Boomer Space


Diskuse ke článku : DESTRUCTION - Spiritual Genocide
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
28.04.2022 17:08

Mě spíš přijde, že čím víc měl člověk aktivit, tím si zadělával na větší průser.

Po pravdě, ve chvíli když jsem si sbalil kufry na MP (poslední článek mě tam vyšel v polovině července 2012), tak jsem vůbec netušil, jestli ještě budu někam psát a pokud ano, tak jak dlouho mě to vydrží. Obdržel jsem nabídky asi ze čtyřech webů (s veškerým respektem jsem odmítl Metal Forever, a potom také již neexistující Abyss). Na ty NMNL bych úplně zapomněl, ale je možné, že tam opravdu něco vyšlo, páč jsem tamodtud znal osobně jejich stavitele, nicméně to bylo nějak ještě v létě 2012, v době kdy ještě vůbec nebylo jistý, jestli zas naskočím na MP, páč tam ta nabídka byla a já jí sice po roce přijal, ale už nerealizoval). Marast byl volba, protože jsem se s nima znal osobně, nic jsem nikomu nesliboval , prostě jsem tam napsal pár desítek článků. Paralelně možná ty texty vycházely s Crazy Diamondem, ale já už si to nepamatuju, není v tom nic osobního vůči žádnému z uvedených webů, ale čím víc jsem psal na Crazy Diamond, tím jsem si byl víc jistej, že tohle je to co chci. Budovat svůj prostor, nikomu nepodléhat. Je snad špatně se půl roku rozkoukávat, nevědět ale zároveň makat, a pak si zvolit svou cestu? Vždyť to, že jsem vybudoval tenhle web a držel se svého, je přeci jednoznačně kladná věc a ne záležitost hodná opovržení, ne? Konec na MP byl jednoznačně nejlepším rozhodnutím od roku 2010, kdežto začátek tím nejhorším od roku 2000. Dobrý věci se nedějí bez špatných.:-)

Hooya: Ale překvapuješ mě, jakej si vrták. To je jakobys u vás ve vsi šel někomu prodat vajíčka a ještě za deset let by ti tuhle věc, na kterou si logicky už zapomněl, furt nějakej chytrák předhazoval.

 

Hooya
28.04.2022 15:51

Nechci vypadat, jako stalker roku, ale nebylo to náhodou tak, žes napsal jeden-dva články na nmnl.cz (No music, no life) a pak přišel Louža s návrhem CD?

Si vzpomínám, že v jednu dobu vycházely články na CD a Marastu paralelně, ale to už CD dávno fungoval.

 

Stray
22.04.2022 17:56

Psal jsem tam "externě" zhruba v době, kdy se tenhle web stavěl, tak nějak nezávazně, zhruba druhá půlka 2012. Pamatuju, že jsem na Marastu měl tak druhej článek, když Louža přišel s návrhem, že by pro mne měl možnost získat a udělat tenhle prostor...nakonec jsem tam napsal ještě asi dalších patnáct článků (odhadem), ale to už stavební práce jely ...v tom 2012 mě ani ve snu nenapadlo, že tu CD bude ještě za deset let.

 

Martin
22.04.2022 17:35

Stray: Koukám, ty jsi také psal chvíli pro Marast nebo jen nějaká spolupráce?

 


 

 

 

 

TOPlist