Boomer Space


Diskuse ke článku : STEVEN´S - Runnin´Man
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Widl
18.09.2023 15:31

Ale jo, pěkný zvuk a mix (krásně kulatá basa), umí hrát. Zpěv za srdíčko nechytne. Když v té Cobře vylezou nahoru back vokály v refrénu, je to hned jiný kafe. Ale kdyby tohle pouštěli v rádiu, tak mi to vadit určitě nebude, na prvotinu naprosto ok :)

 

Stray
16.09.2023 06:42

Oprava: lousknuti prstem

 

Stray
16.09.2023 06:41

Je pravda, že hlas je nejslabší místo. Kdyby si sehnal zpěváka s obhroublym a víc charismatickým projevem, určitě by se to ještě zvedlo. Čeština by tomu taky pomohla na originalitě. Já byl ovlivněn dvěma famoznima koncertama, kdy to tý kapele neskutečně maká. Na kousnutí prstem odstřelili po nich hrající Atavists a udělali z nich nic než bahno.

 

spajk
15.09.2023 23:20

Tak nakonec to na mě nemělo takový dopad, jak se po přečtení recenze zdálo. Přitom cítím, že lidi jako já by měli být cílovkou. Na tý desce je všechno dobře a přesto jsem zklamán. Skvěle zahrané s vynikajícím soundem. To klobouk dolů a jestli je borcům dvacet let, tak se i ukláním. Služebníček.
Jen bych to prostě nazpíval česky. Za prvé ta angličtina je dost prkenná a celý to shazuje dolů a v češtině by to mohlo mít šanci oslovit větší spektrum posluchačů. Tom Petty ani náhodou, to je největší klamavá reklama v dějinách CD. Tady postrádám v hlase jakékoliv charisma a spíš je mi nepříjemný svou homo barvou. Podobnou hudbu tady dělal úspěšně Janek Ledecký. Jen teda neměl tak sterilní písničky.
Ale jestli to klucí takhle chtěli, tak úplně v pohodě. Znít jako milion amerických barovek, muže být taky cíl. Co já o tom vím.
Nejvíc mě bavila poslední neilyoungovka Meaning Of Your Love. Ta je famózní.
Vedu borce v patrnosti a uvidíme, co druhá deska.
60%

 

spajk
15.09.2023 06:12

Blues, pop, jižanský, Tom Petty....to mě zajímá. Zkusím.

 


 

 

 

 

TOPlist