Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Havran
12.03.2021 12:02

Nedávno som si pustil len tak zo zvedavosti na YT nejakú vec od AA, myslím, že je z tohto nového albumu a bol som dosť príjemne prekvapený. Trash už ma moc nebaví, ale tá skaldba od AA ma zaujala. Chytľavé riffy za ktoré by sa nehanbila ani Metallica či Megadeth, striedanie epických, melodických pasáží s dravým nekomporomisným trashingom a k tomu veľmi, veľmi kvalitný spev. Neviem či by ma bavil celý album, ale možno skúsim.

 

Sagi
08.03.2021 13:00

Za mne velký krok dopředu u Angelus apatrida. Energický zvuk, skvělá instrumentace, výrazné melodie. Třebas loňský Testament může jen závistivě pokukovat, byť o jejich hráčství není třeba pochybovat... U mně zatím 90 procent a možná to ještě poroste:-)

 

zdenos
04.03.2021 12:12

Stray: na Moonspell se moc těším :) Přesně jak píšeš, jemné, decentní, lehce erotické :))

 

Hivris
04.03.2021 08:57

Honza H.: starší věci nejsou špatný, je to poctivej thrash, jak píšeš. Ale taky se ničím výrazným nevymyká. To na nový desce příklon ke groovu kapele jednoznačně prospěl a získala tím výraznější vlastní výraz.
Takže neváhej a kupuj i aktuální fošnu. Navíc za hodně férovou cenu:

https://www.musicrecords.cz/catalogue/hudba/angelus-apatrida/angelus-apatrida-vinyl-lp-cd/

 

Honza H.
02.03.2021 23:18

Jako obvykle hezká recenze! Kucí vždycky hráli poctivej thrash, zvlášt naživo v malým klubu to je pecka. Na druhou stranu kapel v podobně vysoký, ale často zaměnitelný kvalitě je docela dost.Uposlouchat (a ponakupovat) se prostě všechno nedá.Takže jsem si prozatím dal za úkol konečně naposlouchat některý jejich starší vinyly, který jsem si pořídil na jejich koncertech, a pak se uvidí,jestli mě to vybičuje i ke koupi aktuální fošny...

 

Stray
02.03.2021 21:15

Tu novou NERVOSU jsem o víkendu vypnul po dvou minutách první skladby, řekl jsem "NE, tohle už je za mnou" a bylo to hlavně hlasem. Naprosto, ale naprosto vůbec nic, vlastně celej podobně profilovanej typ hudby dostal u mne už dávno vale. U ANGELUS APATRIDA věřím, že to bude lepší, ale také nečekám nic zázračnýho, já snad už ani nemám potřebu někdy jet na Brutal.:-)
S radostí vítám nové MOONSPELL, civilní, umírněné až meditativní, s kultivovaným Ribeirovým čistým zpěvem, který je blíž synth popové britské ikoně osmdesátých let, zpěvákovi zvanému Black (It´s the Wonderful wonderful Life...) než doom/deathové explicitnosti. Skvělé!

 

Hivris
02.03.2021 21:06

Díky za pochvalu mně i kolegům. AA mi společně s NERVOSOU přesvědčili, že thrash má pořád koule. I když u NERVOSY snad ne doslova:).

 

pista
02.03.2021 11:27

Díky Hivris za parádní recenzi na mou oblíbenou kapelu.Přesně jak píšeš,čím více poslechů tím lépe.Kapelu jsem viděl dvakrát naživo a pokaždé totální nářez.To je tak,když člověk vyrůstá na Thrash Metalu a láska k němu mu drží už víc jak třicet let.Díky všem členům CD za výborné recenze.

 


 

 

 

 

TOPlist