Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
13.01.2022 08:18

Vždyť si můžeš vyhlídnout nějakého českého neotřelého filmového tvůrce :-) a ten rozhovor udělat taky. Bych nebyl proti. Buď něco udělat chceš a nebo ne. Pak záleží hlavně na tom, jakou tomu vtiskneš formu (a péči), jestli o otázkách přemýšlíš a nebo prostě něco nasekáš.

 

J.Rose
13.01.2022 07:30

Díky za vyčerpávající odpověď. Celkem variabilní činnost. Dobře se to čte. Klidně bych bral více takových rozhovorů.

 

Stray
12.01.2022 05:48

To je různé. Kapely mne většinou oslovují v souvislosti s vydáním nového materiálu, já jim kromě recenze nabídnu i možnost rozhovoru. Většinou když se rozhodnu jít do recenze, uděláme i rozhovor... ne každou věc na recenzi přijímám. Takže pobídka k recenzi od kapel se děje tak ze 60%, naopak případ kdy já nebo někdo od nás osloví kapelu je zhruba 40%.
Rozhovor jako přepis z diktafonu jsem naposled dělal někdy v roce 2005 s kapelou SUNSHINE, pohodlné je vše si připravit a otázky poslat mailem, někdy jsem jel i spontánně přes FB chat, asi abych zachytil větší množství energie a reagoval na odpovědi ihned doplňující otázkou, v případě mailu tohle někdy řeším doplňujícími otázkami až když po obdržení výsledku rozhovor hodnotím jako celek.
Baví mě rozhovory právě se středně velkými či menšími českými kapelami, které mají nějakej uměleckej přesah a jedou si cestičku po svém. Zpovídat Byforda ze SAXON pro mne nemá moc význam. Rozhovor s ním si přečtu ve Sparku.:-)
Jediné dvě kapely, které za osm let nezareagovaly na nabídku rozhovoru jsou DEBUSTROL a HENTAI CORPORATION.

 

J.Rose
11.01.2022 23:24

Paráda. Jak tohle vůbec vzniká? Oslovují tě hudebníci sami od sebe? A ten samotný rozhovor, to je výsledek emailové korespondence, nebo přepis telefonního rozhovoru?

 

Pekárek
11.01.2022 23:16

Fajn rozhovor, děkuji oběma!

 


 

 

 

 

TOPlist