Boomer Space


Diskuse ke článku : KREATOR - Endless Pain
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

DarthArt
06.02.2015 12:01

Od Endless po Renewal mě úplně uspokojí. Další desky taky dobrý, ale srdíčko bilo nejkreatorovitěji právě do pauzy mezi Renewal-Cause for Conflict. :)

 

Demonick
06.02.2015 09:31

Klídek šéfe... :)

 

Stray
05.02.2015 20:17

Vtipné. Kolik mají S.O.D. řadových desek? Dvě! Máš pocit, že když se v budoucnu chystám na mini-seriál po jejich řadovkách, že nějakou vynechám? :-)

 

Demonick05.02.2015 19:24

Angela Gossow vrieska v bonusovej výbave dvd "Live Kreation" "krijejtr faking rul!" a mne neostáva nič iné než s ňou iba bezbranne súhlasiť! KREATOR totiž patria k mojim najobľúbenejším thrash metalovým kapelám a z veľkej "teutonic four" sú pre mňa jasná jednotka. Debut "Endless Pain" je síce ešte v tieni legendárneho nasledovníka "Pleasure To Kill", no i napriek tomu obsahuje niekoľko nezabudnuteľných piesni ako "Tormentor", "Flag Of Hate" či titulný náklep. 7/10 ....PS: vďaka za ďalší super seriál Stray :) ..PS2: asi blbá otázka, ale S.O.D. a ich "Speak..." snaď bude, že?! :)

 

Stray
05.02.2015 17:32

Dík za pochvalu. U KREATOR se bude jednat zatím jen o šest dílů - od Endless Pain po Renewal, zbytek možná až někdy v neurčitu, v závětří čekají už další seriálové výseče z diskografií jiných kapel: FAITH NO MORE, MARILYN MANSON, BLIND GUARDIAN, S.O.D., ...byl jsem hodně pilný.

 

DarthArt
05.02.2015 17:12

Strayi, díky za začátek téhle série, která mě určitě velmi osloví. Kreator jsou s mým metalovým "dětstvím" spojeni jako žádná jiná kapela, příšeru z obalu jsem samozřejmě měl vyvedenou fixem na penálu, stejně jako jiní na džízkách, propiskou na žluté tašce přes rameno nebo vyrytou kružítkem do lavice. Po třiceti letech sice Endless už nepíše tak jako kdysi (narozdíl od dalších desek K., které by se mohly porvat i s dnešní konkurencí - myslím co se týče aktuálnosti, kvalitativně by je přehráli se zavřeným okem), ale co si budeme říkat, byl to první krůček do nářezové metalové střední Evropy druhé poloviny osmdesátých let. A koneckonců je Endless Pain stejně pořád deskou, kterou od Krejtrů poslouchám skoro nejčastěji. Endless mi hodně evokuje první Bathory - na svou dobu šílený nářez, ještě trochu bez výrazu a s blbým, takovým "pankáčských" zvukem, ale první očko řetězu, který pak dokázal rozšvihat celý svět. Objektivně 70 %, subjetivně 100 %.

 


 

 

 

 

TOPlist