Boomer Space


Diskuse ke článku : SADUS - The Shadow Inside
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
11.01.2024 18:36

Díky, chtěl jsem hlavně upozornit na krásnou metalovou desku.

 

Berry
11.01.2024 13:15

Super postřehy k parádní desce, s jejímž zněním a hodnocením zcela souhlasím. Líp to napsat nejde. Perfektní práce.

 

Pekárek
10.01.2024 23:48

Díky za postřehy, pánové. Ano, je možné, že Steve se na komponování ve smyslu tvorby základních struktur nepodílel, nevím. Každopádně basová linka byla jeho a natolik unikátní, že se to zásadně promítalo do výrazu - soundu kapely. Souhlasím s tím faktickým upozaděním ostatních, pozoruju to i na sobě.:-)

 

racik
10.01.2024 15:47

Pravda, Sadus nahráli svojí nejtvrdší nahrávku minimálně od Swallowed in Black. A souhlasím, že album nebude trhat žebříčky prodejnosti a vypadá, že ho pánové nahráli především pro radost sobě a skalních fanoušků (kterých je myslím i díky jejich dlouhé nečinnosti a odchodu Steva ze sestavy poměrně málo). Pro mě je to ale jednoznačně moc povedená nahrávka, 80% je zcela na místě.

Absence Steva mi vadí jen částečně. Na jednu je Sadus jeho domovskou skupinou a jeho hra je famózní a k Sadus patří, na druhou stranu mi často přišlo, že spousta lidí hlavně vypichuje jeho hru a neprávem upozaďuje ostatní, Darren i Jon jsou přitom skvělí hudebníci. Vlastně by mi zajímalo, jaký skladatelský podíl Steve má na předchozích albech (mám pocit, že v drtivé většině kapel, kde hraje, se na skládání vlastně nepodílí). Takže ve výsledku tu máme skvělé album, které i při absenci poznávacího znamení Stevovy basy zní jako Sadus na první poslech, super rify, perfektní bicí a vokál, který je stejně ostrý a jedovatý jako na debutu.




 

Widl
10.01.2024 13:56

Já se přiznám, že jsem ani nečekal, že to bude tak solidní nahrávka. Naštěstí si to na nic nehraje a jede si to svoji lajnu. Je cítit, že to pány bavilo.

 


 

 

 

 

TOPlist