Boomer Space


Diskuse ke článku : MORBID ANGEL - Altars Of Madness
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Lord VILE
29.09.2019 23:07

R.I.P.
Richard BRUNELLE
* 6.9.1964
+ 23.9.2019

 

DarthArt
30.06.2017 22:21

Stejně to dopadne tak, že se Vincent postupně přerodí na reinkarnaci Lemmyho... už má nakročeno, jenom ocvočkovat klobouk

 

Stray
30.06.2017 21:40

Někdy je prostě lepší nechat všechny věci minulosti za sebou, ne kvůli úspěchu, ale prostě pro pocit sebe samého.

 

Pekárek
30.06.2017 20:59

Za mě pohoda:), dobrou US country jsem nikdy nepohrdnul. A Morbidi zas konecně natočí album, který se mi bude líbit.

 

Stray
25.06.2017 23:23

Haha...to je borec, já ho prostě chápu, chce hrát, co ho momentálně baví, kytara senzační, ale tak dobrej songwriter jako Michal Tučný asi David v tomhle hudebním ranku nebude. :-)

 

Valič
25.06.2017 22:57

Kurňa, co to je? https://www.youtube.com/watch?v=tQysB8XLtGg

 

Demonick24.01.2015 12:49

9,5/10

 

Valič
08.01.2015 15:14

Z lednových novinek mě kromě těch Sylosis a The Crown taky moc titulů nezaujalo. Určitě si poslechnu nové Napalm Death, Venom, Hate a Marduk, ale nemůžu říct, že bych se na to nějak zvlášť těšil. Celkem jsem zvědavý na nová alba od Subterranean Masquerade, Callisto a Satans Host.

 

Stray
08.01.2015 12:34

Právě že ten novej MARILYN MANSON znovu za moc nestojí a prodlužuje řadu svých nic moc alb na čtyři, recenzi napíšu, ale nebudu její tvorbu hrotit, letos zatím nic, ani ANGRA mi nepřijde jako soubor, do jehož poslechu nové desky přistupuji nadupán. Chci si v lednu poslechnout SYLOSIS, THE CROWN, U.D.O., BLIND GUARDIAN a ještě jakýsi tuzemský projekt STROY, jehož název mi přijde podezřelý :-), ale hudebně to z ukázek zní vcelku dobře. Mám mít strach?

 

DarthArt
08.01.2015 11:40

Ještě otázka... nový Manson stojí za řeč? Já jsem asi před dvěma roky slyšel cosi tehdy aktuálního a byla to příšerná nuda...

 

DarthArt
08.01.2015 11:39

Ale jo, třeba se to i takhle myslí. U mne to naopak nemá význam žádnej, spíš jsem chtěl vyjádřit že někdo v kapele skvěle hraje, ale je to trochu jiná pozice než ten, který to vymyslí. I když je to samozřejmě relativní, nosný riff může být jen půlka z celkového stavu skladby (kytaristovy kudrlinky, zvuk apod.).

 

Stray
07.01.2015 18:53

Jinak recenze novinek začnu v lednu velmi pozvolna, jednak zatím mne nic zas až tak moc nezaujalo - věci jako ANGRA, MARILYN MANSON, takže trpělivost, já ten leden spíš využiju na retro, po pár týdnech se to rozjede v obvyklém stylu, kdy půjdou týdně minimálně 3 recenze na novinky.

 

