Boomer Space


Diskuse ke článku : MASSACRA - Sign Of The Decline
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Metalista10.01.2015 23:09

Nerad někam píšu ale od Massacry je nejlepší Enjoy. Titulka nebo trojka Gods of hate.

 

Meresz
05.01.2015 12:29

No ja prakticky z Francúzov počúvam práve len trojicu Massacra, Loudblast a Agressor :D Agressor tiež solídne šľapali.

 

Valič
05.01.2015 00:08

Dívám se, že se asi všichni shodneme na tom, že tohle album bylo vrcholem jejich kariéry. Další řadovku (Sick) jsem sice kdysi slyšel, ale vzpomínám si, že mě tenkrát moc nebavila a jejich poslední album už jsem pak ani nesháněl. Ze starších francouzských kapel bych kromě těch Loudblast ještě rád připomněl Agressor a jejich první dvě desky.

 

Meresz
04.01.2015 10:28

Nepočul som to dlho, ale je to určite najlepšia Massacra (aspoň z prvých troch, posledné dve som ešte nepočul). Hobľuje to obstojne a zvuk zabíja. Myslím že si zaslúži aspoň o 10% viac :)

 

DarthArt
03.01.2015 16:45

Opět trefa do mého metalového mládí. Signs of the Decline bylo tehdy opravdu docela velkým pozdvižením směrem z death metalem ne zas tak moc postižené Francie. Vzpomínám na mile ortodoxní rozhovor z úst Fred Deatha na stránkách Sparku, i na moji kopii kazety, která samozřejmě pocházela z Polska od pirátské "firmy" Takt - naštěstí tahle kazeta byla nahraná po obou stranách, a tak jsem se nemusel vztekat jako u jiné "originálky", kde hrálo jenom prvních deset vteřin a pak se na to kopírovači vysr... . Jo, to byly časy. Škoda, že tahle kapela nevydržela v tempu déle, další desky jsem už asi ani neslyšel, a jak vidno, zajímavá kariéra a výborná muzika utichla někde v prádznotě. Každopádně milá vzpomínka!

 


 

 

 

 

TOPlist