Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Tomáš
01.08.2021 11:48

Já na to narazil náhodou díky ukázce na youtube (právě scéna z autobusu), tak jsem tomu dal šanci a za mě supr, dávám 90%. Akční rubačka, celkem fajn děj (v rámci žánru), Odenkirk je bombový, užil jsem si to.

 

J.Rose
30.07.2021 17:28

Pěkné postřehy. Jak píše KrebsKandidat - zábavná oddychovka, i to někdy stačí. Mě k filmu přilákal režisér Ilja Najšuler. Říkal jsem si co asi dělá ten bláznivý rusák, který stojí za magořinou Hardcore Henry. A hle, on má venku nový film a hraje v něm navíc sympaťák Bob Odenkirk, chlápek co by měl dostávat daleko, daleko více rolí.

Neviděl jsem jedinou ukázku a možná proto mě zaskočila ta míra humoru v druhé polovině. Úvod mi připomínal Americkou krásu, říznutou Johnem Wickem a pak se to postupně transformovalo do podoby akční komedie. Maličko schizofrenie no. Fenris 13, tu zmiňuje Zastav a nepřežiješ. To je přesně ten typ filmu u něhož jsem věděl dopředu, co očekávat. Tam je to psina od začátku do konce.

Každopádně člověk potřebuje občas vypnout a je dobře, že tu takové filmy jsou. Jsem zvědav jestli něco bude z toho plánovaného projektu, kde by se Hutch měl střetnout s Johnem Wickem.

 

KrebsKandidat
30.07.2021 14:56

Vcelku zábavná oddychovka. Ale asi som čakal predsa len niečo viac, ukážky ukazovali, že by to mohlo byť lepšie ako Wick, čo sa tak úplne nenaplnilo.

 

Honza H.
30.07.2021 09:12

Můj první film po znovuotevření kin a nebyla to špatná volba! Sice to není taková jízda jako poslední John Wick,ale i tak výborná oddechovka, různými způsoby zabití se tady opravdu nešetří...

 

Hivris
30.07.2021 08:47

Dík za tip, filmy s nasranými borci středního věku ala D-Fens můžu. Asi mi pomáhají, abych sám takhle nevybouchnul:). Další moje oblíbená chlapská vzpoura je Útok na Wall Street, určitě doporučuju:
https://www.csfd.cz/film/326037-utok-na-wall-street/prehled/

 

Fenris 13
30.07.2021 08:12

Nooo, to vůbec nezní špatně. Sice jsem vyrostl na klasických osmdesátkách a synonymem pro akční film jsou pro mě zejména Komando, Predátor, Kobra, Smrtonosná past a jim podobní, ale občas zabrousím i do novějších vod. A když už jsi zabrousil do té přepálenosti, nadsázky a černého humoru, tak můj oblíbený mozkový výplach jsou oba díly Crank s Jasonem Stathamem (česky Zastav se a nepřežiješ), tam si na konci filmu připadám otupěle vytlemený a šťastný jako Patrik Hvězdice :-) Každopádně díky za tip!

 

Lord Džoudemort
30.07.2021 08:09

muj 15 synek přišel s Breaking Bad, tak jsme nadšeně sledovali všechny série Breaking Bad. Je pravda, že já nemám moc rád příběhy s nevyléčitelnou nemocí a proto skutečné, nefalšované a opravdové nadšení přišlo až s Better Call Saul. To je prostě naprostá pecka, takže jsem se na Nikdo s Odenkirkem moc těšil a nezklamalo to. Film jsem koukal někdy v zimě, uprostřed covidového šílenství a rozhodně to byl dost příjemný čas. Takže fajn 70%

 


 

 

 

 

TOPlist