Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
10.07.2021 22:08

Super počtení. Rozhodně nás zásobuj i takovými recenzemi, i když jako divák už podobné snímky nedávám. Je dobré být v obraze, jakkoli pro CZ tvorbu není příliš lichotivý. Jinak Stuhra mám taky hodně rád.:)

 

J.Rose
09.07.2021 16:59

Osobně to mám tak, že zkrátka žeru filmy. Rád se pobavím, někdy dojmu a jindy se nechám šokovat. Ovšem dnes už filmy hodně selektuji a vybírám si, to je pravda. Dříve jsem to do sebe ládoval hlava nehlava, ale nyní si cením ukořistěný čas a sázím víceméně na jistotu. Posledních deset dílů Rychle a zběsile, jsem tedy neviděl. Stray tu zmiňuje Transformers, já prakticky nevím oč jde. Tuším, že jsem viděl cca dvacet minut z prvního dílu a šel jsem raději o dům dál. Michael Bay, to není nic pro mě, i když Skálu považuji za skvostný akčňák.

Tedy ne, nevadí mi takové emoční bomby jako 25 lat niewinnosci, pokud jde o dobrý film. Co se snímku Volyň týče, tak platí to, co už jsem psal do E-mailu pro DarthArta. Volyň bych se asi zdráhal vyloženě někomu doporučit. Je to skvěle natočeno, zahráno a faktograficky nabušeno, ale těch posledních cirka třicet minut, je jak z jiného světa. Jedna věc je o skutcích Banderovců číst a ta druhá ty jejich zvěrstva sledovat, byť formou hraného filmu. Viděl jsem to jednou a stačilo.

Jinak díky za pochvalu chlapci. Jsem rád, že i tyhle kratší články mají smysl a nenudí.

 

Stray
09.07.2021 10:45

V tom případě odkazuji na včerejší předpůlnoční podívanou na ČT 2 v podobě filmu Sudá a lichá s Budem Spencerem a Terrence Hillem v hlavních rolích. Viděl jsem to asi po 35ti letech a bavil se, jakkoliv jsem u sebe pozoroval rozdíl v perspektivě vnímání těch scén. :-) Bavit se u filmu, ano proč ne? Ale jsou filmy jako Transformers nebo Avengers vůbec zábavné? Dle mého Ne!

 

Hivris
09.07.2021 10:22

Dík za článek; Polsko mělo a (na rozdíl od ČR) stále má skvělou kinematografii. Ale jinak jsem na tom přesně jako Fenris. Dřív jsem měl podobný životní dramata rád, ale co jsem dospěl a mám děti, tak si chci u TV spíš odpočinout a pobavit se. Proto koukám prakticky už jen na sport a dokumenty:). Občas teda ještě nějaký starší akčňák, a výjimečně shlídnu i nenáročnou, ale vydařenou novinku. Teď třeba CHLAST
https://www.csfd.cz/film/734768-chlast/prehled/

 

Fenris 13
09.07.2021 09:00

Opět skvěle napsáno! Každopádně je to přesně typ filmu, kterému se obloukem vyhnu...já vím, že žijeme v krajně nedokonalém světě a u obrazovky chci zrelaxovat a bavit se. Zvlášť od doby, co mám děti :-)

Jinak jak jsi zmínil tu Volyň...nedávno jsem o tom četl sáhodlouhý článek doprovázený fotografiemi, které si ty ukrajinské zrůdy pořizovaly...a ne, nebyl jsem schopen to dát až do konce, udělalo se mi fyzicky nevolno. Šílené, co dokáží lidé provést svým ještě včera dobrým sousedům. Stejně ohavné jako cokoliv co se dělo v koncentrácích nebo třeba v Nankingu... A oni ještě Banderu oslavují.

 


 

 

 

 

TOPlist