Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
16.12.2014 22:42

Nové CD ASMODEUS čekám každým dnem (snad zítra), díky čemuž je takticky pozdržen TOP 25 žebříček best alb 2014 pro Asylum, recenze snad příští týden - nejlépe na Štědrý večer!:-)Rozhovor nejdřív asi v průběhu ledna, zas to nechci uspěchat.

 

DarthArt16.12.2014 20:45

Tak nový ASMO naprosto senzační, těším se na Strayovy postřehy. Jinak sorry že to píšu k Otovi Herešovi, ale když už jsme to nakousli...

 

Stray
08.12.2014 20:57

Napsal mi buď jejich vydavatel nebo manažer, ted přesně nevím, zdali nechci psát recenzi na novinku, souhlasil jsem, takže až přijde novinka a bude recenze (okolo vánoc), následně chci udělat i rozhovor, což se jevilo oběma stranám jako zajímavý nápad, Před nima bude minimálně ještě jeden rozhovor s někým jiným, ale pro metalové fanoušky s progresem v duši :-)si myslím, že budou nejzajímavější asi právě oni.

 

DarthArt08.12.2014 20:18

Strayi, tak to gratuluju, protože Asmo je dlouhodobě jedna z našich nejzajímavějších kapel. A taky závidím, protože vzhledem k jejich domovině je Ty máš daleko větší šanci vidět naživo, než já na severu... kdy bude ten rozhovor?

 

Stray
06.12.2014 12:51

Brzy bude rozhovor s ASMODEUS.

 

Valič
04.12.2014 10:57

Přesně, Tanec svatýho Víta se mi vůbec nelíbil kvůli tomu, že to byla po všech stránkách naprosto nepovedená deska, a ne kvůli tomu, že se na ni kapela odchýlila od svého původního stylu. Album Made in Hell mě celkem bavilo a vůbec jsem neřešil, jaké byly důvody k návratu k jejich původnímu stylu. Líbila se mi tenkrát i určitá nadsázka, která byla z té desky cítit. S odstupem času si myslím, že tenhle styl kapele stejně vždycky seděl nejvíc. Chápu, že se třeba Vlastovi časem začala líbit jiná hudba a snažil se Törr tím směrem posunout. Na druhou stranu je z Tance sv. Víta cítit, že z nich noví Rammstein nebo Nine Inch Nails asi nikdy nebudou. :-)

 

Stray
04.12.2014 10:37

Tanec svatýho Víta byl experiment, který propadl, což ovšem neznamená, že ten hlavní důvod propadu byl fakt, že to byl experiment. Přece když se něco jiného zkusí a ono to nevyjde, tak nelze hned svalovat vinu na to, že to bylo jiné. Třeba to neuspělo ne kvůli tomu, že to bylo jiné, ale kvůli tomu, že to bylo špatné. To přeci není důvod stáhnout vocas a dokola přehrávat, co plebejec žádá. To jen můj osobní postřeh na tehdejší hlášky typu: "Tanec nevyšel, experimenty nikdy více".

 

Valič
04.12.2014 10:17

Díky za rozhovor. Alkehol jsem sice nikdy neposlouchal, ale desky Kryptoru, na kterých Ota hrál, se mi celkem líbily a starší tvorba Törr ve mně vyvolává dost nostalgické vzpomínky (Kult ohně byla jedna z prvních metalových skladeb, které jsem v životě slyšel). Mám jen jednu drobnou připomínku, Törr se jednu dobu vyvíjet a experimentovat snažili (na albu Tanec svatýho Víta) a předpokládám, že právě negativní reakce na změnu jejich stylu vedl k návratu Oty Hereše do kapely a vydání alba Made in Hell.

 


 

 

 

 

TOPlist