Boomer Space


Diskuse ke článku : HYPOCRISY - Worship
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Smolik
24.12.2021 13:09

Hypocrisy mám moc rád, docela to vystihl Mickej, konzum do auta nebo posilovny, tam se mi to osvědčilo :-) . Opravdu to nepotřebuje soustředěný poslech, na druhou stranu, čekal někdo něco jiného? A dobré nápady tam také jsou produkce více než solidní, jen mě občas iritují ty texty. Nikdy to nebylo o hlubokých myšlenkách, ovšem tentokrát to je opravdu jako od pantáctiletého kluka.

 

Hivris
24.12.2021 09:17

Dík pánové, já jsem každopádně s novými Hypocrisy spokojenej. Worship mě baví, ty nápady tam pořád jsou a navíc to Peterovi opravdu věřím:).

Pekárek: s tou kanibalskou Kapelou máš pravdu, v tomhle směru jsou jinde. Ta paralela mi napadla hlavně proto, že ať vytáhneš z poličky kterékoliv album CC nebo Hypocrisy, tak prostě nemůžeš sáhnout vedle:). A takových kapel už moc není...

 

Pekárek
23.12.2021 21:34

Je super, že tu diskusi někdo otevřel. Peter si pár slov rozhodně zaslouží. Jenže podle mě ti Kanibalové nabízejí víc - kapelu. Peter jen tu svou "sólovou" klasiku z x posledních alb. Nářez hymna, nářez hymna... Jako proč ne, skladatel a producent je pořád dobrý. Hivris to napsal velmi plasticky a pěkně, sám bych už asi nedal víc jak 70 %

 

Mickej
23.12.2021 19:56

Ja som ostal sklamaný a to som ani veľa nečakal. Taký konzum na pár posluchov do auta bez výraznejších momentov. Jeden z albumov kvôli ktorým som rád za streamovacie služby, človek to kvôli trom posluchom nemusí kupovať. Lepších 60%. Keď švédsku kuchyňu, tak tento rok určite nie tento blaf od pána Petra.

 

J.Rose
23.12.2021 17:15

S recenzí souhlasím do puntíku. Hivris to vystihl přesně!

 


 

 

 

 

TOPlist