Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Maro
16.08.2014 12:45

Pekne zhrnuté až na ten AMON AMARTH. Mne prišlo ich vystúpenie úplne v pohode a ich image? Každá kapela nejakú má a sú aj smiešnejšie... Ono mi príde, že je celkom v móde sa do nich navážať, prirovnávať k MANOWAR, reči o jednoduchosti, či primitívnosti a trebárs na WACKENE majú Amoni pravidelne, povedal by som najväčší kotol zo všetkých kapiel!

 

Stray13.08.2014 22:26

V.: SHINING byli asi trochu tvrdší a uřvanější než obvyklé kapely co poslouchám, ale líbila se mi rebelie, která z jejich projevu vyloženě sálala, něco podobného budu mít rád vždycky. Byli naprosto vysekaný, pravda uvítal bych i melodičtější pasáže, ale na rozdíl od loňských LEPROUS naprosto pochopili o čem že je rock n roll. Deatmetalovej old-school z kraje devadesátek, pokud to není extrémní, brutal nebo techno death (ale tak snad v roce 1990 skoro nikdo nehrál), si dám na koncertě jednou za rok vždy rád.

 

Matus177
13.08.2014 12:46

Druhy den bol pre mna uplne v znameni menej tradicneho metalu :) Uplny top boli DT Project a Shining, super boli aj Fleshgod Apocalypse a Carnival in Coal.Devin Townsend - okrem skvelej muziky (vyborny set) najsympatickejsi frontman celeho festivalu. Shining boli sice opak sympatakov s imidzom esesakov v ciernych koseliach, ale ich koncert mal brutalnu energiu a boli az nechutne presni:) King Crimson cover bola uplna ceresnicka, moj tata by kukal.. V stane boli celkom fajn Krakow. Death metal som druhy den vynechal uplne, treba si aj odpocinut:)

 

V.
13.08.2014 11:42

Stray: Celkem mě překvapilo pozitivní hodnocení Six Feet Under a Unleashed, myslel jsem, že podobné kapely moc v lásce nemáš. Co mě ale vysloveně šokovalo, bylo tvoje nadšení z vystoupení norských Shining, předpokládal bych, že je to zrovna ten typ kapely, z jejíhož koncertu znechuceně odejdeš po třech minutách. :-) Všem, kteří mají v plánu seznámit se s jejich studiovou tvorbou, bych určitě doporučil začít s albem Blackjazz. Mě osobně se hodně líbily i předchozí dvě řadovky (In The Kingdom Of Kitsch You Will Be A Monster a Grindstone). Ty jsou ovšem po hudební stránce někde úplně jinde.

 

Kropis
13.08.2014 01:03

Já furt odkud mi je to jméno Shining povědomé, no bodejť by ne, když je to ten stejný maník, jehož spolupráci s Martym Friedmanem, ze kterého vznikl song jménem Meat Hook, jsem na jeho sólovce vychválil do nebes. Až jak jsi zmínil ten saxík, tak mě to trklo :) Mimochodem Shining mám od té doby v poznámce určitě si jejich tvorbu projdu :)

 


 

 

 

 

TOPlist