Boomer Space


Diskuse ke článku : BLAZE BAYLEY - Circle Of Stone
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
25.04.2024 17:47

Díky, myslím, že v tom podstatném se dokáží shodnout všichni. Dobré album. Koncert bych si klidně dal.e

 

Honza Š
25.04.2024 16:13

Díky za tuhle recenzi, je výstižná, úplně s ní souzním a deska si zaslouží pozornost.

 

Louža
25.04.2024 15:57

Blaze produkuje jeden z mála heavy metalů, který se dá rozumně poslouchat i dvacet let po přelomu milénia. Nečpí to sice novotou, ale je to melodické, energické a má to tah na branku. Blaze ví, kde je mu hudebně dobře, dělá si věci po svém a s maximálním nasazením. Žádné velké umění, ale hudba je to solidní. Asi jedinej hevík k němuž se rád vracím.

 

kuklač
25.04.2024 07:04

V podstate každý album Blejzika sa počúva neskutočne pohodovo. A novinka nieje výnimkou. Mám dojem že Circle of Stone je lepším albumom ako predošlí War within me. V prvom rade ide o neskutočne melodický album a od úvodnej Mind reader až po záverečnú baladu Until we meet again sa to melodiami len hemží. Od albumu The King of Metal sa dá povedať že ide o zvuk Made in Blaze na ktorý som si už zvykol a neriešim ho. Takže veľká spokojnosť a za mňa 8/10.

 

Majk
25.04.2024 06:30

To je boží věta! - "Jinak řečeno, jako šedá eminence IRON MAIDEN bych všechny jejich nápady odkoupil, svěřil někomu jako Sneap a dostal bych progresivnější písničkovou nahrávku ctící kořeny, na kterou se čeká zhruba tak od „No Prayer for the Dying“.
Strašidelná ironie života, co?
Díky, rád poslechnu.

 


 

 

 

 

TOPlist