Boomer Space


Diskuse ke článku : KORN - The Paradigm Shift
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

prasezlesa
22.02.2019 16:26

Škoda, že to SOAD zabalili. O těch si myslím, že byli opravdu originální a dobří. A když se tak dívám od roku 2000 dál, opravdu si myslím, že lepší kapela tu nebyla. Škoda, že zpěvák začal zpívat přes nos a metal/tvrdý rock ho přestal bavit.

 

Stray
22.02.2019 16:22

prasezlesa: Ano, RHCP jsou asi vlivnější a úspěšnější, ale jejich evoluční přínos je otázkou tvorby starší než 25 let, tedy té zkraje devadesátých let. Ohledně SOAD, dle mého jsou KORN trvanlivější záležitost (neměřeno prodejností alb ani úspěchem, protože v tomhle asi na SOAD a vlastně ani na SLIPKNOT dneska nemaj), ale to se odvíjí od originality zvuku, jedinečnosti tvorby a vyrovnané dlouholeté diskografie, v tomhle na ně opravdu nikdo nemá, pokud nechceme zmiňovat vyloženě popový rock typu FOO FIGHTERS, ty jsou samozřejmě ještě víc vidět a slyšet.:-)

 

prasezlesa
22.02.2019 16:14

Ta poslední věta je tedy zajímavá, ne že bych ji chtěl rozporovat, ale není to moc silně řečeno? Nejdůležitější americká rocková kapela posledních dvou dekád? Co takoví Red Hot Chili Peppers? Nebo kdybychom chtěli sronávat aspoň trošku srovnatelné, tak co System of a Down? Ty bych rozhodně považoval za lepší než Korn, bez ohledu na to, že jejich hudební dráha byla nepříjemně přerušena a ochuzena o další skvělá alba.

 


 

 

 

 

TOPlist