Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

lord Džoudemort
05.07.2021 18:35

mám radost z pocovidového boomu novinek, ale zatím se velmi často tituly prokousávám (např. zbytečně hyperaktivní Támas Katai, nebo neosobní Pestilence). Mám radost spíše z nečekaných věcí (Garbage, asi i Helloween) než z toho na co jsem se těšil. Také dávám šanci kapelám, které jsem kdysi zavrhnul, podobně jako Helloween, takže jsem na Ulozto exhumoval Kinga Diamonda a pràvě Fear Factory. Ani u jednoho ze zmíněných se zázrak nekonal a nebudu to víc řešit. Pokud jde o FF, ti mne nadchli kdysi na Demanufacture, ale už počínaje Obsolete to nebylo ono. A novinka, která fanoušky určitě potěší, mi připadá dost zastaralá a vyčpělá tak akorát za 60-70 a vracet se k ní nebudu. Jo jednu super novinku mi tyto dny přinesly, od osmdesátek mám rád Anthrax, které sbírám, ale dávný odchod Belladony lícoval s mojí tehdejší ztrátou zájmu o nemalou část metalového pelotonu, takže jsem věci od Bushe vlastně ani pořádně neslyšel. No a je léto, já si zas pohopsávám do rytmu hlavou u PC a poslouchám ty svoje Belladonovky a jejda Sound of White … v podstatě jsem ohromen a je to pro mne jedna ze současných super “novinek”

 

J.Rose
05.07.2021 12:31

Fear Factory jsem viděl pouze jednou, a to v Milovicích roku 2010. Tehdy zpíval Burton C. Bell skvěle. Vlastně celý ten koncert byl velice povedenou a energickou záležitostí. Ty současná videa z YouTube, ale vypadají hrozně, pokud se tedy budeme bavit o zpěvu frontmana. Věk, životospráva? Těžko říct. Fear Factory už ale dávno nikomu nic dokazovat nemusí a své místo v hudební historii mají jisté.

Novinku jsem ještě neslyšel a ani jsem to neměl v plánu, ale díky skvěle napsané recenzi dám nezastavitelným továrníkům šanci. Vlastně se na poslech těším.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist