Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
21.11.2023 14:20

Díky za pochvalu. Stránky provozuju, co čas dovolí. Momentálně není čas na retro rozjímání, na to se člověk potřebuje "hodit do klidu", takže když přijdu okolo sedmé večer domu a zjištuju, že čánkově na zítra není v zásobě nic, dokážu akorát napsat novinku, co jsem si někde venku v terénu poslechl párkrát přes sluchátka. Ne každej k tomu webu přistupuje bez předsudků, já prostě jen vykládám látku a je na každém, jak to pro sebe a pro své potřeby vyhodnotí.:-) Pořád to tu nebude.

Hrdá nebo pyšná, vždyť je to jedno? Jasně, tohle přídavné jméno v metalovém názvosloví až tolik nevadí (pokud berem metal jako předvádění se, hru na něco), nicméně odhaluje dávno zřejmou věc, takový ty "třeskutě metal osoby" prostě neuměj stárnout - Doro nevyjímaje. S věkem by mělo přijít zcivilnění a to se právě neděje. Stačí si všimnout těch obalů alb po roce 2000, to je jako si zarámovat a pověsit ke Kočkům na zeď do ložnice.

 

Pavel
21.11.2023 08:48

Jsem moc rád za tyhle stránky a spousty zajímavých recenzí, profilů atp. A rád si po jejich přečtení oprašuji dávno zapomenuté nahrávky. Teď jsem vytáhl z šuplíku prastaré Vectom a jejich Speed Revolution....

Dorku mám rád už celé věky, takže jsem byl na tohle album dost zvědavý, ač mně odpuzuje ten stupidní název. Nu, překonal jsem se a zjistil že se historie opakuje: albová tvorba Dorotky za moc nestojí a je na tom v mých očích podobně, jako Manowar: za nejlepší desku bych považoval jakési Best of Doro (nebo Best of Manowar), prostě řadovky mně neberou a tyhle klasy byly vymláceny už tolikrát, že cepy jenom buší do země a zrno vidět není.

Na koncertě je to jiné, ta ženská má spoustu pozitivní energie, dělá to s láskou a pokorou a jde do toho celým srdcem. Kdykoli na ni rád zajdu a moc si to užiju, naposledy na Rock Castle, ale z desek si vyzobnu jednu dvě skladby a zbytek prošumí. Z aktuálního alba vlastně můžu jenom Eclipse duet s Halfordem a Children of the Dawn - ta věc má pěknou atmosféru a příjemně se valí.

Doro by slušelo najít si dobrého textaře, který by publikum ušetřil omletých frází, a nějakou produkci, která nezamrzla v roce 1986.

Jojo, sice ji miluju, ale to neznamená, že jí všechno projde :-)

A ještě k tomu jménu aktuálního zločinu: já bych to "proud" vnímal spíše jako "hrdá", než "pyšná".

Moc zdravím všechny kovové hlavy a díky za tenhle web

 

Honza Š
17.11.2023 13:21

Koupil jsem CD, do desky se mi nechtělo investovat, a líbí se mi to. Nečekal jsem od toho úpné zázraky, a i když je to spíš poctivé řemeslo než co jiného, v autě nebo v posilovně se to poslouchá velmi dobře :)

 

Jirka Čáp
16.11.2023 20:38

Dám tomu aspoň jednu šanci. Už proto, že jsem byl do Dorotky před třiceti lety zamilovanej. :-)

 


 

 

 

 

TOPlist