Boomer Space


Diskuse ke článku : VILLE VALO - Neon Noir
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
22.05.2023 16:34

Zmíněnou hudbu mne nikdy nenapadlo cíleně poslouchat doma, tak asi těžko může být článek. Tohle je furt web o věcech, které mi třeba přijdou zajímavé. A je to koníček, nikoliv práce. Do nucených vtipů typu: "Haha, dal jsem tomu 0%" se fakt nepoženu. Sám zápolím s tím, aby mě to vůbec ještě chvíli bavilo, i v podobě jaká tu je roky.

 

Herr Adler
22.05.2023 15:34

Já bych si právě rád v klidu přečetl recenze na takové grupy. Mám je totiž zhruba na stejné úrovni jako třeba Sabaton, Powerwolf a další agrometal. Na Metal Archives jsou běžně recenze s hodnocením 0%. Tady snad žádnou takovou recenzi nemáte. Nebo se pletu? Ve Sparku je taky někdy zábavné si přečíst recenzi na něco hodně špatného.

 

Stray
22.05.2023 06:34

V klidu, než ŠKWOR, DOGA a TRAKTOR, to už tu bude, pokud budu chtít, spíš MORAVANKA.

 

Herr Adler
22.05.2023 03:44

Ještě tu schází recenze na české kapely jako třeba Traktor, Doga, Škwor a podobné hrůzy, když už tu recenzujete takové slabé odvary jako Zaville Vyvanulo. Cha chá

 

Tomáš
18.04.2023 17:28

tak k Chinaski bych to taky nepřirovnal, nevidím tam podobnost absolutně v žádné oblasti

já jednou HIM viděl na fesťáku začátkem tisíciletí, to byly na vrcholu. Naživo to nebylo špatné, hráli v prime time (byly největší hvězdy, prostě malý fesťák). Burácející kytary, světla, prostě rocková show se vším všudy. Technicky ti kluci byly celkem zdatní. Bohužel se to vše točilo kolem Villeho a jeho nasládlého, jasně na tínedžerky orientovaného afektovaného projevu... jak říkali naši domácí metalisti, je to takový "teplý metal"

 

-k-
18.04.2023 15:30

Tvl…..to jako vážně? Chinaski? 😂😂 …ok😆😆

 

Stray
18.04.2023 10:27

Jestli je nějaká kapela, ke které bych HIM připodobnil, pak její název zní spíš CHINASKI.

 

-k-
17.04.2023 17:10

Wow! Tolik hněvu :-)
Jasně, tohle album není světovou revolucí a řekl bych, že jakékoliv album od HIM je lepší. Tohle album by mělo být zajímavé spíše Valovým návratem a skutečností, že si vše nahrál sám...
Ale doporučil bych v případě HIM lehce zklidnit. Osobně jsem je nikdy aktivně neposlouchal a rachitický idol Ville mi byl přinejmenším nesympatický. Ale nad HIM bych hůl nelámal. Dnes je vnímám jako skvěle zahraný bigbít (myslím opravdu skvěle zahraný) s vokalistou, který umí zpívat. Pokud myslíte že blbnu, dejte si alba jako VENUS DOOM nebo DARK LIGHT nebo alespoň zkuste skladbu "The Kiss Of Dawn". Neberte v potaz ty dokola omílané první hity! To, že HIM zbožňovaly teen-gothičky nemusí znamenat, že se jedná o blbost. Občas se tihle Fiňáci dotýkali až metalisty zbožňovaných Black Sabbath... Neoroduji za HIM! jsou mi u zadku...ale bylo by zbytečné soudit černobíle.

 

posejdon
15.04.2023 20:54

HIM měli pár docela dobrých hitů: Gone With the Sin, Right Here in My Arms, In Joy And Sorrow, Pretending.. a zbytek neznám. Jednu z nich slyšet jednou za rok v rádiu mi neva, ale s tímhle se seznamovat nebudu. Divím se, že tě vůbec napadlo si to poslechnout :)

 

spajk
15.04.2023 18:46

Četl jsem si o tom ve Sparku, tuším rozhovor s autorem. Celé to vyznívalo ve smyslu, jak dospěl jako muž, osobnost i skladatel. Tak jsem si říkal, proč ne, kdyby nejlepší skladba měla být jako ta, co se nedostala třeba na One Second, nemuselo by to být zlé.
Pak jsem pustil klipovku a do uši se mi valil úplně stejně plytký emo pop, jak pred 20 lety a do toho tam pobíhal Ville s černou síťkou přes obličej :-)
A dál jsem se nedostal.

 

Stray
15.04.2023 16:23

Oni všeobecně lidi spíš přečtou text, kterej jim připadá vizuálně kratší.:-) Jedna z věcí, co tihle maratónci neví. A hlavně, nejvíc záleží na prvním odstavci, jakmile je prvních pár vět nahovno, je konec, pisatel souboj o čtenáře prohrál.

 

spajk
15.04.2023 16:15

Ale přečetl jsem to, takže účel to splnilo :-)

 

Stray
15.04.2023 15:57

Tohle je typ recenze, které zde obvykle nemívám, nepěstuju si tady tyhle negace. Přesně jak říkáš, je to ztráta času. V jiném období by k článku ani nedošlo. K napsání recky právě teď však přispěly okolnosti, a) málo času na napsání delšího článku, b) čtvrtý den bez článku na C.D. a potřeba už nějakej zveřejnit. Musel jsem tedy vybrat něco, co jsem letos poslouchal a byl bych schopnej to napsat rychle a byl by v tom aspoň nějakej jasnej názor. Nemám rád kompromisní texty o ničem, kdy se něco autorovi nelíbí, ale zároveň to pohladí.

 

spajk
15.04.2023 15:28

Vyběhl na mě na Google zprávách odkaz na recenzi. Se divím, že s tím máš chuť ztrácet čas....shrnuls to výstižně ale (pales nahoru). Vždycky to byla mrdka!

 


 

 

 

 

TOPlist