Stray
06.01.2015 15:30

U mne mají ta slova zcela jinej význam:-) za a)metalový dělník - opravdovec, srdcař, fandím mu, má respekt, většinou letitý člen nějaké zavedené smečky, která není intelektuálně zaměřená, prostě metal, šikovný muzikant, poctivý pracant, má za sebou hromadu turné a úspěchů - příklad třeba duo Glen Tipton/ K.K.Downing, takovým dělníkem je ovšem třeba i Steve Harris. b) metalový inženýr - přemýšlivec, vyjadřující se nepřímočaře, melodie abys v jeho hudbě pohledal, může být rovněž známým muzikantem, jeho cesta je však jiná, jeho hudvba je nenucená a vždy jakoby vyjadřovala nějakou filosofickou či jinou myšlenkou podstatu, mé sympatie k inženýrům jsou stran metalu mnohem menší než k dělníkům - příklad: Michael Akerfeldt. :-) Už chápeš? Blázen? :-) Snažím se naplnit význam názvu mých stránek bezezbytku. Metal je o dělnících. Když mi před časem Rudi Rus sdělil, že Thomas Gabriel Fischer je podle něho intelektuál, temný intelektuál, tak jsem asi minutu třískal nespokojeně o stůl srolovaným štosem časáků...co si to? Tenhle současník Quorthona, Petrozzy, Angelrippera, Hansena prostě nemůže být intelektuál, nesmí.:-)

 

DarthArt
06.01.2015 13:01

Stray: Inženýr kreslí výkresy (skládá), podle kterých pak dělník vyrábí (hraje) :)

 

Stray
05.01.2015 15:04

DarthArt: Čo také si predstavujetě pod pojmom "metalový inženýr"? :-)

 

Valič
05.01.2015 12:58

Prvky industrialu a elektronické hudby v extrémním metalu mi rozhodně nevadí, ovšem za předpokladu, že výsledek nezní tak křečovitě a amatérsky jako právě v případě Morbid Angel. Skladby jako Too Extreme! a Radikult bych považoval za špatné, i kdyby je natočila jakákoliv jiná kapela.

 

DarthArt
05.01.2015 11:22

Podle mne poslední deska nebyla zas tak úplně špatná, ale od MORBIDů se čekala nějaká převratná bomba a tak se ty nevyplněné naděje na deathmetalovou desku desetiletí přeměnily v tak tvrdou kritiku. A nemluvím o tom, že kritizovat až dehonestovat MA se tehdy stalo jakousi módou (viz videa patnáctiletých puberťáků na Youtube apod.). Ale faktem je, že ty industriální prvky, co MA použili na poslední desce aspoň na mě působily tak na půl plynu a spíš si pustím nějaké industrialisty, kterým to zní líp než MA. Každopádně MA palec nahoru za odvahu, že nestojí pořád v tom stejném DM bahně jako jiné kapely, které sice budou mít každou novou desku profi, nicméně vždycky stejnou jako tu předchozí a tím pádem trochu nezajímavou a nudnou (nebrat prosím pro všechny případy). U MA by to chtělo nového a nadšenějšího frontmana, protože Trey to nemůže pořád táhnout sám a noví lidé v MA (pokud se nemýlím) jsou dobří metaloví dělníci, ale ne inženýři:) A Davemu jsem to já osobně už před x lety přestal věřit.

 

Valič
05.01.2015 09:22

Jsem celkem zvědav, jak se bude situace v Morbid Angel dále vyvíjet po extrémně negativním přijetí poslední řadovky (na stránkách Metal Storm se už od svého vydání drží v žebříčku 20 nejhorších alb všech dob). Otázkou je, jak by se jejich hudba vyvíjela, pokud by se k nim David nevrátil. Formulas a Gateways byly ještě celkem v pohodě, ale Heretic už se mi zdál dost nevýrazný.

 

DarthArt
02.01.2015 19:12

Já Morbidy dlouhý roky moc nemusel, úplně mě minuli, ale před nějakou dobou jsem se do nich dostal a nechápu, kde jsem měl předtím uši. Zrovna dneska mě masakroval živák Entangled in Chaos a krutě lituju, že jsem se na MA nevydal někdy dřív na koncert (před Vincentovým piercingově-wrestlingovým obdobím, které trvá dodneška a které mě neuvěřitelně se.. ). Viděl jsem na youtube nějaká videa MA s Jaredem Anderson a David Vincent mi tam teda nechyběl ani na vteřinu... Ale pravda, ze začátku David v Morbid hodně znamenal, o tom zase žádná...

 


 

 

 

 

TOPlist