Boomer Space


Diskuse ke článku : ACE FREHLEY - 10.000 Volts
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
22.04.2024 12:29

Jiné řádkování mám zhruba u 0,5% článků, děje se to, protože je tam někde nějaké znaménko, které mne systém nesežvejkne do normálu. U řady textů jsem to dokázal přeprat, projet to skrz čistič tagů, a ono si to pak sedlo. Tady mě to líp než takto nešlo, jak říkám, dělat ten servis tady, editaci článků atd., to je řehole jak svině, když k tomu připočtu ještě co vyžadují obrázky, fakt článek na hodinu a to člověk ani není jeho autor.
Třeba zakládáš článek někoho, kdo píše do "jiného" wordu nebo do nějakého textového editoru netradičnějšího ražení, tak ti z toho nejdřív leze něco, kde má každej řádek jinou velikost písma, jiné odstředění slov a všechno je prostě jiné :-), proháníš to skrz Poznámkové bloky a jiné čističe, napošesté na to kápneš, když umázneš čárku na N ve slově GUNS N´ROSES a podobné věci, jestli si někdo myslím, že se tím webem chlubím, tak je debil.

 

Kropis
22.04.2024 12:18

S tou AI jsem měl na začátku podobný pocit. Pak jsem ale poslouchal dále a na různých zdrojích a řekl bych, že to je prostě jen moderně nahraná deska s použitím mnoha efektů. Ace, jak to tak pozoruji, razí podobnou teorii jako Ozzy, tedy: Tady mě máte, dělejte si se mnou co chcete, aby deska měla úspěch (samozřejmě v rámci žánrových kolejích).
Takže typická Aceovská deska. Jak jsem psal už v diskuzi, asi nejlepší za posledních deset let, ne-li více. 70% naprosté optimum.

P.S.: Máš zde špatný font a jiné řádkování, vypadá to oproti ostatním textům dost hnusně a hůře se to čte. Už jsem si toho všiml dříve v minulosti, ale už to bylo dlouho, co se to nestalo.

 

danae
21.04.2024 07:49

Výborné album se skvělou hitovou titulní 10 000 Volts.

 


 

 

 

 

TOPlist