Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
22.07.2021 17:15

Pro mě s odstupem trochu ztratilo, ale pod 80 nikdy nepůjdu, nikdy.:)

 

kuklač
21.07.2021 07:16

Neuveritelne ako ten čas letí.....a AOB nestratil na svojej kráse absolutne nič. Dickinsonov návrat k metalu ako sa patrí. Za mna 9/10 pretože topka ešte len príde......

 

Petr
20.07.2021 20:21

Souhlas s Ložou. Aktualne jedu taky na vlně nového alba, ale to co mi vadí je K Shirley, nová nahrávka a zvukově se zdá zase na … nevím prostě ten studený digitální mix se mi nelíbí.

 

KrebsKandidat
20.07.2021 11:22

Louža: A vidíš, ďakujem, za opravu (naozaj to mám z toho rozhovoru). Ako som mohol zabudnúť, že to bol Nico, ktorý "ostal verný svojej povesti vtipkára".
Ktovie, ako to bolo medzi Harrisom a Dickinsonom, ale asi nebol Steve zvlášť dojatý z toho, že Bruce na pár rokov zdrhol. Áno, od British Lion som tiež čakal oveľa viac.

 

Louža
20.07.2021 10:30

KrebsKandidat : jo tohle si pamatuju. To byl rozhovor pro slovenský Metal Hammer někdy v období virtuálu. Říkal to tam sice Harris, ale ten kdo do Bruce rýpal byl Nico a ne on, což ale na věci moc nemění. Pak se nicméně Harrise ptali jak se mu Dickinsonova tvorba líbí a on tam přiznává, že až do Accident se mu to vůbec nelíbilo. A Accident nešel sice do kolen, ale většina materiálu se mu líbí. To mě trochu zarazilo, protože mě ty desky přijdou úplně špičkový už od vydání a za dvacet let to ještě spíš nerostlo do plusu. Cením si Dickinsonovy sólové tvorby fakt hodně, zato Harrisův British Lion mi říká až na pár ala maiden skladeb poměrně málo. Od Steva bych čekal lepší vkus :-)

 

Stray
20.07.2021 10:22

pro mne jde o 3.nejlepší desku Dickinsonovo sólové dráhy. Výše mám Skunkworks a Chemical Wedding. Když jsem psal recenze na první alba IRON MAIDEN, už dopředu jsem si promýšlel hodnocení následných novějších alb, Accident Of Birth jsem měl dlouho za 90%, nakonec jsem zvolil známku o 10% nižší, PROTOŽE 1. ty dvě 90%ní desky Skunkworks a Chemical Wedding mám přeci jen trochu radši, 2. album IRON MAIDEN Fear Of The Dark, kterému jsem dal 80%, mám zhruba na stejném levelu jako Accident, 3. přes řadu výtečných skladeb deska obsahuje i nějaké ty slabší kusy - Freak, Welcome To The Pit, Magician, optimální je hodnocení mezi 80-90%, ale nechám tam nižší. Desku hodnotím jako o trochu lepší než Balls To Picasso.

 

KrebsKandidat
20.07.2021 10:04

V dobe vydania albumu som čítal rozhovor s Dickinsonom, kde vravel, že aj on je vlastne "Accident of Birth".
Druhú zaujímavosť, ktorú si pamätám povedal zase Harris. Vraj bol v Londýne na koncerte k tomuto albumu, po ňom sa stretol s Bruecom, ktorý sa ho spýtal, ako sa mu to páčilo. Steve to zhodnotil ako najlepšií Iron Maiden-revival band aký kedy počul. Dickinson sa urazil a odišiel, Smith sa na tom len zasmial.
Doska je to vydarená aj keď je trochu škoda, že nepokračoval v "experimentoch".

 

Majk
20.07.2021 10:00

Mám rád v podstatě všechny polohy Dickinsonových sólovek. Líbí se mi, jak je každá deska jiná (trochu s výjimkou Chemical a Tyranny) a přitom zpěv je pořád s podobným feelingem a pojí to dohromady i přes tvárnost materiálu.
Accident si ale živě pamatuju, jak strašně moc se mi ta deska líbila, když vyšla a proto jí mám asi na speciálním místě.

 

Louža
20.07.2021 09:44

Skvělá deska. Když se Bruce s Adrianem vrátili zpět do IM, jásal jsem. Kdybych byl tušil o co tím návratem přijdeme, asi bych tak nadšený nebyl.

 

Lord Džoudemort
20.07.2021 09:26

:) dneska jsou u nás v práci dětičky na příměšťácích vystavany Rocku z Ria. Neb na Crazy diamond bádání v discografii IM, navázal nový singl, minulej tejden MetalshopTV o IM a včera oznámení nové desky. Prostě IM universum mne opět příjemně pohlcuje. Je pravda že ty sólovky BD vlastním, ale nikdy to nebylo u mne uplně ono, ale v rámci IM happy days to prosvištím. Každopádně novinka IM má obsahovat kusy cca 10 minut ... trochu mne to děsí, vlastně hodně, a tak nějak už pánové úplně neřeší nějaký PR hype ... koukněme třeba na vlkodlady z dojčlandu ... ti nás na tu svou divočinu připravovali měsíce ... předobědnávky edicí se soškou, postupné odhalování obalu, klipy a já se rád nechávám pohlcovat :) no uvidíme co to bude za japonského eddieho

 

Endyamon
20.07.2021 08:44

100%, o chlp lepšie než CHW. Rod Smallwood teda vôbec nemal radosť z toho obalu :)
Recenzia ma nakopla, budem musieť texty oprášiť.

 

lukáš
20.07.2021 00:44

Accident of birth je asi vrchol Dickinsona. Mě se ale více líbí Chemical wedding. Asi tím návratem k metalu. A posléze živák z Brazílie. Ten je super. Hlavně atmosféra ! Těším se i na Tyranny of souls. k této desce se píše - ne tak kvalitní. Produkce se ujal Roy z.

 

lukáš
20.07.2021 00:05

To Stray.
Bude recenze i na Virtual XI ?
Díky

 


 

 

 

 

TOPlist