Boomer Space


Diskuse ke článku : STAR ONE - Revel In Time
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Louža
03.03.2022 19:25

Majk : To nejsi bohužel sám i na progarchives to má cca jednotky hodnocení. Přitom ten kluk vydává hudbu už víc než dekádu a minimálně od roku 2014 to FAKT stojí za to. Jeho desky mi dávají to co jsem kdysi cítil při poslechu Arjenovýho Electric Castelu a to co už zoufale necítím při poslechu Ayreonu od roku 2013. Má to drajv, je to chytrý, není to přeplácaný, je to nadžánrové. Zní to nově a nepopírá to vývoj progresivní muziky, ale zase se to nesnaží bejt pokrokový za každou cenu. Fokus je na to aby ta muzika byla dobrá. Bohužel to vydává na koleně, takže to skoro nikdo nezná.

 

Majk
03.03.2022 18:27

Louža: Tyjo, ty TDW vůbec neznám. Jdu to napravit a jsem fakt zvědavej. Díky za tip.

 

Louža
03.03.2022 14:06

Formálně nemám nic proti, ale prakticky už mě to po pětadvaceti letech nebaví moc poslouchat. Arjen samozřejmě umí a to jak daleko se dostal v aranžích i technice studiového zvučení bere dech. Ale už je to až moc stejný. V tomhle konkrétním případě jsem absolutně nepochopil proč to není Ayreon, když je to Ayreon. Nevim. Podle mě je tohle celý plácání do vody.

Dnešním holanďanem určující trend v tomhle typu hudby podle mě není bludný Arjen, ale samozřejmě Tom De Witt, který na svém albu The Days the Clock Stopped a několika jeho předchůdcích předvádí přesně to co bych chtěl od Ayreonu dneska slyšet.

 

Majk
26.02.2022 16:08

Sagi: tak ti možná nová deska sedne víc než mně.
Pekárek: přesně, Arjen má splněno. Každopádně jsem si pustil Star One - Victims of the Modern Age a ta deska prostě funguje líp, každopádně pořád hodně dobrej standard, lehce řečeno.

 

Sagi
26.02.2022 02:44

Mně naopak poslední Ayreon potěšil svou jinakostí v muzikálovo dechových aranžích. Naopak Star one mne dosud nebral, tak uvidíme...:-)

 

Pekárek
25.02.2022 23:08

Fajn recka, Majku. Chtěl bych se k nim dostat. Každopádně jsem rád, že to má být o něco lepší než poslední AYREON. Tam jsem byl nečekaně zklamán. Arjen je pochopitelně borec. I kdyby už nic nesložil, stojí za ním neskutečné skvosty.

 


 

 

 

 

TOPlist