Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
27.09.2022 16:40

Netvrdím, že to nebyl kvalitní koncert, jen jsem čekal, že mě strhne jako minule. Možná to bylo absencí Cusp of Eternity, Wilde Flowers, Éra a jiných perel poslední dekády, to je dost pravděpodobný. Mě tam death vlivy vyloženě ruší. :-)

 

H.R.
27.09.2022 15:09

Přiznám se k tomu, že polemiky stará versus nová tvorba uplně nechápu. O existenci Opeth jsem dlouho věděl ale vcelku mě míjeli. Zhruba čtyři roky nazpět jsem shlédl živák z Royal Albert Hall a byl jsem ztracen. Postupně jsem si naposlouchal v podstatě vše. Možná to způsobilo, že na mě tvorba působí.... v podstatě celistvě. Jasně, to oproštění o death vlivů poslední dobou je jasné, ale že bych to vnímal jako dva světy, to prostě nemohu. Koncert mě vtáhl od první minuty a ten průlet minulostí mě naopak bavil. Co mě štvalo bylo hulákání z davu v tichých pasážích. Za mě výborný koncert. Mám to jinak.... ale pocity autora dovedu pochopit. A ano, z nové desky bych snesl daleko víc.

 

Hooya
23.09.2022 11:47

Miluju staré OPETH. Mám rád i nynější tvář. Byl jsem rád, když ta změna nastala, neb se mi tehdejší forma kapely zdála jako slepá ulic. Občas si však i já říkám, jestli by nebylo lepší to vydávat pod jiným jménem či pod příjmením samotného mistra.

 


 

 

 

 

TOPlist