Boomer Space


Diskuse ke článku : EXUMER - Possessed By Fire
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Kelly
10.01.2023 09:13

Kapela jedné, max dvou desek a pak rozpad. Ale v euforické době nástupu thrashe jsme hltali vše nové. Po reunionu v roce 2012 s původním zpěvákem nahráli tři desky, které jsou fajnová pravověrná thrashová jízda.

 

Carrion
08.01.2023 20:01

Zdarec,tahle fošna je pro mě srdcovka.Possesed by fire mám desku,tři verze cd a i kazetu.Následující fošna Rising from the sea byl sice solidní trašík,ale už jinej zpěvák.Ty novodobý počiny-to už neni vono-bez nápadu,jedna skladba jako druhá...
Tak teda FALLEN SAINT

 

Stray
07.01.2023 16:12

Při srovnání s ASSASSIN jsem myslel hlavně na starou dobu, na konfrontaci debutových desek. Z mého pohledu jasně vede The Upcoming Terror. Nová tvorba EXUMER mě už nezajímá, protože mě nezajímá pravověrný thrash od kapel, které nikdy nenabídly nic jiného.

 

Mirdasm
07.01.2023 15:53

Dobře, s prvními dvěma odstavci celkem lze souhlasit. Ale když se řeklo A je třeba říct i B! V době kdy se EXUMER v první thrash vlně lepších kapel objevil měl jsem taky rezervovaný přístup k jejich produkci. Taky jsem si říkal jak jsou proti Kreator plošší. Jenomže pak přišel rok 2012 a Fire and Damnation. A já najednou zpozorněl. Na základě tohoto výborného alba si pozorně naposlouchal ty prvá dvě a co se stalo? najednou už mě nepřišla tak hloupá jak jsem si kdysi myslel. Naopak! Teprve tehdy jsem si je začal užívat. A další dvě následná alba mě utvrdila v tom že tahle kapela má co říct i v novém miléniu. A mimochodem ASSASSIN mě ani náhodou nepříjde lepší. Naopak, nová alba jsou dost nudná.

 


 

 

 

 

TOPlist