Boomer Space


Diskuse ke článku : HALESTORM - Back From The Dead
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Adam
13.05.2022 10:55

Je to určitě příjemné, ale spíš na podkres/pozadí, než že bych se tou deskou chtěl hluboce prokousavat. Vždycky mě udivuje, že nějaká kapela je v počátcích schopna natočit super song typu "Freak Like Me" s husto cool refrénem, aby pak později zapadla do skladatelské rutiny (a to ještě nejde o nějaké čtyřicátníky). Stojím si za tím, že loňští Evanescence mě oslovili mnohem víc (a to mě nikdy předtím nebrali).

 

Pekárek
04.05.2022 23:34

Fajn příběh, Strayi.:-) Asi bych je měl konečně zkusit.

 

Stray
03.05.2022 10:06

Back From The Dead je dost pravděpodobně jejich nejlepší deskou, tedy z mého pohledu, dalo by se říct, že ze zvuku byly odstraněny prvky LadyGaga a zůstal Ripper Owens.:-) Fakt si to album užívám.

Ohledně mého dřívějšího podcenění. Dle mého za to mohly dva prvky, ten první, že s tím souvisela mediální tlačenka ve Sparku však považuji za méně podstatný. K tomu druhému - jak známo každý posluchač si oblíbené kapely také vybírá dle toho, jak s jeho naturelem ty lidi souzní vizuálně. Tehdy mě prostě trochu odrazovalo tak trochu slušňáčkovské nastavení těch tří kluků co Lzy Hale doprovází, nepřipadali mě jako rockeři moc autentičtí, spíš jako spolužáci z bakalářského studia, slušňáčci, studentíci, "hej, takových kapel jsou v USA mraky už od časů post-grunge", podvědomě jsem si říkal "co je tohle zase za uměle vyzdvihovanej projekt?":-) Proti Lzy nic, ta mě přišla vždy cajk, ale ti kluci...no nesouzněli s mou představou o kapele, o kterou bych se měl zajímat. A přitom bubeník je výbornej, vlastně jim to všem dobře šlape, takže mě dalo práci trochu upozadit předsudky, každý má předsudky, kdo říká že ne, kecá.:-)

 

romant
03.05.2022 08:43

Spark nečtu, to bude ono:)

 

Fenris 13
03.05.2022 08:28

Já bych řekl, že Straye (a mně taky) odradilo bezmezné adorování ve Sparku. Až cca před rokem, dvěma, jsem to zkusil pořádně a od té doby jsem je začal skutečně doceňovat. Ačkoliv nepřekonatelná pro mně zůstává Strange Case Of... ta je obrovsky nabytá hitovkami. A mám rád i jejch covery - Lady Gaga, Metallica, Judas Priest :-) Na novinku se těším, recenze navnadila :-)

 

romant
03.05.2022 08:02

Jsem si říkal, že na ně máš nějakou pifku:) Moje zatím nejoblíbenější deska Into The Wild Life. Tu jsem točil pořád dokola. Tak jsem zvědavej na tuhle.

 


 

 

 

 

TOPlist