Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
03.06.2022 16:51

Díky za názor. Angličtinu u CZ interpretů moc neřeším, jejich volba.:-) Rodilým to navíc může znít exoticky.:-) Třeba Bártova slovenština Slovákům nevadí:-) Na Vlčích mácích se ovšem zlepšil. Ty poslední dvě veci, nevím, jak s odstupem, ale asi bych je nevypíchl ani teď. V řazení jsem problém nevnímal, slabší věci na konci
tak to má být.:-) Nejméně mě oslovila Maratonika. Krásku bych řádil výš. S tou vyrovnaností diskografie souhlas.

 

Vojtěch
03.06.2022 12:17

Illustratosphere by nikdy nenatočila špatnou desku, takže i tato je skvělá, ačkoli mi prijde ze vsech alb zatim nejslabsi.
Deska mi prijde tak trochu rozdrobena, nedrzi pohromade. Posledni dve stopy jsou dle meho zbytecne, Naha tma by byl . PO vynechani by zbylo by 9 kusu, ktere bych si take dovedl predstavit jinak serazene :-)

Bartova anglicka vyslovnost snizuje uroven prislusnych pisni, tedy i cele desky. Kdyby byla kraska cela cesky, dle meho by ji to prospelo.
Deska je instrumentalce chudsi nez predchozi pociny - Filip Jelinek odlozil trombon, snad ne definitivne. Nebyl prizvan ani zadny host.

Nejvic masakr je, ze pres vsechny namitky je Kraska skvostem :-)

 

Pekárek
07.06.2021 23:05

Díky moc, není zač:) Nejdůležitější je nic programově nechtít, nikam ho ani sebe netlačit a pak také absolutní klid. Zaměření na brilantní hru nestačí. Vokál je prostě určující a také jeho podpora, to je fakt radost. Otevírák byl vybrán ideálně. Oni sami zde napovídají, jak na to:), a pomáhají krásnou gradací. Pak to přijde...

 

Konnie
07.06.2021 21:18

Moc krásně napsáno, až ti závidím ty prožitky. Viděla (a slyšela) jsem to "na živo" loni na vysílání ČR (asi jeden z prvních online přenosů v té době) a docela jsem si to užila, ale pak zapomněla. Mám Bártu moc ráda, i jako člověka, ale občas nevím, z které strany k té muzice přistoupit. Asi to chce specifickou náladu ve specifický okamžik a když to pak dopadne, tak to všechno zapadne... Díky, žes to tímto připomněl, jdu vytvářet specifické podmínky k poslechu...:-)

 

Stray
07.06.2021 16:45

Mě se ta věta, že se ti týpek z coveru moc nepozdává, líbila. Byla v tom dravá emoce, kterou si web žádá. :-) Usiloval jsem o její ponechání, pač jsi měl nutkání to vynechat. Ať už je dotyčný kdokoliv, tys to nevěděl, seš z obliga. :-)

 

Pekárek
07.06.2021 13:25

Prowler: Díky! Příběh té fotky jsem neznal. Četl jsem jen jeden aktuální rozhovor s Danem a tam to nezmiňoval, tedy myslím, že ne. Zdůrazňoval symboliku. Tak jsem se osmělil:), aniž bych se chtěl kohokoliv dotknout! Vím, že Tvoje zdroje jsou tak na 99,9 % správné, Honza mi to ostatně pak řekl také. S hodnocením jsem v toleranci.:) Strašně se mi líbí, jak jim to hraje a už x dní se mi spousta okamžiků vrací a nestěžuju si:) Silná věc.

 

Prowler80
07.06.2021 11:06

Skvělé počteníčko, jako vždy. V hodnocení alba jsem mírně kritičtější, dal bych 70%. Jinak na obalu jest zachycena Danova maminka. Muž, jehož výraz se ti moc nepozdává, logicky Danův tatínek. Foto pořízeno v den jejich veselky, jaro 1969. Maminka onohož času poměrně krátce samodruhá, závěrem tudíž zkonstatuji, že na správného narazila.

 


 

 

 

 

TOPlist