Boomer Space


Diskuse ke článku : KING´S X - Three Sides Of One
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

spajk
25.01.2024 15:28

Si viděl novej klip tý Kotzenovy přítelkyně, že sis vzpomněl na Pinnicka, ne?
Dej si debut Out of the silent planet a pak Gretchen goes to Nebraska. To tě odpálí. Ani si na Mustaina nevzpomeneš :-)

 

Stray
25.01.2024 13:06

Kropis: Byl bych býval řekl, že už je posloucháš dávno. Ani jsem nevěděl že ne. :-) To je přesně hudba pro tebe. Ty neznáš KING´S X? To je zvláštní? Klasická Amerika, trochu do blues, trochu alternative, bytelnej devadesátkovej hard rock s lehce černošskými prvky soulu, není to přepíčený, naopak to má zemitost a z nějakou chytlavostí a refrény to taky nepřeháněj. KING´S X jsou vlastně vcelku blízko Kotzenovi.

 

Kropis
25.01.2024 12:49

Kdybych nebyl trouba a poslechl Straye před lety, kdy mi doporučoval Kings X, tak jsem se mohl jejich hudbou obohacovat již mnohem déle. Takto je to moje první deska od nich a je skvělá. Včera jsem si dal po delší době poslech a opravdu skvělá muzika. Je na čase se začít pídit po diskografii, protože Dig Pinnick je extra třída. V KXM a dalších projektech super, vlastně nevím, na co jsem pořád čekal. A to má prý i nějaké solovky. Mimochodem na 73 famozní forma, někteří borci to mají prostě v genech.

P.S.: Dávejte všichni bacha při psaní čárky za King. Nahlásí to chybovou hlášku a smaže vám to zprávu :) Naštěstí jsem už poučen a před odesláním si vždy kopíruju :)

 

 

Pekárek
29.09.2022 20:56

Aha, já Zámkem začal, tak to byla chyba.:)
Jo, teď jsem projel hodnocení recenzovaného alba, vesměs dost vysoké, kromě Angry Metal Guy - 2,5/5. No, asi si šetří něco pro Tomb Mold apod.;)

 

Stray
29.09.2022 20:20

Já nedal Zámek, co se týče Procesu, tam jsem se už přehoupnul přes dvě třetiny, je to o dost přístupnější a srozumitelnější, byť to denně beru po pouhých dvaceti stránkách.

 

Pekárek
29.09.2022 20:11

Tak Kafku jsem nedal, aktuálně Otčenášek - Kulhavý Orfeus, volné pokračování (jdu do toho podruhé) Romeo, Julie a tma.

 

Stray
29.09.2022 19:58

Mě to nevadí a souhlasím s tím spajkovým názorem. CLUTCH je můj snad nejodfláklejší článek za celej rok, dal jsem tomu tři poslechy, během hodiny to musel napsat a odjel na pět dní na Šumavu. Třeba právě teď ještě ten report z HENTAI nemám ani slovo, buď zítra nepůjde nic, hodím sebou na gauč a dočtu si Kafkův Proces a nebo, to v případě že to o půlnoci bude venku, zasednu ke kompu a namrdám to tam na jeden zátah, takhle ale já prostě pracuju furt, protože větší komfort si prostě dovolit nemůžu - mám prostě na článek vždy jeden večer - cca 2-3hodiny a buď je z něj spěch znát a nebo vůbec ne.

Jinak KINGS X jsou kvalitní deska, comeback se povedl.

 

Pekárek
29.09.2022 19:45

spajk: čau, díky, ale jednak si to s tím textem nemyslím - recku Behemoth jsem si fakt vychutnal - jednak toho Honza musí poslechnout a napsat o dost více, což je pro mě nemyslitelné. Za další postřehy budu rád.

Majk: nikdy není pozdě,:-), deska je výborna.

 

spajk
29.09.2022 19:27

Recenze vymazlená! Nechci tu rozfoukávat nějaký plamínek chytrosti, ale oproti Clutch a Behe jde o mnohem lepší text. Aspoň pro mě.
Dnes jsem to objednával, tak až to pustim z CD, něco chytrýho :-) k tomu napíšu.
Slyšeno zatim 3x ze Sptfy a bořím se do toho, jak do bahna.

 

Majk
29.09.2022 18:58

Sakra, tuhle kapelu jsem vždycky tak nějak míjel. Spíš jsem se vždycky tak lehce otřel, ale nikdy se dostatečně nezaháčkoval. A recenze navnadila, pokusím se znovu.
Díky

 


 

 

 

 

TOPlist