Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

KrebsKandidat
13.07.2021 20:10

Ja si to obcas pustim. Celkom prijemna muzika. Ale s Dickinsonom im to slo lepsie.

 

Pekárek
10.07.2021 21:47

Tenkrát jsem je měl vypálené a dost se mi líbili. CD-R jsem pak zašantročil a už jsem se k nim nevrátil.

 

KrebsKandidat
10.07.2021 01:32

Páni, kto z vás sa vďaka tomutu albumu dostal k počúvaniu Tribe of Gypies? Je tu niekto taký?

 

Hivris
18.06.2021 12:49

Jedno video k tématu. Ten chlap snad nestárne:
https://youtu.be/iukY-8cSSLE

 

Konnie
18.06.2021 09:23

Pro mě neznalou příjemné překvapení. A, ano, ten závěrečný dračí hymnus znám, jen jsem ho měla nějak hluboko zasutý a hned si to nespojila :-) Díky za nové zážitky.

 

Pekárek
17.06.2021 20:38

Ano, měl jsem to tenkrát podobné, změna mi sedla a stejně tak doprovodná kapela i produkce. Dnes tak 80-90 %.

 

Sagi
17.06.2021 14:47

Ještě k Piccasovým koulím:-). Na začátek 90 let neuvěřitelná moderní progres metla se skvělým vokálem (navrch místy minoritně spestřeným rapem:-)) a instrumentálními výkony. Šlape to a ty melodie... 100 procent

 

Stray
16.06.2021 22:37

Davis: zdravím, bez obav, tak tragicky bych to neviděl, s ničím nekončím, nic neopouštím, spíš cítím únavu a chtěl bych plynule přejít, řečeno tenisovou terminologií, na post nehrajícího kapitána.:-) tedy nehrající není zas tak přesné slovo, spíš méně hrajícího. Budu se prostě pouštět do podobných maratónů s větším rozmyslem, pokud tedy. Mám za sebou ne patnáct nebo dvacet zkompletovaných diskografií, ale asi tak padesát, + dalších šedesát hair-metal profilů, což jsou čísla kdy si člověk říká, že už v tomhle směru řekl tak 90% toho, co z historických věcí chtěl. Chci se vyvarovat nechuti, nekvality, a mám pocit, že to chce další nové impulsy v podobně neokoukaných lidí. Tu zprávu jsem nepsal proto, abych u někoho vzbudil potřebu mne přemlouvat. Tak to prostě je, na nic si nehraju, není to truc nebo tak něco, to info mělo optimálněji přijít spíš někdy na podzim se zveřejněním zhruba desky The Final Frontier od IM, ale cítím, že tenhle můj postoj je definitivní. Abych pravdu řekl, tak se momentálně cítím asi tak stejně, jako kdysi na MP zhruba týden před ukončením spolupráce. není to ovšem ode mne rozhodně konec, jen si budu ten harmonogram dávkovat s rozmyslem, to znamená - občas článek na nějaké nové album - určitě ano, seriál např. URIAH HEEP na celý rok - rozhodně NE!

 

Davis
16.06.2021 21:55

Ahoj Strajy,
počteníčko opět výborné, ale zpráva pod článkem o Tvém pomalém "opouštění" tohoto parádního webu mě teda nepříjemně dostala...Jsem zde "skoro" denně, díky Tobě jsem objevil mnoho pro mně neznámých hudebních interpretů. Doufám ,že to řádně přehodnotíš :-)
Držím palce.
Davis

 

Stray
16.06.2021 20:49

Opravdu nevěřím, že tu otázku vidím.

 

lukáš
16.06.2021 18:10

To Stray :
Bude recenze na X factor ? díky

 

Hivris
16.06.2021 14:45

Pěkně napsáno. Mně tahle deska perfektně sedí. Určitě na to má vliv moje dospívání v devadesátkách, přestože tenkrát mi Balls To Picasso přišlo hodně měkký:). Dneska oceňuju Brucovo civilnější a přívětivější projev než v IM, muzika krásně dýchá a zároveň zní dostatečně důrazně.

Stray: Ono taky psát seriál s takhle mohutným záběrem v době slunce, dovolených, otevřených hospod, fotbalového Eura apod. není zrovna za odměnu. Vydrž, až přijdou podzimních lockdowny, pak bude určitě chuť i síla na ostatní hudební legendy.

