Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Gazďa
24.03.2024 12:44

Za mě to byl celkově takový OK koncert :)

Jak píše Stray, tak i já jsem měl od Wayfarer větší očekávání. Kapela, která byla deskou roku ve zrůměrovaném hodnocení všech přispěvatelů na Angry Metal Guy mě moc nepřesvědčila ani naživo. Když jsem skladby z American Gothic poslouchal poprvé, tak jsem si říkal "pecka", tohle bude něco. Ale od té doby se mi do mozku a hudební duše nijak víc nezadrhly.

Svalbard: mám je ne moc, ale celkem rád. Mám taky mírně větší náklonnost k posthardcoreovému nebo metalcoreovému řevu než Stray. Svalbard to střídají s jemnějšími pasážemi, ale asi by to vyniklo lépe někde na louce, než v menším natlakovaném klubu, kde tom bylo zvukově prostě víc o tom natlakovaném řevu.

Enslaved: byl jsem z nich méně nadšený než Stray. I tady mi přišlo, že prostě ty jemnější a zvukově bohatší progové pasáže v malém klubu s omezeným zvukem tolik nevyznějí. I proto mi přišlo, že z progovějších věcí byla nejlepší Ruun, která nestaví tolik na zvukových plochách, ale na zajímavém rytmu. Vedle ní me nadchly ještě dvě přímočaré starší vypalovačky: Dead Stare a Fotr Odin...

 


 

 

 

 

TOPlist