Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

DarthArt
28.10.2021 16:56

Jo, tak už na FCB vzkaz, že se koncerty chystaj. Těším se jako malé dítě!! :)

 

DarthArt
28.10.2021 16:53

Jo, 90 %, přesně takhle to slyším i já ;)

A doufám, že se ta kapela probere a začne pořádně hrát - na koncertech v klubech a fesťácích, nikoli někde před horolezeckou stěnou v Čakovice Cascades.

 

Stray
28.10.2021 16:48

Někdo se obléká jako Thomas Tuchel nebo Jürgen Klopp, někdo pro sebe objevuje takovéto rokenrůlky. Co mám kabelovku s Premier League, dělám obojí. Nejde jinak, výjimečně upravuji hodnocení THE DRAIN na 90%, fakt je to super, ale to člověk musí ty rokenrůlky nejdřív cítit.

 

Kelly
27.10.2021 23:40

Teda pane domácí, kam chodíte na takové české pecky? Ani na serveru Discogs o nich nevědí. Tajemná kapela. I předchozí deska Bangolia je pecka. Jak by řekl klasik: Ti ale válej, pane Valdauf.

 

Pekárek
27.10.2021 20:42

Ťuknul jsem to na Bandcampu a pohoda!

 

DarthArt
27.10.2021 08:33

Ze zahraničních mě letos takhle oslovila GRETA VAN FLEET, podobný výtrysk jara v zazimované zahrádce .... Letos se nějak daří! :)

 

Stray
27.10.2021 08:32

V článku jsou tři odkazy na songy.

Mě hlavně přijde škoda, že co kapela nažene talentem - studiovou, skladatelskou a řemeslnou stránkou věci, tak to pak zazdívá po stránce nulového proma. Pět let jsem o nich nikde neslyšel a tehdy jen protože mám odpovídájící hudební záběr a zajímám se, pátrám, prakticky běžnej posluchač rocku o THE DRAIN vůbec neví. V roce 2013 kontaktovali mě, napsal jsem tehdy recku na zdařilou věc. Jinak bych je také nepodchytil. Škoda, že žijou v nějaký svý bublině usazený mezi Hanspaulkou a Karlínem.:-)

 

DarthArt
27.10.2021 08:28

Hivris: Já před pár týdny projížděl vlastně celý web - nějaké starší rozhovory, nějaké starší nahrávky, nějaký seznam koncertů ... nula. Jakoby ta kapela neexistovala. S výjimkou toho Bandcampu, to je pravda. A FCB, kde se toho obecně moc nedozvíš. Pravda, možná už jejich promo není stavěné na moje dědkovské návyky, ale i tak ... ta informační nedostupnost je pro mě v přímém rozporu s tím, jak je ta kapela skvělá. Možná si ji představuju v těch mých devadesátkách, kde je na přední straně Big Bangu, hraje z nezávislých rádií a někde v Belmondu předskakuje třeba L7 nebo Manic Street Preachers. Nebo klidně ve Sportovce Mansonovi. Každopádně od nich ke mně zavanul ten tvůrčí vítr, který jsem už dlouho dlouho nepocítil ...

 

Hivris
27.10.2021 08:06

DarthArt: Bandcamp profil je aktivní, ale nabízí jen digitál a vinyl:
https://thedrain.bandcamp.com/

Mě recenze neskutečně navnadila, klipovka taky, jen mít na všechnu tu novou
muziku čas. Mám to ve frontě s poslední Pekárkovkou BETWEEN THE PLANETS.

 

DarthArt
27.10.2021 00:44

A ty aranže ... do prdele !!!

 

DarthArt
27.10.2021 00:43

Já jsem ten druhej, kdo redakčně poslouchal THE DRAIN, a můžu to vyjádřit poměrně jednoduše ... z tohohle seru krev! Celá stopáž neuvěřitelně jede, jedna vynikající melodie střídá druhou, kapela dokonale míchá nostalgii s novověkem, je to elektrický a přitom čistej rokenrol ... podobnou euforii jsem z domácích zdrojů nezažil snad patnáct let! Přesně ten okamžik, kdy pustíte muziku a automaticky začnete demolovat vybavení místnosti, ve které se nacházíte!!!

Poslední dny tuhle nahrávku jedu furt dokolečka, třikrát-čtyřikrát denně, a chtěl bych přejít do fáze - nákup cédéčka, nákup trička a nákup vstupenky na koncert. Jenže možná blbě hledám, ale kapela je na webu úplně mrtvá ... tak co s tím mám, kurva, dělat?

 


 

 

 

 

TOPlist