Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

spajk
14.12.2021 15:35

To je znamení! Zadal jsem do vyhledavace Na druhé straně csfd, kliknu bez přemýšlení na druhý odkaz a naskočí mi Na druhé straně hlavně se Seagalem :-)
Otci českého metalu který si na turné po jižní Moravě upíchnul Gabrielu, děkuji za tip na film. Tomahawk i Blok byly super.

 

J.Rose
14.12.2021 13:45

Dobrý vkus. S. Craig Zahler, to je týpek jehož tvorbu s napětím sleduji. Ten jeho "utahaný styl" a propracované dialogy, mi svým způsobem evokují Tarantina. Jeho filmy mají opravdu specifický ksicht. Zatím mě dostal každý z jeho tří zářezů, tedy: kanibalský western Bone Tomahawk, vězeňská rubačka Blok 99, a tebou jmenovaný kousek. Škoda, že neměl koule ukázat ten masakr v bance. Údajně ta scéna existuje, ale byl to takový nářez, že to raději nechal vystřihnout.

 

Prowler80
14.12.2021 13:20

Nedávno jsem po dlouhé době zhlédnul film s MG, předtím naposledy Payback: Straight Up. Šlo vo biják Na špatné straně. Pro mne velmi příjemné překvapení. MG jako vždy skvělý. Sympatický dialogy s přesahem, celkový politický náhled v mnoha směrech blízký mému, pár výbornejch hlášek k tomu, např.:"Nejsem rasista, na výročí smrti M.L.Kinga si vždycky dávám černý kafe." To jsem si hned vzpomněl na děčínskýho cigoše Karla Dzurka. Vždy, když někdy v letech 1985-87 zavítal do děčínské hospody Radnice(první patro s kulečníkovými stoly), zopakoval svou verbální mantru:" Paní Marcelko, jednu kávu černou jako já."

 

Louža
14.12.2021 10:41

Valič : ne nevadilo. Nikdo z vás kromě Straye mě tu asi osobně nezná, takže nemůže vědět jak to mám s piráty a a cancel culture. Takže tuhle narážku beru jako irelevantní a vůbec se mě to nedotklo. Piráty jsem sice nevolil, ale kdyby mě někdo "obvinil", že jo tak je mi to šumák. Neberu ty diskuse na netu zase tak vážně. Navíc tady řešíme Stevena a ne moje volební preference :-) Ale jako jo, chápu kam míříš. Někdy je opravdu těžký rozlišit co je ještě projev svobodného názoru a co už je žumpa. Vypadá to, že Rose si o tu kontroverzi řekl sám skrze ostrá slova na adresu ústřední hvězdy ve svém článku. Otázka je jestli je košer to napsat takhle i když je to s největší pravděpodobností pravda, nebo měl volit diplomatičtější sloh. Fakt nevím. Za sebe můžu říct, že mě jeho článek nijak nepobouřil (takže možná nejsem cancel culture :-) ) a to mám první Seagalovy filmy rád a vážím si ho.

 

Drey
14.12.2021 08:28

Mně jsou tedy Segal nebo Gibson o dost bližší než madam Streepová, Richard Gere a další angažovaní soudruzi. Vlastně všichni v hledišti Oscara kromě Eastwooda.

 

Valič
14.12.2021 05:07

Spajk: S kámoši jsme se zamlada určitě titulovali daleko ostřejšími výrazy a asi by nás tenkrát urazilo spíš to označení za intelektuála. :-)

Ty sobotní příspěvky jsem si teď pro jistotu znovu přečetl a zjistil jsem, že si v nejbližší době budu muset zajít na oční, protože tam DarthArtovi ve skutečnosti píšeš „Jdu do prdele.“, a ne „Jdi do prdele.“, což samozřejmě zcela mění vyznění závěru té debaty. Mě osobně by označení za příznivce pirátů a cancel culture asi naštvalo dost, ale Louža se vůči tomu nijak neohradil, takže mu to nejspíš nevadilo. Ve výsledku mi z toho vychází, že jsem to celé špatně pochopil a ta diskuse vlastně probíhala v přátelském duchu, takže jsem tady ze sebe udělal blbce (opět) úplně zbytečně. :-(

Prostě jsem se do toho vůbec neměl montovat. Můj problém je v tom, že jsem v podstatě pohodový a nekonfliktní člověk, a když vidím, že se mezi lidmi, na kterých mi záleží, schyluje k nějaké nepříjemné konfrontaci, snažím se jí nějak zabránit. Bohužel to většinou udělám tak neohrabaným způsobem, že tu situaci naopak ještě víc vyhrotím a často se to ještě celé obrátí proti mně.

Takže se všem dotčeným omlouvám (lidem, kterým vadí, že se tu pořád za něco omlouvám, se za tuto omluvu samozřejmě taky omlouvám). :-)

Slunce v duši, volové. ;-)

 

spajk
14.12.2021 01:02

Sprostě uráženi? Jako fakt?
Si neumím predstavit, že ti kámoš rekne vole. To se hroutíš a jede pro tebe rychlá, ne?

