Boomer Space


Diskuse ke článku : MASSACRE - Resurgence
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Widl
23.11.2021 13:21

U mě výborný album. Nečekal jsem, že to dopadne až takhle dobře :) Konzistentní, zábavný k poslechu a hned od začátku jasně rozpoznatelný, že jsou to Massacre. Ten ksicht je tam jasný a přitom kupodivu nenucený. Rat God mě baví víc, ale tohle je taky skvělé. Navíc s parádním obalem.

To aby tany nebyla jen ta kritika :)

 

Obsolete
10.11.2021 10:20

Mě Massacre nikdy zvlášt nebavili,uznávám ale že from beyond je kult.Tohle je ovšem strašná sračka,sorry.7/10 si Ressurgence podle mě určo nezaslouží,šel bych mnohem níž.tvl vždyt o ten Back from Beyond který nebyl žádný šlágr byl lepší než tohle..

 

Stray
09.11.2021 15:20

Původně jsem nechtěl reagovat, ale nakonec se mě to jaksi rozleželo. Ostatně jako vždy.:-) Naprosto podporuji názor Hivrise. Dávat tady každé průměrné desce 70%, ať jde o jakýkoliv styl, nedává smysl. Sám bych dal MASSACRE 50%. My nejsme zaťatej subžánrovej web, pohybujeme se ne v konzervě od paštiky, ale v několika tunovej cisterně. O albech přemýšlíme v kontextu aktuální hudby, ne v kontextu jedné malé historické škatulky. Takže pokud si někdo klade otázky typu: Co člověk může asi tak očekávat od old-school death metalu? U nás tahle otázka nedává žádný smysl :-), vůbec žádný, jasný?:-) My proto abychom dali vysoké hodnocení nechceme naplnění nějakých šablon, chceme prostě zajímavé nápady, ať už objekt hraje to a nebo ono. Osobně bych volil spíše otázku: Jak perfektní musí být old-school death metal, aby v současné době dával vůbec smysl? Takže tu mačetu zase hezky založ a udělej si skořicovej čaj s podzimní příchutí, Fíňáku!:-)

 

Vladimir Harkonnen
09.11.2021 13:54

no zaslouží …. to je subjektivní 😉😉 … jak říkám já bych dal 7/10 protože si myslím, že si to zaslouží. Asphyx mám ta 8-9/10 již několik posledních desek … prostě ta novinky tělesa pod hlavičkou Massacre je docela fajn. Kazdopadně obecně jsem k Massacre taktež skeptický, nic kultovního na nich není, je to o jedné desce from beyond a i ta oživovala hlavně vzpomínky Death, takže zádné fanatické obhajování skvělè samurajské desky IM, kdy bych Crazy dismond za ty 7/10 a vyšinuté slozy nejraději mačetou rozsekal se nyní nekonají, prostě jen mne to celkem baví a vlastně jsem rád že to vyšlo. Jo tu doporučovanou kapelu zkusím

 

Hivris
09.11.2021 11:09

Recenze je natolik kritická, nakolik si to deska zaslouží:). Že se s Asphyxem (autor, ne kapela) neshodnu, jsem očekával od samého začátku. Jsem přesvědčenej, že na deathmetalovou desku si není potřeba nějak zvykat a pečlivě jí naposlouchávat. Povedený death prostě šlape od samého začátku. Srovnejte nové MASSACRE třeba s ASPHYX (kapela, ne autor) nebo se SKELETAL REMAINS a ten rozdíl ve skladatelské kvalitě bude markantní.

A souhlas s Honzou H. - INHUMAN CONDITION dopadli určitě líp...

 

Vladimir Harkonnen
09.11.2021 09:36

recenze je poměrně kritická, možná až zbytečně, celkově to nikde tak moc nevraždí jako na CD ... já asi nejvíce souhlasím s naším deadlystormzine (http://www.deadlystormzine.com/2021/10/recenzereview-massacre-resurgence-2021.html) kde je nastíněna i otázka, co v dnešní době od old school death metalu chtít a očekávat ... a podle mne to Massacre docela splnili, baví mne to a určitě mám desku zařazenu v podzimním pelotonu ... vedle skepticism, mastodon, 1914, reedice garbage, senjutsu, carcass atd atd ... pohodových 7/10

 

afro
09.11.2021 09:24

Po prvotních rozpacích si desku docela užívám a asi to souvisí s věkem. :-) Zároveň platí, že nic objevného se opravdu nekoná, ale to třeba ani u posl. Benediction. Pro mě osobně zpestření a osvěžení ke kapelám typu Diskord, Cryptic Shift, Replicant nebo podivností à la Tumba De Carne které mi aktuálně okupují fonotéku a vyžadují mnohem soustředěnější poslech. Takže 7/10 a kdyby byly na desce ještě alespoň jedna až dvě skladby jako ta závěrečná, přihodil bych bodík nahoru.

 

Honza H.
09.11.2021 00:12

Díky za recenzi a za ušetřený peníze, tohle tedy kupovat nebudu.
Dle všeho podstatně líp dopadli Inhuman Condition, což je materiál,kterej měl původně bejt aktuálním albem Massacre, tedy kdyby se Kam s klukama nerozkmotřil....

 

Pekárek
08.11.2021 21:35

Bohužel, žádné pozitivní překvapení se asi nekoná, teď je to tu černý na bílým.:)

 


 

 

 

 

TOPlist