Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Kuklač
18.03.2022 05:52

Tak po vyse 10 vypocutiach hodnotim 9/10. Srdcovky Sierra Leone, Care a Crow and the nightingale.

 

Muf
17.03.2022 06:27

Nepatřím k dlouholetým fanouškům. Ani nevím proč, ale nějak jsem se k nim nedostal. Moje srdcovky jsou třeba IQ, Pattern seeking animals, Millenium a další. Samozřejmě jsem povědomí o Marillion měl, ale v množství CD, které mám jsem tak nějak nepátral po dalších. To se ale změnilo po poslechu Sounds... To jak umí do hudby vtisknout emoce je nádherné. Postupně se proposlouchávám dalšími díly a stojí to za to. Novinka mě nadchla skoro okamžitě. Nerozumím přesně celému textu, ale z toho, co jsem pochytil mi jde občas mráz po zádech. A ty emoce, které jsou do toho vložené považuji za něco, co se v hudbě moc často neslyší. Hlavně zpěv je emocí plný a to desce dává velkou sílu. Určitě to bude jedna z desek, které doma budou znít.

 

Kuklač
15.03.2022 20:42

Áno v Poľsku som na nich bol raz a super zazitok. Na živo určite chcem počuť tento album....snáď to vyjde.

 

chobot
15.03.2022 20:14

Na Marillion weekend určitě jeďte. Aspoň jednou za život to za to stojí. Bývá hodně často v Polsku, tak se to docela dá a člověk si tam aspoň poslechne víc než na běžném koncertě, byť i ty jsou mega :)

 

Majk
15.03.2022 19:25

Kuklač - díky!
Mám to s Marillion podobně jako ty. Ta kapela má pro mě zvláštní postavení a také jí podporuju dlouhá léta ve všech možných jejich "aktivitách a produktech" Tedy, tu poslední sbírku na pojištění turné jsem vynechal, abych zase nepřeháněl:-) A na víkendu jsem pořád ještě nebyl, což mě štve a musím ještě napravit. Takže vlastně prd hard-core fanoušek.
Jinak i já mám FEAR i novinku podobně - nadšením nechrochtám, rozdělení skladeb mě vysloveně sere a odmítám být nekritický ke všemu, co z borců vypadne. Mají na kontě mnoho lepších desek, ale věk prostě nezastavíš a tak k tomu přistupuju. Každopádně za každou takovou desku díky, i když drive se změnil rozjímání. Ta určitá poťouchlost a radost tam je, jen se hůř hledá.

 

Kuklač
15.03.2022 18:45

Bravoo vynikajúca recenzia. Marillion je moja laska uz vyse 35 rokov. Mám od nich úplne všetky albumy v origináloch a špeciálnych edíciach.....ale podme k novinke. Po prvom vypočuti a vlastne aj po druhom to bolo obrovské sklamanie pre mňa. Ale ostatne ten dojem som mal aj s FEARom. Asi po 4 vypočutí som sa do toho dostal a momentálne to neviem ešte plnohodnotne ocenit resp, ohodnotit ale u mna to bude startovat na 70%.....vadia mi nezmyselne rozdelovania skladieb na casti. Si myslim ze 9 ci 7 minutove skladby maju byt v celku. Be hard on your self,Sierra Leone a Care ako najdlhsie skladby su uz klasické Marillionky. Kde pocujem ozveny Marbles ci Soundu..nádhera. The crow and nightingale je nádherná balada a vlastne celý album na mna posobi ako jedná predlhá balada. Po pravde najviac som sa tešil na Rotheryho sola ...a tie tu sú. Takže za mna zatial jednoznacne album roka 2022. P.S. Dnes už album točím treti krát a stále to rastie.....85%. Ešte raz vdaka za excelentnú recenziu. Rock on!!!!!

 

Majk
14.03.2022 20:29

Díky Chobote. Hele po pravdě, já si nebyl jistej ještě déle. A pořád ještě nejsem úplně bezvýhradně přesvědčen. Ale je to srdcovka a to jeden kousne víc, než by toleroval jiným. Ale určitě to není deska pro každého.

 

Chobot
14.03.2022 17:45

Výborná recenze. Marillion mám za srdcovku, takže těch 80 procent odpovídá. Na první poslech jsem si byl sice dost nejistý, jestli to tam je nebo není, ale zhruba od třetího poslechu je jasné, ze to tam je. Stejně jako vždy :)

 


 

 

 

 

TOPlist