 

Valič
14.12.2021 00:27

Teď se dívám, že tam mám překlep, mělo tam být samozřejmě „příznivce cancel culture“.

 

Valič
13.12.2021 23:30

Stray, Louža: Teď tomu moc nerozumím. Jaký paranoidní hysterický strach? Ten původní příspěvek jsem napsal, protože jsem měl pocit, že se ta debata začíná ubírat stejným směrem jako v sobotu, kdy tady byli někteří lidé sprostě uráženi a označováni za „voliče pirátů“ a „příznivci cancel culture“. Z toho, že mě Prowler80 ve své reakci chytil za slovo a stočil řeč opět k nějakému Gibsonovu skandálu, jsem usoudil, že můj neobratný pokus o přesměrování diskuse jiným směrem byl úplně zbytečný, a že jsem se do toho vůbec neměl plést. Nic jiného za tím opravdu nebylo.

 

Louža
13.12.2021 21:10

Stray má pravdu. Někoho napadat je jedna věc, ale hysterický strach abych někomu nepřišlápl komplex je úplně stejný extrém s opačným znamínkem. Dost dobře nechápu, proč diskuse o Seagalovi skončila tam kde skončila, ale jedno je jisté. Steven za to jako za jednu věcí z mála fakt nemůže :-)

 

Stray
13.12.2021 19:08

Valič, zas nepřeháněj to s tou sebekontrolou a diskusní kontrolou celkově :-), stav kdy už člověk po odeslaném příspěvku rovnou přemýšlí, zdali něco nepřehnal a někoho se náhodou nedotkl, odpovídá současnému paranoidnímu korektnímu šílenství. Myslím, že tady jsou diskuse abnormálně slušné, navíc se příspěvky většinou odrážejí od nějakých poznatků, zážitků a znalostí, takže pohoda.

 

Valič
13.12.2021 18:57

Prowler80: Sorry, ten příspěvek o vyražených zubech jsem nějak přehlédl, takže opravuji na „…kontroverzních výroků a činů…“. Chtěl jsem jen, aby to tu zase nedopadlo jako v sobotu, ale pokud se dál chcete přehrabovat ve skandálech těch dvou „wifebeaters“, tak přeji příjemnou zábavu. Mě doktor už před delší dobou řekl, že se nemám zbytečně nervovat, takže si jdu raději pustit něco od chlápka, který s něžným pohlavím nikdy podobné problémy neměl. :-)

https://www.youtube.com/watch?v=Kjv6eVO9IIo

 

Prowler80
13.12.2021 18:06

Případ, kdy si australský hoch spletl ústa oné dívky s virblem, čehož následkem neplánovaná extrakce dvou zubů bez použití nástrojů primárně k tomu určených, nelze považovati za výrok.

 

Valič
13.12.2021 16:51

On má těch kontroverzních výroků na kontě víc, ale nechcete se už na diskuse o podobných týpcích vykašlat? Pokud se tu před pár dny někteří diskutující navzájem posílali do prdele kvůli Seagalovi, tak by hádka o Gibsonovi nejspíš skončila nějak takhle:

https://youtu.be/FnuyR2ms-H0?t=24

 

Valič
13.12.2021 16:51

On má těch kontroverzních výroků na kontě víc, ale nechcete se už na diskuse o podobných týpcích vykašlat? Pokud se tu před pár dny někteří diskutující navzájem posílali do prdele kvůli Seagalovi, tak by hádka o Gibsonovi nejspíš skončila nějak takhle:

https://youtu.be/FnuyR2ms-H0?t=24

 

Louža
13.12.2021 16:28

Ano měl jsem na mysli, to co říká Rose i s pointou. O tom incidentu policajtem, kterýmu nadává do židů jsem věděl, ale teprve za tři roky později mi došlo, že to fakt bude mít nějakou váhu. Netušil jsem proč. Až mi kámoš vysvětlil to právě řečené. Přitom Gibson je TAK dobrej. Stačí se podívat na jeho záporáckou roli v Ex3. Kolik ten mohl ještě natočit dobrejch filmů. Fakt jsem nevěřil, že dokáže takováhle věc zlomit vaz tak významnýmu filmaři. No. Vítejme v dnešku.

 

J.Rose
13.12.2021 15:25

Tak flašku si rád dopřeji i já :-)

 

Endyamon
13.12.2021 14:53

Fľašu mal rád aj Martin Riggs, a kto mu to mal za zlé? :)

 

J.Rose
13.12.2021 13:59

Gibson kapkou něčeho ostřejšího nikdy nepohrdl, to se o něm ví. Asi mu to teď v pozdějším věku začalo trochu lézt na mozek. Jeho filmy i filmové postavy mám, ale moc rád.

 

Prowler80
13.12.2021 13:46

Jó, o tom samozřejmě vím. Tomu bych nepřikládal vůbec žádnou váhu. V opilosti lidé pronáší věty roztodivné. Hollywood by bez Židů snad ani neexistoval. Těch herců a režisérů s podílem krve semitské jest též nepočítaně.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist