Boomer Space


Diskuse ke článku : KREATOR - Extreme Aggression
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

DarthArt
13.02.2015 11:30

Vše jasný, nebudu na Tebe kvaltovat, ale zas je to známka, že to děláš dobře, když se dožaduju dalšího dílu.

 

Stray
13.02.2015 00:46

DarthArt: Ale no tak, mám snad také nějaký soukromý život, ne? Mám? "FUCK OFF". A na otázku zdali dojde z zveřejnění další recky KREATOR už v pátek, odpovídám jasné - Absolutely NOT! (snad je to ovlivněním tou báječnou ryze britskou angličtinou v právě shlédlém filmu "Kód Enigmy", nevím, ale pochutnal jsem si na ní):-)). Za prvé nejsem robot a to tempo, co tu nyní je, je prostě zabijácké (ale moje volba), je to neskutečně vyčerpávající ve všech rovinách a s otázkama KOMU? PROČ? se rvu každou desátou hodinu všedního dne, a za druhé, když tak sleduji statistiky návštěv a to kam míří, tak čtenáře vážně spíš zajímají recenze novinek. To je prostě fakt, to retro dělám vyloženě pro sebe, že ho tu mít chci. Takže tento týden, pouze víkend.

 

DarthArt
12.02.2015 20:48

Tak Strayi, čtvrtek večer, to už je skoro víkend, tak kde je Coma of Souls? Šup, ať už je tady :)

 

Valič
10.02.2015 13:18

Je zajímavé, že Phil Lawvere, který vytvořil ty obaly pro první desky Kreator, v letech 1989 až 2013 už pro žádnou metalovou kapelu nic nenamaloval. V loňském roce ale překvapivě vytvořil obaly hned pro tři alba. Kromě posledních Hirax to bylo ještě výborné třetí album od Exmortus a taky celkem povedená deska Storming Evil od německých Nocturnal, na které je slyšet dost výrazné ovlivnění právě prvními deskami Kreator, ostatně i ten obal vypadá dost povědomě. :-) http://www.metal-archives.com/albums/Nocturnal/Storming_Evil/396414

 

DarthArt
10.02.2015 07:37

Ještě mě napadlo, Stray by mohl vědět, jestli příšera na deskách Kreator, která se na obalech objevuje vlastně dodnes, má nějaký "vlastní příběh" podobně jako Eddie nebo Vice Rattlehead. V textech Kreator ani v rozhovorech jsem nikdy nic takového nezaznamenal...

 

DarthArt
09.02.2015 21:12

Je to tak, Extreme Aggression je nezapomenutelný motiv, další příšera by zapadla. Byl snadno identifikovatelný i na džízkách metalistů mezi záplavami lebek, monster a satanů z jiných obalů a měl jsem ho i jako čb oxeroxovanej plakát ve svým metalovým hnízdě. Zvětšenej z malýho obrázku a "rozkostičkovanej", ale BYL TAM !!

 

Stray
09.02.2015 19:50

Přesně, cover Extreme Aggression byla původně pouze alternativní verze, kterou měla kapela v záloze pro nejhorší případ, nakonec se z toho stal naprosto suprovej obal, díky kterému si samotná kapela ještě přilepšila (pro extrémní metalovou kapelu dost netypické focení na přední stranu - napětí z trochu jiné strany, nikde žádný apokalyptický výjev ani hektolitry krve, jen lehce kolorovaná fotka mániček), legendární fotka!!! Dobře že to s tím původním obalem nedopadlo.

 

Valič
09.02.2015 18:41

Jestli se nepletu, tak ta deska měla mít původně úplně jiný obal, ale jeho realizace se protáhla a kapela už déle nechtěla na jeho dokončení čekat.

 

Demonick09.02.2015 12:22

DarthArt to perfektne vystihol za mňa, takže ani niet čo dodávať. KREATOR prestali bezhlavo riffovať (Terrible Certainty) a vyrukovali s albumom, ktorý priniesol mnoho zapamätateľných peciek a koncertných tutoviek. Tie dodnes patria k základným kamenom koncertných programov, či už sa jedná o drvivú titulku alebo rýchlu paľbu "Bethrayer". Zvyšok ale rozhodne nezaostáva + perfektný obal + bombový zvuk = 10/10 a jeden z mojich TOP 5 od KREATOR.

 

DarthArt
08.02.2015 12:55

Škoda, já už si zvyk na systém "každý den vzpomínka na další album Kreator" :)

 

Stray
08.02.2015 12:14

recenze Coma of Souls a Renewal jsou napsané, ale zveřejním je až příští víkend, šestičlenná nepřetržitá řada KREATOR by byla moc, na druhou stranu čtyřčlenná řada retro KREATOR je možná lepší než jedna aktuální recenze na nějakou novinku a tři volný dny. Myslím pro čtenáře, pro mne je to samozřejmě větší záhul, ale když já to tady mít chci, tak nezbývá než rok, dva šlapat a srát na volný dny.:-)

 

DarthArt
08.02.2015 11:11

Hvězdná hodina Kreator a zároveň první ze svaté trojice Extreme-Coma-Renewal (z mého pohledu). Všechno podstatné bylo vepsáno do recenze, navíc s tím stejným zápalem, který k Extreme Aggression cítím i já. Nezapomenutelný je zvuk, který bych já osobně nazval umělohmotný, ale v tom nejlepším slova smyslu. Všechna slova jsou zbytečná, jediné co má smysl je pouštět si EA pořád dokola. A dokola. A dokola...

 


 

 

 

 

TOPlist