Boomer Space


Diskuse ke článku : MILEY CYRUS - Plastic Hearts
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Prowler80
25.12.2021 22:48

Mladší holka ji vždy poslouchala, tudíž její tvorbu z náslechů vcelku znám. Zde jest nutno dodati, že k současnému hlubšímu, nakřáplému témbru jí paradoxně napomohla operace Reinkeho edému, jenž byl z velké části zapříčiněn někdejším nezřízeným hulením trávy a konzumací alkoholu. Zdravím starého bracha a Imothepa.

 

spajk
25.12.2021 22:32

Jo. Je dobře, že se tu objevují i podobné recenze. Za to palec nahoru.

 

Pekárek
25.12.2021 21:59

Stray: Fajn, žes do toho šel. Dobrá práce. Projel jsem některá videa. 70 bych asi dal.

 

Stray
25.12.2021 21:54

Není špatné když pop zpěvačka předělá starou rockovou pecku, ale trochu mě nesedí bincání mladý žiletky mezi starejma kedlama. Na tom jestli mladý lidi začnou objevovat DEF LEPPARD nebo JOURNEY mě fakt záleží úplně nejmíň.:-)
Super Bowl, co bych chtěl víc? Hele, jsem skromnej, takže chci aspoň aby si nenazouvala ty debilní kovbojský boty z Texasu a hokejový chrániče. Elektro-vamp frizúra s kosmetickými detaily a neonovými nápisy asijských písmen v pozadí je podstatně víc sexy!!!:-)

 

spajk
25.12.2021 21:48

Naopak. Je to pro ní win-win situace. Mladí posluchači objeví staré kapely a všeobecně to zvyšuje její kredit. Ted udělala s Eltonem Nothing Else Matters na jeho covidove album a zbourala s tim Youtube.
Před pár lety udělala něco podobného Taylor Swift s Def Leppard a taky jí to pomohlo.
Je příjemné vidět, že současný top popový umělec se hlásí ke starším rockovým písničkám a čerpá z nich inspiraci.
A odkaz? Je to Super Bowl. Největší sportovní událost ve Státech. Je to přepálený a oteklej Stevens mě taky sral, ale je to show a je to super. Sluníčko svítí, světovej mír a Miley zpívá. Co bys chtěl vic?

 

Stray
25.12.2021 21:18

J.Rose: Hm dobré, ale já mám na tom albu právě rád ten nabasovanej elektro beat, ten moderní groove mě baví.

spajk: jasně, nějak jsem tehdy nepodchytil, že má prostě výbornej hlas. Jinak by se měla těch kooperací se starýma rockovýma kedlama spíš vyvarovat, nepomáhá jí to příliš :-), naopak chce to víc Djů a Ronsonů. Ten odkaz na koncertní pouťovej candrbál s B.Idolem a S.Stevensem se moc nepovedl.:-)

 

spajk
25.12.2021 21:01

Ha ha. Když jsme to tu před rokem chválili s Imhotepem, tak si to jednim tahem shodil ze stolu a ještě připojil nejakou peprnou poznamku o fretčím ksichtě nebo něco podobného :-)
Jasně že je to dobré. Miley těžce reinkarnuje osmdesátky a jeji stylizace do novodobé Debbie Harry (btw letos vyšla v češtině autobiografie), je dobrá a funguje výborně. Množství coverů od Blondie, Joan Jett, Billyho Idola, Stevie Nicks, Pettyho, Dolly Parton a nedavno Metalica a spoluprace s Eltonem Johnem svědčí o tom, že má vkus a je na dobré cestě.
Album trpí současnými pop neduhy jako automatické bicí a celková diskotékovost, ale naživo je to ta pravá rocková palba, jak má být.
Zbývá už jen jediné. Aby Miley sebrala odvahu a příště natočila skutečně rockovou desku. Album bych si nekoupil, ale na koncert bych šel hned!
https://youtu.be/4LHlVOdt-Os

 

Louža
25.12.2021 20:17

Miley je dobrá. Viděl jsem nějakej její koncert ze záznamu tak dva roky zpátky a překvapilo mně jak svojská a oriinální ta hudba je. Soudobej pop je rozhodně zajímavej a nestojí na místě.

 

Tomáš
25.12.2021 19:45

Tož já se ještě neodhodlal si pustit vysloveně desku, ale když jsem viděl nějaké živáky ze studia nedávno tak jsem čučel jak puk. Vysloveně se mi to líbilo (i ona teda moc) a nemít debilní předsudky, tak už mi to jede ve sluchátkách

 

J.Rose
25.12.2021 18:22

Za tuhle recenzi děkuji. Milé překvapení! Čas od času si desku pouštím. Je v tom energie, má to svou přitažlivost a jednoduše se při poslechu bavím. Paráda.

Mimochodem - "Midnight Sky" žeru v tomto provedení:

https://youtu.be/AxZl2cFvjRs

 


 

 

 

 

TOPlist