 

Stray
16.06.2021 12:07

Prowler: u mne ta deska také není jednoznačná (možná pro to 80%), je však zajímavá, dostal jsem se do ní asi až po dvou letech od vydání, až poté co jsem se zamiloval do Skunkworks.:)

Milan: Díky za pochvalu. Potěšující je, že z těch článků právě tohle vyčteš. Nevím jestli se budeme nadále shodovat (ostatně mě o shodu nikdy nešlo - vlastně mám "metal" i jako prostor k šlechtění individualismu, nikoliv pospolitosti, ne však za každou cenu), jsem ale rád, že někoho baví ten web číst a těší ho shoda s názory autorů. Nevím jestli zaskočím, ale za smrduté spíš beru Bayleovky než následnou desku Bruce.:-) Co se týče DREAM THEATER, bavíme se o tom už přes rok s pekárkem, ale zatím to je tak, že pokud, tak půjde o články nás obou, kde bychom sesumírovaly názory na to které album, ale zatím je stav takový, že nejdřív za rok, protože Pekárek s podobným retrem nemá moc zkušeností a já jsem teď vyhořelej a unavenej. Zázrak je, že dávám ty IM v takovéto podobě.

 

Prowler80
16.06.2021 11:52

Kvalitní recenze, album u mne 65%. Krom megašlágru + 2 songů mi to nikdy nesedlo, co nadělám.

 

Prowler80
16.06.2021 11:44

Samo o těch zde nerecenzovaných albech.

 

Prowler80
16.06.2021 11:43

Luky by moh´ dát sérku vo Blajndech. Koukejte mu vytvořit podmínky.

 

Milan
16.06.2021 11:29

Je třeba Stray poděkovat! Ty recenze mají hlavu patu (což se nedá rozhodně říct u všech recenzentů na mnohem věhlasnějších serverech) a je vidět, že autor dobře ví, o čem píše má naposloucháno. Navíc u mě zatím v 90% shoda, co se týče názorů na jednotlivá alba. Jsem moc zvědav na Bayleyovky a smrduté Brucovo album :-)
A třeba ty Dreamy bys ještě mohl dát, to by bylo jistě skvělý čtení...

 

Stray
15.06.2021 22:34

Iron Maiden + Bruce Dickinson je pravděpodobně mým posledním seriálovým projektem podobného rázu na tomto webu, už si jen plním předsevzetí a databázi toho, co považuji za nejzákladnější ze svého pohledu hudebního fanouška. Pak už budu psát mnohem méně, hlavně novinky a to ve frekvenci jako kterýkoliv z kolegů, tedy např. ve stylu Pekárka článek za 12 dní a nebo když dostanu chuť, tak třeba nějakou tu ojedinělou retro-recenzi třeba na nějakou slavnou desku TYPE O NEGATIVE. Z mého pohledu jsem stránkama řekl už skoro vše, co jsem jimi říct chtěl, web neskončí, protože ta hladina chuťového zbytkáče do psaní ještě není tak nízko jak by být po těch dvou posledních letech "prožitých v napětí: viz určitý typ návštěvníků (jejichž procentuální zastoupení nedokážu odhadnout) vs. já)" mohla a hlavně jsou zde i ostatní kluci, kterým ten web patří taky a které budu podporovat, rád budu jejich články zakládat, číst, sledovat, občas i nějaký svůj přidám, ale role "tahouna?" s nejvíce články se po tomhle seriálu vzdávám. Obvykle to tak v životě mám, že když se pro něco nadchnu, dělám to třeba roky naplno a když to pak opadne a nebo se blížím konce vytýčené cesty, prakticky skončím ze dne na den. Tady to ovšem nejde. Budu rád, když web budeme táhnout ještě nějakej ten rok ve skvělé fazóně. Na KING DIAMOND a MERCYFUL FATE, případně DREAM THEATER, SYSTEM OF A DOWN, NEVERMORE, DEFTONES, starší tvorbu RUNNING WILD, se časem třeba nějakej novej pisatel a nadšenec objeví, pokud bude mít zápal a kvalitativní pisatelské parametry třeba teď nově se zjevivšího J.Roseho, tak se není třeba obávat, dovedu si představit, že někomu podobnému zde vytvoříme parádní podmínky pro realizaci jeho prací.

 

DarthArt
15.06.2021 21:34

No to asi ne a já byl jeden z nich :) S odstupem si "Balls" mnohem mnohem víc vychutnám...

 

KrebsKandidat
15.06.2021 21:14

Nie som si istý, či v dobe vydania by s tebou, DarthArt, fanúšikovia súhlasili, ohľadom Bruca.
Balls to Picasso "starne" s noblesou.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist