Boomer Space


Diskuse ke článku : JUDAS PRIEST - Redeemer Of Souls
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Zetro
24.02.2016 10:11

slabých 60% !

 

Stray
31.07.2015 09:40

Chystá se seriál JUDAS PRIEST. Bude mít sedm dílů, momentálně začínám práci na šestém. Předběžně tedy názvy: 1. Oběti měnící se doby, 2. Kult bodců a kůže, 3. Věk bohů heavy metalu, 4. Pozor, ...budoucnost? 5. Painkiller: Ohnivá jízda nebem, 6. Nastal čas demolice, 7. Druhé zrození, Nostradamus a další události.

 

zdenos03.11.2014 17:01

80%

 

Duch29.08.2014 18:23

Upřímně řečeno,jsem šťastný ,že tuto desku vůbec vydali....

 

Ryan23.08.2014 14:57

Naprosto souhlasám s Kropisem,mě se hlavně líbí bonusovky co totálné válí zbytek alba,newím kdo je tady hluchej,jestli producent,judasi nebo vy,album stejne jako novinka od Accept blind rage,se vydalo zajímavým staronovým směrem s 80tkovým patosem,ale bohužel euforie se nekoná.Album se mi zdá utáhané a Halford tam především jen mluví,ani nezpívá natož aby ječel jak se sluší a patří(k Painkilleru se ani nebudu vracet).Velice nadprůměrné album s divným zvukem,se zajimavými avšak vůbec nedotaženými nápady co se struktury skladby a refrénů týče.Takže čekal jsem víc,ale na podzimní odpoledne co se poslechové muziky týče,může být.Ryan Cody (DORO PESCH REVIVAL,JUDAS PRIEST REVIVAL OLOMOUC)

 

Stray30.07.2014 21:40

Mě se ty bonusy právě že vůbec nelíbí a když jsem si je vyslechl, tak jsem ocenil citlivost kapely i producenta jak je dokázali oddělit od alba, přesně tyhle songy totiž na regulérní desku nepatří, jsou to prostě nedodělky a zbytky, volil bych úplně stejně, takže když jsem vyšel do krámu pro CD, měl jsem jasno na limitku srát, pěkně jednoznačně normální verzi za 340,-Kč.

 

Kropis
30.07.2014 21:28

Docela paradox jsou ty bonusové písně, já bych to teda přeházel úplně jinak, spousta z nich je lepších než to, co je na základu :) Tears of Blood a hlavně Bring it on, to jsou pecky jak sviňa :)

 

Stray30.07.2014 17:39

Halford sólově to je hodně širokej pojem. Debut se mu povedl, ale to už je taky 14 let, ty věci pak - no neřekl bych, že je to nějak výrazně lepší než tohle.:-) Je to modernější, ale jsou to alba, kde si z pěti skladeb najdu dvě dobrý a z deseti tak čtyři. Novej JUDAS PRIEST mi přijde ucelenej a vlastně tam ani moc vaty nenacházim, je pravda, že je to hodně velký retro, trochu dýchavičnost, zastaralost, ale sračková skladba tam není, naopak "Secret Of the Dead" považuji za nejlepší song JUDAS PRIEST od dob Painkillera.:-)

 

gotta30.07.2014 12:23

Nevim...po pár prvních posleších si myslím, že je to slabota. Možná to ještě naroste, ale moc tomu nevěřím. Dobrý heavy metal by měl mít daleko větší drive než tenhle Redeemer... Halford sólově ukazuje docela příkladně jak se to má hrát.

 

myšák max21.07.2014 20:59

Nač hodnotit, do jaké míry se jedná o dobré nebo naopak špatné album? Aktuálně vznikají napříč metalovou scénou stejně věci spíš diskutabilní, které rozhodně nijak neovlivňují vývoj žánru/ů. V šedi táhnoucí se dobrých 20, možná i více let, budou JP i po ztrátě K.K.D. působit v dané kategorii spíš nadprůměrně. Vzhledem k tomu, že už dávno nevyšlo nic, co by stálo aspoň za řeč, v ČR pak už vůbec ne,je Redeemer of Souls v podání JP řekněme vycpávkou v čase, než se stav konsoliduje a nebo napopak než vše vyšumí. Obé pak bude pochopitelným a víceméně očekávaným vývojem. JP měli tyto menopauzy již několikrát, a pokud je odchod víc než jen důležitého člena má položit, pak ať se tak stane. Já osobně očekávám spíš renesanci. Třeba takoví Deep Purple nebo Black Sabbath to také zvládli s přehledem, tak proč ne Judas Priest?

 

V.
17.07.2014 15:08

Taky bych chtěl pochválit nový vzhled stránek, konečně mě při čtení recenzí nepálí oči. :-) Jinak s novinkami zavedených kapel je to letos celkem slabota. Včera jsem slyšel ty nové Entombed A.D. a jsem vyloženě zklamaný. Jestli se nepletu, tak z původní sestavy už je v kapele jen zpěvák, a podle mě to ani pod jménem Entombed nemělo vyjít. Většinou vždy dávám přednost originálu, ale v tomto případě si raději poslechnu některou z těch novějších kapel, které ten syrový švédský death metal drhnou v současné době daleko přesvědčivěji (Entrails, Necrovation, Puteraeon, Megascavenger, Paganizer, Blood Mortized nebo i čeští Brutally Deceased).

 

PEKÁREK
17.07.2014 09:33

Pěkná recka Strayi, myslím, žes to vystihl velmi dobře.

 

Stray
17.07.2014 01:54

Díky hoši za příspěvky. Je to dobré album a jsem rád že vyšlo (že rehabilitovalo metalové Bohy), protože je opravdu příjemné jej poslouchat se vším retrem, co je v něm zakódované. Perte to sem dál. Časem, snad velmi brzy, změním slovo, které je branou k příspěvkům, to slovo nebyl můj nápad, asi mě chtěl Loužík poškádlit (díky mu, že zrovna teď maká na zvelebení stránek a spolupráce prostě JEDE), že ho sem zadal. Jen musím vymyslet jiné, které by bylo tak nějak v cajku. Já vlastně slovo stray ani moc nemám rád a už vůbec nemám rád, když mi tak někdo říká, tenkrát (2004) to byl prostě spontánní nápad. Psát pod ním mi nevadí, ale ještě to cpát čtenářům jako heslo k diskusím, to je fakt asi příliš.:-))

 

V.
16.07.2014 20:47

Já jsem s novinkou zatím celkem spokojený a s recenzí v podstatě ve všem souhlasím. Po té vlně negativních reakcí na různých internetových fórech jsem očekával katastrofu přímo biblických rozměrů a ono je to nakonec celkem příjemné album. Zvuk možná není úplně dokonalý, ale mě jako nahluchlému dědkovi, který nikdy nebyl žádný audiofil, to vůbec nevadí. Vytýkat Halfordovi, že už nezpívá jako zamlada, mi přijde dost trapné (plno lidí v jeho věku už tak akorát v houpacím křesle u televize nadává na politiku) a očekávat, že kapela po téměř čtvrt století vydá desku srovnatelnou s Painkillerem, je taky dost naivní.

 

daveyy16.07.2014 18:24

Nemyslím že je to špatná deska ale souhlasím že mu chybí to drive Painkillera. Ovšem buďme rádi za to že Judas udělal alespoň lehce nadprůměrné album!V nové Defenders už nedoufám.

 

Carlos
16.07.2014 06:42

Album mi nepřijde špatný,Za mě taky těch 70%.Dá se to poslouchat a taky z toho slyším tu dobu mezi staršími alby a Painkillerem.

 


 

 

 

 

TOPlist