Boomer Space


Diskuse ke článku : POSSESSED - Seven Churches
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Hivris
17.12.2022 10:52

Takovej slabikář beru, přestože mi POSSESSED nikdy neučarovali. Asi byli první, ale jen pár let po nich dělala stejný řemeslo o dost líp a zajímavějš SEPULTURA, PESTILENCE nebo MASSACRA.

 

Stray
17.12.2022 09:40

neznalost toho motivu možná vysvětluje skutečnost, že jsem film Vymítač ďábla nikdy neviděl od začátku, a když už jsem k tomu přišel v té patnácté minutě, tak mě to natolik nebavilo, že jsem se podruhý nepřinutil trávit u toho čas.:-) Hlavně v posledních cca 10 letech jsem těch filmů viděl fakt málo, prostě mě přestalo bavit tento typ děl vyhledávat.

 

Lord VILE
16.12.2022 10:47

Ty "kostelní varhany v intru" to je samozřejně úvodní melodie soundtracku k kultovnímu horroru "The Exorcist 1973", co taky jiného si chlapci mohli dát jako intro k songu "The Exorcist" (Vymítač ďábla), který album otevíra.Skvělý je i samotný jednoduchý obal, kde je jenom k dokonalosti dotažené logo POSSESSED od Vince STEVENSONa, které upravil z původního návrhu Keri LINDSTORMové a kapela jej používá v této podobě dodnes.

Za poslech taky stojí tribute POSSESSED - Seven Gates Of Horror - , který nese hned dvojí českou stopu.Tou první je autor obalu, kterým je Jaromír "DEATHER" Bezruč, druhou nesmazatelnou stopou je účast našinců KRABATHOR s předělávkou songu "Evil Warriors" z debutního alba Seven Churches.

 

Stray
16.12.2022 08:43

Snažím se ty retrospektivní články psát jako slabikář, to je fakt a první věc, na kterou se soustředím. Tedy jakoby to byl text pro ty nejmenší. Obecně nemám rád takovou tu elitářskou nahodilost, výkřiky na efekt, kde není ani stopa po nějakém hladké proplutí, vyprávění.:-)

 

Kelly
16.12.2022 07:44

Jooo!!! Moji miláčci. Od prvního poslechu mě uhranuli, protože tam bylo hodně toho thrashe. A spousta mých kamarádů tuto nahrávku v té době nekousla, že je to příliš brutální. A jejich logo - nádhera. Skvěle napsaná recka i pro ty, kteří tuto bandu minuli.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist