Boomer Space


Diskuse ke článku : KREATOR - Coma Of Souls
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Alda
20.08.2020 20:04

KREATOR - Coma of Souls... nádhera za jasných 100%, nebál bych se říct, že zřejmě nejlepší KREATOR! No a Cause for Conflict i pro mě nejslabší... Outcast a Endorama úplně v pohodě, akorát poslední dvě řadovky mi nějak "nesedí"...budu muset poslechnout po delší době

 

DarthArt
19.08.2020 23:55

Valič: Asi na světě nechodí druhý člověk, který mě dokáže rozesmát tak jako Ty !!!
Pan profesor ... Wagner Antichrist .... já se fakt poseru !!!!!!!!!!!

 

Valič
19.08.2020 22:23

Tak třeba bývalý frontman Sarcófago prý teď přednáší ekonomii na nějaké uznávané brazilské univerzitě. Jestli pan profesor stále ještě používá své umělecké jméno Wagner Antichrist, už prameny neuvádějí. :-)

 

DarthArt
19.08.2020 21:35

Fiorettiho samozřejmě poznám, ale říkal jsem si, že by to eventuelně mohl bejt podobnej ksicht. Asi fakt ne.

Upřímně mě to napadlo při srovnání s jiným hudebníkem. Tomáš Jarolím, baskytarista MOTORBAND, kterej byl později byznysmen, hodně vysoko v politice (místopředseda Věcí veřejných v době jejich slávy, dneska je v Teplicích za Babiše), a dokonce jsem o něm před pár dnama slyšel v televizi ohledně nějaký snad finanční kauzy. Tak proč by mnohem slavnější muzikant, a shodou okolností taky basák, nemohl být dneska byznysmen v kvádru. Ale máš pravdu, zřejmě to není on.

 

Stray
19.08.2020 21:23

Fioretti je vlevo, to určitě nebude ten byznys týpek s byznys bílym chrupem, kterého si sem pastnul. Kdo ví kde je dneska? Třeba nám poniklovává tělesa v Mühlbachu nebo Solingenu, i když on byl vlastně essenskej punker. Vsadím se, že jede na směny s Turkama.:-)

http://www.fullinbloommusic.com/kreator-biography_mille-petrozza.html

 

DarthArt
19.08.2020 21:20

Alda: Já jsem "Avenue" i Symfonii aktuálně docela propadl, chce to čas, ony jsou obě špatně stravitelné, než se člověk prokouše, může to trvat pět poslechů nebo dvacet let. Ale to prozření .... :)

V mailu máš ty Metaliště, konečně !!

 

Alda
19.08.2020 21:06

Space Avenue... tak to jsem zvědav, neb nedávno jsem to ani nedoposlouchal do konce... (což se mi skoro nestává) ten zbustrovaný/zmixovaný zpěv se mi nějak příčil...

 

DarthArt
19.08.2020 20:44

Domluveno do "Radium Round". Pak určitě pauza a pak se uvidí. Už s tímhle rozsahem nám vyšel šéf hodně vstříc.

Jo, a příště bude "Space Avenue". Symfonii jen zmíním v "Avenue", o takhle abstraktním počinu nejsem schopen napsat samostatný článek. V těch dobových je to stejně vyplněno sestavou, historií a dalšími pičičmundami, které už tady máme dávno odbyté:)

 

Alda
19.08.2020 20:38

DARTHe, bude se pokračovat v recenzích WALTARI??

 

Stray
19.08.2020 20:11

Já se o nich asi nechci bavit, chci se bavit o AD/DC. :)

 

DarthArt
19.08.2020 17:47

A já myslel, jakou udělal kariéru :) Taky to byl můj favorit z klasické sestavy KREATOR. Jinak jsem koukal teď na nějakej dokument z doby Coma Of Souls a ten Ventor, to je dobrej skopčák :) Ksichtem, řečí ... jenom ostříhat, helmu na hlavu a postavit na stráž hlídat most. :):)

 

Stray
19.08.2020 17:26

Tohle není Rob Fioretti, příteli. :-) Svého nejoblíbenějšího člena Kreator bych poznal.

