Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Konnie
21.11.2021 17:23

Stray: :-))

 

Stray
20.11.2021 17:57

No je pravda, že to bylo plný takových těch významně hledících studených čumáků. Už se na Tebe na jaře všichni těšíme na sraze, jak rozvíříš onu emocionální stránku setkání, Konnie.:-)

 

Konnie
20.11.2021 17:23

Tak konečně shlédnuto a musím konstatovat, že bylo na co se dívat. Vizuálně vymazlené, hlavně v detailech, i hudba úžasná, něco mi tam ale k úplné spokojenosti scházelo. Přišlo mi to sice velkolepé, ale možná až moc dokonalé, vyhlazené až zenově minimalistické, ale tak nějak ploché, bez opravdových emocí. Kromě Chalameta a výborné Rebeccy Ferguson to zachraňoval akorát Momoa... ale kdoví, třeba za 8000 let už to bude normální a emoce budeme ovládat natolik, že s námi nebudou cloumat, tak jako v tom filmu :-) Ale v takovém světě bych asi žít nechtěla, je mi z toho dost smutno...

 

J.Rose
12.11.2021 07:24

Konnie: Vůbec se neboj a skoč do toho po hlavě. To nejlepší způsob :-) Jestli se ti jeho filmy zamlouvají, tak bych neváhal vůbec.

 

Konnie
09.11.2021 20:28

Opět radost! Na tenhle film se moc těším a zároveň mám trochu obavy, abych nebyla zklamaná. A ta recenze mi v tom vůbec, ale vůbec nepomáhá .-)

 

Stray
07.11.2021 00:11

Tak se vracím z Arakisu. Knihu jsem nikdy nečetl, Lynchův film z roku 1984 viděl dvakrát a vždy mě přišel chaotický. Nové dílo je tak z mého pohledu super, totální přehlednost, uhrančivá atmosféra co dokázala vtáhnout, prostředí geniální, obsazení rovněž výborné, hlavní týpek perfektně vybrán, nemám nejmenších výhrad...90% je akorát a hrozně se těším na pokračování. Mělo to své velké kouzlo.

 

J.Rose
06.11.2021 19:11

Děkuji za krásně odlišné názory. O tomhle film je. Každý to cítí jinak, každý má své zcela jedinečné osobní preference.

Majk mě vyloženě potěšil. Poslední Blade Runner je mých očích rovněž pecka.

 

Majk
06.11.2021 18:09

Vizuálně skvělé, přesně podle očekávání. Podchycení děje taky v pořádku, čas plyne a pořád je na co se dívat. Nějak se ale nemůžu zbavit dojmu, že jsem také čekal víc, stejně jako zde kolega předřečník. A stejně tak i mě nějak výrazněji neoslovil hlavní hrdina, přestože jinak všude sklízí chválu, to už mě ale u sebe nepřekvapuje:-)
V součtu to však neznamená, že to není výborný film, který se dá opravdu užít naplno a nechat se okouzlovat. Naopak. Blade Runner se mi ale líbil víc.
A recenze perfektní, jako vždy.

 

KrebsKandidat
05.11.2021 22:28

Čakal som viac, vlastne som veril, že Villeneuve mi prinesie nie len veľmi podarenú vizuáliciu. Nestalo sa, skvelý obraz je nateraz všetko, čo Duna je.
Na rozdiel od J.Rose ma výkon Chalamet-a ničím nezaujal a to isté môžem povedať aj o Zendayi - obaja ake snáď budú mať šancu si to "u mňa vyžehliť v pokračované.
Issac naopak, ten podal dobrý výkon. Výkon Momoa tiež stohé za zmienku, je dobrý.
Dávam šesť bodov z desiatich. Po druhej časti je možné, že hodnotenie upravím. Ktorým smerom sa uvidí potom.

 


 

 

 

 

TOPlist