Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
04.11.2021 11:29

...Na druhou stranu sem zas tolik drzejch otrapů nechodí. Ještě se nechci radovat, ale podařilo se jich hodně vyhnízdit.:-)

 

Stray
04.11.2021 10:41

Osobně na stránky chodím pouze přes admin (proto mám červený nick, protože sem nechodím standardní cestou jako čtenář), abych nebyl započítáván, takže do hlav lidí co honí čtenost se asi vžít moc neumím. První půlrok sem chodilo 20 lidí denně.:-)

Ale to já bych i chtěl příspěvky od čtenářů, vcelku mě ta konfrontace baví, ale musí být věcná a ne že Ti dotyčný dává najevo, jakej si proti němu (tomu kafíčko si míchajícímu pánovi, který zná víc a kterého musí mít pisálek v úctě) blbec. Umět to, registraci bych zavedl.:-) A vůbec bych se nerozmýšlel. Nechci Loužu zatěžovat prkotinama.

 

J.Rose
04.11.2021 10:10

No právě. Navíc to úplně postrádá smysl. Představ si potencionálního ego maniaka, který by dvacetkrát rozklikl svůj vlastní článek, jen aby měl lepší skóre než Tomáš pod ním.

Celková denní návštevnost webu jako takového, je tím nejlepším ukazatelem a zároveň i vizitkou. Ta čísla, které jsi vypsal jsou skvělá a je dobře, že tu není něco jako povinná registrace. Prostě pohoda a svoboda.

 

Stray
04.11.2021 09:58

Denní návštěvnost je v týdnu přes 700, o víkendu přes 600. Když dojde na nějakej všeobecně šponovanej článek (jako třeba recenze IRON MAIDEN, AC/DC, METALLICA, RAMMSTEIN), tak lezeme při normálním stavu přes 800 a pokud se na tom někdo někde zaháčkuje a dá to sdílet, tak třeba i nad tisíc, ale to je vyjímka. Celkově jde o lepší a horší období, ta lepší jsou blízko těm 8stovkám, horší těsně pod 7 set. V těchhle číslech už se ten růst zpomaluje, kdo sem chodit chce, chodí, kdo ne, nechodí, to je normál.
To mě v životě nenapadlo, že by počítadlo bylo zvláštním nástrojem k rozvíření rivality mezi autory. To tak možná někde u nějakých bezmozků.

 

J.Rose
04.11.2021 08:46

Pochvala je velmi příjemná věc, stejně jako podnětná diskuse a vážím si toho. Úplně nejdůležitější ale je, že tenhle web funguje. Stray říkal, že denní návštěvnost je tuším osm set lidí - paráda! Jednoznačný důkaz o čtivosti všech zdejších článků, což je asi ta největší pochvala vůbec. Je to dobrý ukazatel, bez ohledu na počet příspěvků pod články. Veškerou psanou zpětnou vazbu beru, jako krásný bonus navíc.

Za boha si nemohu vzpomenout na název jednoho webu. Tam se denní návštěvnost měřila trochu jinak. Každý článek tam měl totiž své vlastní počítadlo rozkliknutí. Přišlo mi to, jako zvláštní nástroj pro umělé vyvolávání rivality mezi autory :-)

 

Pekárek
03.11.2021 22:32

Existuje něco jako trvalý příkaz k pochvalám:-). Rád bych si ho tady ve vztahu k těm filmům zavedl. Ty si jim tam vždycky přimyslíš, viď Rosi, díky!:-)

 

Konnie
03.11.2021 22:22

Díky, Rosi, za výborné počtení. Baví mě nakukovat takhle pod pokličku, nacházet nové souvislosti atd. Pak se i celkový pohled na věc trochu promění...

 

J.Rose
29.10.2021 22:17

Hivris: Čirá spekulace. Těžko říct. Tarantino má před sebou údajně poslední film a pak se chce dle svých slov věnovat divadlu. Tarantino je ale také velký kecal, čili těžko říct. Kill Bill Vol. 3 je rozhodně jedna z mnoha alternativ, jedna z možností. Mě osobně by to nevadilo.

 

Hivris
29.10.2021 22:00

Stejně jako u Straye není Kill Bill taky můj favorit, ale počtení kvalitní. Copak je pravdy na tomhle?

https://www.csfd.cz/film/269710-kill-bill-vol-3/zajimavosti/

 

Stray
29.10.2021 16:49

Hannah hrála tuším ještě ve Wallstreet.

Na ten horor z polární stanice se těším snad od června.

Kill Billa nemusím, ale články víc než super, nebyl by ještě nějakej J.Rose na hudbu? Lidí, co přinesou na stůl svatomartinskou husu s knedlíkem a zelím a ještě poděkují, není mnoho. Děkujeme.

 

DarthArt
29.10.2021 16:39

Geniální zakončení celého projektu - míněn film i tento článek. Smekám k zemi, něco takového bych chtěl taky umět zplodit ;)

Ještě před hodinou jsem měl drobnou výtku - absenci informace, že Daryl Hannah kromě Kalifornského horského hada a slečny Runner zhmotnila ještě jednu kultovní filmovou postavu - Stiflerovu matku. Teď jsem ale zjistil, že to není ona ... život je někdy krutý !!!

 

J.Rose
29.10.2021 15:57

Ano, Madsen je v tomto ohledu fenomén. S Daryl Hannah je to podobné. Jako replikantka Pris byla skvělá, ale jinak se celý život motá v béčkových kruzích. Je dobře, že jí dal Tarantino šanci. Ostatně vytahovat ze dna dávno zapomenuté herce, je tak trochu jeho parketa :-)

Děkuji všem za odezvu u obou článků. Psát Kill Billa byla radost, i když jsem se místy dost trápil. Nyní budou následovat dva kratší články. Půjde o jednu novinku a ve druhém případě si dám takovou filmovou raritu. Potom bych chtěl zpracovat jeden klasický horor. No a pak, kdo ví. Možností je opravdu mnoho :-)

 

Endyamon
29.10.2021 14:04

Vynikajúca recenzia (aj tá na Vol.1)! Za seba už len dodávam, že najlepší tu je aj tak Michael Madsen. Mr. Blonde je fenomén, hrať v kultových filmoch a prekladať to úplnými sračkami, unikátne.

 


 

 

 

 

TOPlist