Boomer Space


Diskuse ke článku : PARAMORE - This Is Why
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
23.02.2023 09:49

Dal jsem ten hodinovej festivalovej koncert z Austinu z léta 2022, dobrý, ale z novinky byl bohužel uveden jen titulní song. Hayley luxus, jako tvář kapely značí doslova poklad, dle mého se do této branže náramně hodí, geniální souznění pohybového nadání s pěveckým, Taylor York i Zac Farro jsou dost talentovaný týpci, spousta koncertních hudebníků na pódiu. Do teď to byla kapela pro emaře a přerostlé teenagery, od této desky to bude velká záležitost globálně. Koupím si vinyl, první v roce 2023. Poslední klípek k singl Running Out Of Time je venku týden a má 6 milionů shlédnutí.:-) Co kdo chce víc?

 

Tomáš
22.02.2023 22:51

tož já bych se u předchozích alb (minimálně některých) dokázal podívat i k 70%, u některých samotných singlů bych se nestyděl dát i 100%, ale tahle deska jako celek je zatím skutečně jejich nejpovedenější dílko.

a co jsem na YT skouknul i nějaká aktuální živá videa z koncertů/TV vystoupení, i naživo ty nové věci fungují parádně

 

Stray
22.02.2023 21:36

Přiznávám, ta deska mě dostala. A to bych předchozí alba hodnotil max známkou 60%. Tohle je strmý nástup úplně jinam. Skvělá záležitost.

 

Pekárek
21.02.2023 23:18

Recka navnadila. Pustil jsem si titulku a zní fakt dobře. Hodně se mi líbí kytary, rytmika samozřejmě luxus. Může vůbec takovou hudbu podobně zahrát a nahrát někdo jiný než Amíci?:-)

 

Tomáš
20.02.2023 17:00

Plný souhlas, za mě taky 90%

začnu od konce - Hayley zraje věkem úplně neskutečně. Vždy se mi líbila, ale teď je velice blízko k dokonalosti.

album samotné je pestré a přitom velice dobře drží pohromadě. povedlo se jim natočit skutečně "dospělou" desku po všech stránkách - zvukově, textově, aranžérsky i kombinující retro s modernou.

skvělý zvuk bicích (hlavně kotlů a přechodů) jsem už zmiňoval v diskuzi. Samotná rytmika je ale taky úžasná, neokoukaná, plná nápaditých beatů, neobvyklých breaků a skladby krásně šperkuje.

kytary taky suprové, co ubrali na "tvrdosti" ze starších alb, vykompenzovali právě tím zmiňovaným groovem, který skladby neskutečně táhne.

a obrovské plus mají za to, že nesklouzli k "lacinému syntetickému kýči", který se jako mor šíří zhruba posledních 5 let kytarovou indie scénou.

 


 

 

 

 

TOPlist