Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
24.07.2021 22:22

Budu se těšit. Bych měl už zajít do kina. Naposled jsem chtěl jít na Ad Astra.
Zítra to snad zkouknu alespoň z bazarové ho DVD. Mám rád, když se někam letí...:)

 

J.Rose
24.07.2021 18:28

Pekárek: Rádo se stalo. Příští týden obdobně laděný článek na film aktuálního data. Ten další, bude následovat jeden objemnější text na starou filmovou klasiku.

 

Pekárek
23.07.2021 22:05

Krásné, díky!

 

DarthArt
23.07.2021 16:02

Hivris: Závěrečná zatmívačka - přesně tak, při každém redakčním čtení jsem se nad tímhle výrazem královsky bavil! :):)

 

Hivris
23.07.2021 10:33

Tohle bude hodně silný film. S fyzickým chátráním blízkých se člověk snad ještě nějak vyrovná, ale s tím psychickým... tam je to horší. Při pročítání článku mi ještě došlo, že se A. Hopkins stal pomalu a nenápadně jedním z mých nejoblíbenějších herců.
Jinak mi moc pobavila alegorie "závěrečná zatmívačka", to se fakt povedlo:). Zbytek textu samozřejmě taky, ale to už snad ani není nutné říkat👍

 

J.Rose
23.07.2021 09:40

Určitě znáš film Memento od Christophera Nolana. Dokonale tam vystihl pocity člověka s krátkodobou amnézií. Father je v tomhle vlastně podobný. Naprosto přesně ti ukáže jaké to je, když ti začíná odcházet mysl. Určitě to není film pro každého, ale jsem moc rád, že jsem ho viděl.

Zmiňovaný trailer jsem viděl včera večer a pocity jsou více než kladné. Daleko více mě ale dostala ta první ukázka z minulého roku, kde zazněli i poupravení Pink Floyd. Prostě paráda. O ten film se nebojím. Denis Villeneuve je jeden z mých nejoblíbenějších současných režisérů a jeho tvorba je po kvalitativní stránce silně vyrovnaná, alespoň tedy v mých očích.

Knihu znám. Super čtení. Do další knihy - Spasitel Duny, jsem se již začíst nedokázal, narozdíl od mé ženy. Film Davida Lynche je za mě osobně, děsná nuda v krásných, honosných kulisách, a to říkám jako oddaný fanoušek Lynche.

Pokud mi vyjde premiéra a Dunu stihnu v kině, tak bych zde na ní i rád udělal recenzi.

 

Fenris 13
23.07.2021 08:15

Hmmm, vlastně stejný případ jako u Mafiánů - před patnácti lety (a třemi dětmi) bych po podobném filmu skočil hned, teď dám přednost komediálnímu vyznění. Můj favorit je Jack Nicholson a jeho Lepší pozdě nežli později, ta scéna, kdy při první procházce po pláži vyčítavě koukne na schody a pak jde raději dál je prostě skvělá. Případně měření tlaku před sexem :-) Každopádně díky za rozšíření obzorů!

Btw viděl jsi nový trailer na Dunu? Od Pána prstenů jsem se tak netěšil a zároveň se tak nebál, že zkurví moji milovanou knihu. To jsou ale nervy! :-)

 


 

 

 

 

TOPlist