dost velkou nadsázkou, ale je pravda, že bývám při hodnocení hodně štědrý a snažím se na té nahrávce vždy soustředit na ty pozitivní věci a ne tam záměrně hledat nějaké nedostatky. Věcem, kterým bych dal méně než 50% se snažím vyhýbat a pokud si i nějakou takovou desku poslechnu, tak ji většinou nehodnotím. S tím metalem to byl taky spíš vtip, poslouchám kapely z minimálně deseti různých žánrů a vždy se je snažím hodnotit objektivně. Na metalu jsem vyrůstal, takže k němu mám asi nejsilnější vztah, ale určitě ho nějak nenadřazuju nad ostatní žánry.

 

Stray
13.02.2015 10:33

romant: Osobně se taky snažím využívat celou bodovou stupnici, hodně špatné věci spíš dost často nepíšu, ale 60% u mne není známka, díky které by se měl čtenář cítit na onen první poslech namlsán.:-)Je to přesně ta deska, která je sice dobrá na to, aby se člověk vyvaroval jejímu kritizování, ale zas na druhou stranu, ačkoliv jde třeba o profi věc, nedonutí k tomu, že si jí budu dál pouštět. Valič: Jak píšeš, že 40% dáváš jenom za to, že někdo hraje metal :-)), to mě přišlo hrozně úsměvný, protože ačkoliv se počítám mezi metalové posluchače, tak si opravdu nejsem jistý, jestli je to plus.:-)))

 

romant
13.02.2015 09:36

Je pravda, Honzo, že jsem ujížděl na melodickém metalu :-) Ale dneska už to téměř neposlouchám. Naposled snad Unisonic. Ten Scanner mě ale namlsal, kor když jsem viděl TVÝCH 60% :-)

 

13.02.2015 09:34

Já se snažím využívat celou stupnici, a myslím že Stray to má podobně. 60% je pro mě prostě lehce nadprůměrné album :-)

 

Valič
12.02.2015 18:45

Mně teda 60% nepřijde jako nějaké extra vysoké hodnocení. To já většinou dávám 40% kapele už jen za to, že hraje metal, a 50% když to není vyložená sračka. :-)

 

Stray
12.02.2015 16:59

Ahoj Romane, asi takhle - první polovina alba se mi docela i pozdávala, pak si to nějak ne a ne sednout, nevím, mě to přijde jako takové obyčejné speed metalové album, na starou etapu to nemá, ale není to vyloženě průserový, nevím, možná jsi jim tenkrát fandil až moc, když jsme v devadesátým chodili na koupaliště s placatym kazeťákem.:-)) Jinak na webu Metalforever jim dali mnohem vyšší známku než já, takže to by mohlo mírnit můj neuvážený result, odpusť.:-)

 

romant
12.02.2015 14:15

Teda Honzo, tys dal týhle desce 60%?? Zírám. Ses asi ten den nějak jinak vyspal, ne? :-)Mně přijde dost špatná. 40% max. A že jsem na Terminal Earth fakt docela ujížděl.

 


 

 

 

 

TOPlist