 

DarthArt
19.08.2020 17:21

Přátelé, poraďte mi. Je tohle Rob Fioretti z KREATOR nebo není? Ten ksicht ale je podobnej a takových jmen taky moc nebude:

https://pcrp.com/robert-fioretti-managing-director/

 

DarthArt
17.08.2020 15:04

Tak jak jsem se bál těch remasterů KREATOR, tak to mám na stole a pohltilo mě totální nadšení! Super booklet - knížečka 30 stran s tunou fotek, Milleho komentářem ke každý skladbě, celý laděný do takovýho toho matnýho noir odstínu, obě cédéčka potisk s motivem na obalu. Samotnej obal malinko jinej, ale jen v detailech - na obalu digipacku navíc jakýsi sotva viditelný ostnatý dráty, vlastní knížečka jen hlava bez loga a názvu, ale vůbec to neruší nic. Zvuk remastru naprosto v pohodě - ten čurák tam řve snad ještě agresivnějc než na původní verzi !!!!! K tomu bonus cédéčko se zabijáckým koncertem z Coma Of Souls turné !! Ty vole - tohle za 179 korun ? Normálně jsem z toho sexuálně vzrušenej - seru na všechno a objednávám i další remastry, protože tohle chci mít doma i kdyby byla na cédéčkách nahraná Moravanka! Fakt pecka !!!!

 

Demonick19.02.2015 16:30

9/10

 

Carloss
17.02.2015 15:26

Jedno z mých nejoblíbenějších.100%

 

DarthArt
15.02.2015 13:38

Valič: Zajímavá myšlenka! S tím, že Hordes of Chaos bych pojmenoval Extreme pleasure of souls:)

 

Valič
15.02.2015 13:17

Pokud vím, tak videokazeta Hallucinative Comas měla původně vypadat úplně jinak a členové kapely byli s její výslednou podobou krajně nespokojení. Původně se snad mělo jednat o nějaký ucelený hororový příběh a skladby Kreator měly být použity víceméně jako soundtrack. Z tohoto záměru nakonec zůstalo jen jakési torzo - předpokládám, že hlavním důvodem byl asi dost omezený rozpočet. O tom, že album Coma Of Souls tvoří vrchol diskografie Kreator nemá smysl diskutovat, svědčí o tom i to, že se kapela samotná snažila tuto desku už několikrát "replikovat". S trochou nadsázky by se dalo říct, že její poslední čtyři řadovky klidně mohly vyjít pod názvy Coma Of Souls Part II až V. :-)

 

DarthArt
14.02.2015 19:31

Coma of Souls je mýma očima jasně nejlepší deska Kreator - skvělé skladby, vynikající melodie i aranže, nenudí to ani vteřinu - desku lze porovnávat pouze s největšími esy thrash metalu typu Seasons in the Abyss. Hodně se povedl obal, kde je sice známá příšera (neví někdo, jestli má nějaký příběh jako Eddie nebo Vice Rattlehead), ale vkusně pojatá (taky jsem ji měl na tričku). K albu vzniklo neuvěřitelných šest videoklipů (z desíti skladeb na albu!!!) - When The Sun, World Beyond, Twisted Urges, People of the Lie, Coma of Souls, Terror Zone - takže firma Noise na jungen z Essenu opravdu nešetřila. Všechny ty klipy pak vyšly na VHS Hallucinative Comas, kde byly proloženy rozhovory a jakýmsi nudným příběhem o nějakém šíleném vědci. Nejlepší skladby - tady se opravdu nedá vybrat jedna nebo dvě, ale jak říká Stray, Terror Zone lze považovat za jakýsi středobod desky, já osobně pak mám hodně rád nenápadnou, ale nesmírně intenizvní Material World Paranoia, kde Mille řve že mu málem vypadnou oči z důlků. VHS zaznamenává taky podařenou live prezentaci skladby Agents of Brutality z jakéhosi velkého festivalu. Takhle bych chtěl Kreator vidět naživo...

 


 

 

 

 

TOPlist