Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
04.01.2024 13:45

Co člověka neosloví, to nepíše - to mi přijde fér řešení.

 

Adam
04.01.2024 12:48

Jestli ne vtipné, tak určitě provokativní - ta spodoba znělosti a dadaismus jsou prostě osobité. Ale je fakt, že to není dílo pro každého. Ty věci většinou nejsou moc singlové, ale děje se toho v nich tolik, že to vůbec není na škodu. Při repetitivnosti dnešní rock scény je to jak oáza. Jo, malej a šikovnej, ale do kostela by ho s timhle materiálem nepustili :)

 

Stray
04.01.2024 10:39

Adam: Na Pana Lynxe jsem si zatím neudělal čas. Nestíhám. Po nadějných singlech mne zbytek přes youtube nenadchnul, textově z letmého poslechu nijaké, nebyla motivace to skenovat. Klidorys? To má být vtipné? Asi nejsem malej a šikovnej, ...jsem JINDE! :-)

 

Adam
04.01.2024 08:09

Díky za poslechovou inspiraci tak na 2 roky dopředu. Pro Pan Lynx - Kdo se bojí, musí do lesa nezbylo v žebřícku místo? Pro mě osobně daleko víc bomba než Povodí Ohře.

 

Gazďa
31.12.2023 10:00

Spousta zajímavých tipů, díky. Iggyho jsem letos úplně prošvihnul, stejně jako Gabriela (toho i v nedalekém Mnichově na koncertě), jak se Gabriel v posledních 20 letech zaměřil na pomalou introvertní hudbu, tak jsem ho pomalu přestal sledovat a ani mě vlastně nenapadlo, že něco ještě vydá. Winger vypadají dobře, na ty se podívám, Paramore také... Marduk jsou na mě prostě moc přímočaře tvrdí a brutální, abych to nějak více ocenil a opravdu si to užíval, ale pravidelně to zkouším :).

 

Mbody
24.12.2023 07:34

Tento rok dost slabota, najlepsie u mna obstali AETERNUS - Philospher, dokonale sklbenie skusenosti, produkcie a atmosfery u tychto starych harcovnikov...

 

Hivris
23.12.2023 10:12

Vyčerpávající seznam. Je obdivuhodný, že jsi většinu zásadních novinek zvládnul za občasný pomoci kolegů článkově pokrýt.

Mě osobně bavily desky KATAKLYSM, EVILE a hodně točím taky poslední GODSMACK. METALLICA solidní, ale nepamatuju si snad jedinou melodii nebo riff. Z extrému bych vypíchnul povedený album AETERNUS - Philospher, tradičně skvělou atmosférickou blackařinu Monuments to Absence od FEN a technický nářez As Gomorrah Burns od kanadských CRYPTOPSY.

 

Tomáš
22.12.2023 19:17

Já budu mít měkoušskej seznámek, jen pár věci tam bude, co se dá počítat do metalu

silnej konkurent u mě byl poslední (bohužel vypadá to, že skutečně poslední, terazky v prosinci oznámili konec) album Screaming Females - Desire Pathway.

Iggy je supr, toho mám samozřejmě taky v listu. PJ Harvey mě poslední alba už nějak neberou. Sice jsou všude vychvalované do nebes, ale za mě intelektuální nuda. Samozřejmě jsem si vědom, že chyba je ve mně.

 

Stray
22.12.2023 18:35

Tomáš: Jakého více než silného konkurenta? IGGyho? PJ Harvey teprve začínám poslouchat, zatím mě to přijde spíš zajímavý než přímo wau, Depeche mode dobrý ALE...
KALLE jsem tam dal jen symbolicky kvůli zvýšení počtu poslouchaných věcí z té první nejkratší tabulky. U těch dalších dvou tabulek bych mohl jet klidně do čtyřicítky, tady u té první však ne. Stejně tak jsem radši dal ve spodní a nejtvrdší tabulce na jejím chvostu přednost novým NÁV - Trpte před vcelku silnou řadovkou CANNIBAL CORPSE, prostě jsem tam chtěl mít Čechy a CC tudíž vyřadil...

 

Tomáš
22.12.2023 14:16

Na Paramore se shodneme, budou i v mém přehledu letošním vítězem, i když měli jednoho více než silného konkurenta.

Technická - KALLE vyšlo už loni

PJ Harvey + Depeche Mode mě letos vůbec nezaujali. Zkusím se k nim po nějakém čase vrátit, ale za mě zatím oba alba slabounké kousky v jinak silných katalozích zmíněných umělců.

 


 

 

 

 

TOPlist