Boomer Space


Diskuse ke článku : THE CULT - Tanec s vlky 1/3
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pan Mara28.09.2014 19:40

Jinak s tím lipánkem máš pravdu, ale moc to tady neroztrubuj, nebo budu mít - jak se to hezky říká - z ostudy kabát :-D

 

Pan Mara28.09.2014 19:22

Dík za pochvalu, právě proto tomu raději věnuji víc času. Takže jak říkám, tenhle podzim to asi nezvládnu, navíc si chci trochu odpočinout od větších kapel. Ale klid, podle mě není kam spěchat, on ten gothic není zas tak populární, takže to nikdo nějak zvlášť neobrečí, kdyžtak se ještě soukromě domluvíme co dál ;-)

 

Stray
28.09.2014 11:06

No já je určitě nenapíšu, protože jsem fanouškem jen prvních alb, naopak se mi líbil tvůj styl, jakým jsi vedl celý příběh o The Sisters Of Mercy, bylo to přehledné jak čítanka pro malé děti.:-) To myslím jako velký klad, člověk tou hudbou nezatížený, to měl všechno krásně přehledně rozvrstvený a do textu se dostal na lousknutí prsty.:-) To se mi líbilo, tedy až na ten lipánek, co jsem zamítl jako jednoznačné dramaturgické faux pas.:-)

 

Pan Mara28.09.2014 10:38

Stray: Určitě by se mi do toho chtělo a určitě na to dojde, akorát během tohoto podzimu to asi fakt nedám. Pracuju trochu pomaleji, hlavně u těch větších kapel (větších v rámci žánru). Když už si beru do huby významnou kapelu, musí to trochu vypadat, je tam víc biografie, hodně zajímavých věcí, chce to protřídit, dát to do souvislostí, aby se to hezky četlo, raději si to víckrát ověřit, nerad spolíhám na to, že "tohle se o té kapele přece ví" a "tohle už o nich vím přece dlouho". Stejně tak s tou samotnou hudbou, naposlouchanou ji mám, ale než o tom něco napíšu, chtělo by to si to v klídečku projet znovu. Ale kdyby jsi byl na ty THE MISSION hodně nadrženej a zrovna jsi je po dlouhé době se zaujetím poslouchal, tak to klidně napiš sám, nemusíš čekat na mě :-)

 

Stray
28.09.2014 09:27

Mara: Možná by stálo za podzimní zvážení, zdali by se ti náhodou nechtělo do seriálku (třídílného) o THE MISSION (první tři alba považuji za super, dál to neznám) nebo možná i o FIELDS OF THE NEPHILIM.

 

Pan Mara27.09.2014 13:46

Super kapela, super hudba, album "LOVE" pro mě taky špička ;-) jen tak mimochodem, úvodní riff ze skladby "Hollow Man" mám už snad 3, nebo 4 roky jako vyzváněcí melodii na mobilu a ani trochu mě za tu dobu ne*ere :-)

 


 

 

 

 

TOPlist