Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
14.07.2022 18:06

Mickej: cd i digital verzi jsem dostal od Lavadome, ale koupil jsem si ještě jeden digitál.:) Bandcamp je fakt praktickej a cenová politika Lavadome dost rozumná. Postupně si od nich takhle pořídím asi vše.

 

Smolik
13.07.2022 22:49

Nesouhlas. I ty promo fotky mě baví. Rozhovor výbornej, CZ album roku vyřešeno, teď ještě vyřešit live bubeníka a pár volných míst na BA je ještě volných :-) .
Formulas btw je naprosto skvělý album od MB, vlastně je u mně v top2 od MA.

 

Stray
12.07.2022 20:44

Mickej : No tak třeba v rámci promo kampaně nafotit fotky kapely, kde členům není vidět do ksichtu, je prostě z mého pohledu hruzostrasny postoj. Zaměřit se na cizelovani soudu, brousit strukturu, ale opomenout význam písně, kterou má být většinou melodie, ať už méně či více nápadná, je hruzostrasny postoj.

David Ch. : Nemyslel jsem si, že zrovna ty by ses cítil dotčen. Na Brutal, pokud bude Basinfire pod Obscure, asi nějakej pátek nepojedu, možná za 5 let. :-) Nepotřebuji na místa, kde budu čelit kapelám jako Dying Fetus, Suffocation apod. Tedy těm nejhorším možným na světě. :-) Basin mě plně vyhovuje, metalový fest pro přátele, metalový fest pro všechny co si chtějí zápiskat. :-)

 

Mickej
12.07.2022 20:32

Pekárek: každopádne zaslúži, veľká vec, páči sa mi ten perfekcionismus, ktorý z toho tryská. Hneď som zadovážil aj CD i keď už idem dlhodobo len hi-res, ale keď niečo točím pravidelne tak kúpim nosič, nech má na co sadat prach. Potešil aj názor na Formulas od MA, moju srdcovku. Do nikoho som sa samozrejme nechcel navážat, chápem, že čo je spomínané v rozhovore napríklad Straya míňa a rieši radšej dôležité veci ako image:-)

 

David CH
12.07.2022 20:29

Já se necítím dotčen. To, že někdo nad hudbou kterou skládá přemýšlí není přeci hrůzostrašné a ani elitářské. Posuzovat hudbu v kategorii líbí nelíbí je pro většinu fanoušků přirozené a vlastně i jediné možné v případě, že se o hudbu nezajímají hlouběji. U Asphyx si taky rád zapískám, ale nestačím s dechem :-)))

Nicméně je to na dlouho debatu, kterou můžeme zrealizovat na BA jestli se potkáme :-)

 

Pekárek
12.07.2022 20:19

Je to tak, Stray musí mít všude ty Guns.:), Nicméně nejde o sound, ale primárně o tu kompozici vedenou v hodně temných odstínech. Nejde o manýru. V HE jde primárně o lásku k hudbé, která Strayovi v týhle konfiguraci nic neříká.
Mickej : není zač, ta deska si zaslouží veškerou péči. Samozřejmě i tady to bylo o té druhé straně...

 

Stray
12.07.2022 19:46

No tak Pekárek ví, jak to myslím, pár lidí co mě zná a lze o nich říct, že poslouchaj metal, taky asi ví, jak to myslím, no a deather, co mě nikdy neviděl, se spíš asi holt bude cítit dotčen. nedá se nic dělat, hlavní je, že jsem článek nepsal já, ne? Využil jsem síly slůvka hrůzostrašný. On už i název "napětí mezi akordy" vyjádří něco, co v hudbě nehledám. Je to prostě hrůzostrašné hrát něco hlavně kvůli "SOUNDU".

PS: Chci death metal, kterej si budu moc zapískat. :-)))

 

Mickej
12.07.2022 19:23

Aspoň vidím, že v tom nie som sám!

 

Mickej
12.07.2022 19:22

Díky za skvelý rozhovor! Akurát má fascinujú tie slinty o hrôzostrašných postojoch, myšlienkach etc. Mám pocit, že som čítal pozorne, ale akoby mi ušlo minimálne ospevovanie pedofílie:-)

 

David CH
12.07.2022 19:22

Jaké konkrétní hrůzostrašné postoje myslíš? Nebo to byla pouze setrvačnost pro tři H :-)

 

Stray
12.07.2022 14:44

Už jsem Pekárkovi psal: Skvělej rozhovor, hrůzostrašná kapela, hrůzostrašná hudba, hrůzostrašné postoje.:-) Ne, já na tech-death nikdy nebudu, nikdy, zákonitosti toho tzv.cenného, co ten styl nabízí, mne naprosto míjí. ASPHYX > novej PESTILENCE, OBITUARY > GORGUTS, SNĚŤ > HEAVING EARTH, miluju death metal bordeloid!:-)

 

Pekárek
12.07.2022 13:50

Není zač, pro ostatní, zejména kryptopunkery:), tu máme Sněť.;) Stray plánuje rozhovor. Osobně se mi hodně líbí to i to, ale HE více.

 

Hivris
12.07.2022 10:52

Díky za rozhovor. Užil jsem si ho, přestože mi přesvědčil o tom, že se s HEAVING EARTH naprosto míjím nejen hudebně, ale i myšlenkově:).

 


 

 

 

 

TOPlist