Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Kelly
15.01.2022 15:04

sardaukar: souhlas, místo Století u mě NAŠROT :-) a CZ kapela VOLE fakt nářez a upřímnej

https://softskins.bandcamp.com/album/tohle-nen-prdel


 

sardaukar Lipavský
15.01.2022 12:15

jo v pohodě, já to mám jiné (Století-Masters Hammer-Psí Vojáky) mám jako svou historickou CZ best na věky věků. Proto mne poslední léta Štěpánů moc neberou, ale zavrhnout je nemohu. Nedávno jsem se skrze youtube Sklizeň (Berry/Fobia) dostal k těm Vole - Tohle není prdel a jako to je HNF současnosti.

 

Stray
15.01.2022 10:37

sardaukar: Tak třeba já vztah ke Štěpánům nemám prakticky žádný. XIII.Století jsem nikdy nesledoval, nikdy si to doma nepouštěl, občas jsem letmo někde zaslechl nějakej song, můžu říct, že to nebylo ani výrazně dobrý, ani špatný, no a HNF kdysi dávno v časech převratu systémového zřízení :-) jen asi jednou z blbě nahraný kazety, takže tohle nově nahrané matro vnímám prakticky z čistého stolu, nemám tam vůbec žádné očekávání ani předsudek. Jsou to prostě nějaký normální český rockový písničky, které nemusím poslouchat každý rok.:-)

 

sardaukar Lipavský
14.01.2022 20:44

jj presně jak říkám, je to o vztahu k Štěpánům … já to beru tolerantně, ale radost z toho moc nemám, někdo to adoruje, někdo úplně zatracuje, a tím to hasne, obvykle tyhle desky bejvají “bez hodnocení”

 

Hivris
14.01.2022 08:45

Stray: divil bych se, kdybys to hodnotil líp:).

 

Stray
14.01.2022 07:17

Slyšel jsem asi tři skladby a přijde mě to tak na 50%. Víc ani ťuk.

 

Stray
13.01.2022 12:04

Popravdě, mě recenze i diskuse pod ní na poslech spíše navnadily. Podle mne předělat do vyzrálejšího provedení skladby, které v osmdesátkách fungovaly jenom v kanálních verzích, je prostě dobrej nápad.:-) Určitě si to poslechnu.

 

pedrosph
13.01.2022 11:18

Dnes mladý to osloví, až zestárnou. I proto jsem rád, že to znovu nahráli, dokonce bych přivítal i další. Pro mě je to věrohodný a líbí se mi to. Naopak se mi těžko představuje, že by nahráli něco nového pod hlavičkou HNF, hlavně textově. Zajímavý by to ale mohlo být. Jestli to vydal Warner nebo PHR mi je jedno.

 

sardaukar Lipavský
13.01.2022 09:00

Kelly .. já s tím souhlasím ... taky jsem to dost nechápal ... HNF vzor 2021, HNF vydá desku u velké company, nechápu, takže finance jsou první z motivací k vydání, ale přeci jen to kapelu přiblíží i mladým, pro které jsou původní nahrávky neposlouchatelné ... jestli jim to něco dá, to je otázka, nedovedu si představit, že by se o to můj 16 let syn jakkoli zajímal, ale dejme tomu ... pro nás ostatní je to více méně o otázce, jak k tomu přistoupíme a já se po opakovaných posleších rozhodl, že přistupuji tolerantně a vnímám to jako lepší věc než Zahradu ... nicméně níže uvedená myšlenka, tedy že to soukolí skřípe a recykluje se jako prase 100% platí

 

Kelly
13.01.2022 08:44

Na HNF jsem vyrůstal, ohromně se jim klaním a se Štěpány se znám osobně, ale nějak se s tím novým vydáním nemohu ztotožnit. To byl VZOR rebelie doby a na této nahrávce ta rebelie není a písně ztrácejí 80% výpovědi. Měli spíš udělat nové písničky, když cítili, že se mají dát znovu dohromady. Jak by asi zněli DEAD KENNEDYS, kdyby se teď dali dohromady a hráli jako stašíí pánové California Über Alles? Všichni by se jim smáli. Proto Jello Biafra založil kapelu JELLO BIAFRA AND THE GUATANAMO SCHOOL OF MEDICINE, která zní jako znovuzrození DEAD KENNEDYS a je to ok. Tak asi za mě.

 

sardaukar Lipavský
13.01.2022 08:40

jo průšvih to není, pro nás co máme Štěpány rádi, máme s nimi lecos odžito a sbíráme vše, to je jasný. Ale nemůžu si prostě pomoci, pocit, že se stále recykluje je dost neodbytný. Zahrada světel je tragická, sólovka s Lunou také .... přitom bonusy k Intactu, nebo nové kusy na Frankensteinovi jsou super a ukazují, že by to šlo. prostě ano HNF za 70% super, ale ... já chci novou Nocturamu

 

pedrosph
13.01.2022 07:38

Ahoj, HNF vynikající,pro mě deska roku. Po víc jak 30letech od napsání ani stopa po vyčpělosti, unavenosti. Je to zahraný jinak, ale kouzlo to neztratilo. Texty stále platný, kabaretní patos tam necítím : ). Zvukově pro moje uši taky ok. Je fakt, že je trochu problém, jak tuhle desku brát - řadovka to není, best of taky ne (to by muselo být 2cd, kromě zmíněných tam chybí spousta dalších - Nenávist atd), ale to je jedno. Taky bych to nebral jako předělávky, pod tím si představuju něco jinýho. Tohle jsou prostě jen dobře zahraný a nahraný skladby, kt. ve svý době nešlo kvalitně nahrát.

 


 

 

 

 

TOPlist