Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
04.03.2022 17:51

Mě nějak nepřišlo, že tam Slashovi dávaj sodu, naopak tvrdí, že drží laťku a má specifický charisma, nemusí být virtuóz ale po prvních tónech je poznat, že to hraje on, což beru že je víc. Ale jinak chápu, cos tím chtěl říct.
Nějak jsem od toho ani nečekal, že tam ti dva rozehrajou hru se zajímavostmi, prostě jsem se dozvěděl, že Slash je pohodář.:-))) Hele, Metal Forever jsou taky článkový KFCčko, kde se člověk nedočká zajímavého postřehu, co je dekáda dlouhá. Servírujou tam rychle sesmolený, uleptaný pisatelský klišé a jedou ten nejnápadnější povrch s plnou hubou od omastku, mouky a mletýho masa.:-)

 

spajk
04.03.2022 12:07

Celé to mělo Rousův syndrom ze Seagalovských filmů, tzn prevažovala negace nad pozitivnem. Asi si řekli, uděláme Slashe, když ho máme na obálce, to budou slusný views.
Bylo to plné divných dogmat a usměvných situací, namátkou:
Slash je průměrný kytarista, žádný virtuoz versus my oba na kytaru nehrajeme...
Z předposlední desky si pamatuju dva songy versus tak to jsem o nic nepřišel, já jí ani neslyšel...
S tím obalem si TAKY nikdo nedal moc práce...
Nebo pohádka o sháněni desek Snakepitu v Americe. Jednička velkonáklad, dvojka na Koch records už menší emise, nicméně obě se daly dlouhou dobu poridit v Bontonlandu.
Vrchol logiky přišel s hodnocením. Po tom všem lití hoven na Slashovu hlavu, jsem čekal maximálně 5/10
Pro čtenáře Bravíčka resp Fakkeru možná zajímavé, pro dlouholeté fans nebetyčný cringe! Promarnená šance! Škoda.

 

Stray
04.03.2022 08:03

spajk: Kouknul jsem na to, není to úplně špatný - ve smyslu projevu naprostá pohoda. Fakt nemám pocit, že bych to namluvil líp. :-) Pro fanouška asi nic moc zásadně nových informací, ale beru to tak, že se člověk spíš soustředí, aby nepůsobil jako blbec, než že by chtěl oslňovat hlubokými sondami do něčí tvorby. Možná že máš obtížně splnitelný nároky?:-)

 

Stray
03.03.2022 09:00

Nebrat, Nekamarádit! :-)

 

spajk
03.03.2022 08:42

Měl jsem problém to dokoukat. Balčirák by to udělal super, ale poslal Václava Tesaře a to je jedním slovem katastrofa. Člověk s přehledem čtenáře Bravíčka z toho udělal takový recenzentský Kameňák. Fakt profi...

 

Stray
02.03.2022 20:54

Někdy má dobrej díl, ale na tohle se nekouknu. Slashe dle mého nemůže nacítit někdo, kdo má za velkýho Báťušku blaváckýho guru metalu alias eReRko z obrátěnej pyraMÍDY, kterýmu je víc povědomá hudba MADBALL než SAXON. Nebrat.:-)

 

spajk
02.03.2022 19:53

Korej hodnotí novýho Slashe? Asi se na to kouknu, snad ti nebude moc velkek cringe.
Ti je jako kdybych já rozebiral treba As I Lay Dying :-)

 

Ohinek
02.03.2022 09:47

Připadá mi, že jsem tohohle názoru snad jediný, a to je Slash asi můj nejoblíbenější hudebník. Slash 2010 bylo fajn unikátní album, ve kterém každý našel to, co chtěl. Apocalyptic love bylo taky fajn, jen co se týče mě osobně, sází se v něm na ne úplně pro mě vhodné kusy (nejsem fanda Anastasii). Na World on fire SMKC podle mě kulminovali, deska napráskaná řadou agresivních rockových hitů ala Velvet Revolver. Pro mě osobně jedna z nejdůležitějších rockových desek, škoda že v recenzích se řešila jen délka alba, jako by kvůli tomu ty tak silné kusy (world on fire, automatic overdrive, 30 years to life, stone blind, beneath the savage sun, the dissident, the unholy) měly taky přestat existovat. Living the dream taky fajn, řada kvalitních hitů (call of the wild, mind your manners, boulevard of broken hearts) a k tomu pár zajimavých bluesových kusů. nicméně už tady se začalo projevovat to, co podle mě "4" potopilo. Nudné, nevýrazné střednětempé songy. Těch je bohužel na posledním albu naprostá většina, jediný kus, který mi stál za opakovaný poslech, je call of the dogs. Zbytek se mi skoro sléval.

 

lukáš
22.02.2022 17:47

A nová deska Guns n Roses ? Myslím, že od Guns n roses už nic nevyjde.

 

Pekárek
22.02.2022 17:42

Četl, a skutečně mi šlo spíš o to, jestli tam nebyl nějaký posun do sfér, které bych nejen ocenil, ale i si jich o chlup více užil, a které už dobře znáš.:-) Znám jen jeho první album s Mylesem, a to ještě jen trochu, vypadá to, že se jedná o tvorbu bez výkyvů.

 

Stray
22.02.2022 16:56

Pokud si recenzi opravdu četl, tak je tam napsáno, jaká Slashova deska je pro mne nejlepší. Co se týče doporučení, netuším jak tahle hudba - ten strohý rock - může působit na příznivce Bókové a Nýdla. :-) Chápej, myslím si, že je to na tebe prostě moc nekomplikovaný.

 

Pekárek
21.02.2022 22:54

Recenze navnadila, jaké album bys mě z těch čtyř doporučil, Strayi?

 

Stray
21.02.2022 10:40

Je to tak, sóla jsou hodně drsoňský a neurvalý, ale protože jsem byl odkojen thrashem, tak rychlé tóny je to poslední, co mě vadí.:-) Naopak, rozplývat se nad pomalými mě přijde už nadbytečný.

 

spajk
21.02.2022 09:30

Koukal jsem na YT, kde borci naživo přehrávali celou desku. Potěšil mě talk box ve druhej nebo třetí skladbě a povedené riffy. Nepotesila mě absence melodických kytarových sól.Slash se s tím nesere a sází tam přehršel rychlych tónů, přitom jeho melody sóla jsou to nejlepší.

 


 

 

 

 

TOPlist