Boomer Space


Diskuse ke článku : LILLIAN AXE - Psychoschizophrenia
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
27.02.2021 10:11

Posun k závažnější produkci by přišel i bez grunge, resp. už byl dávno nastartován. Jenže díky grunge a celé řadě dalších faktorů už nebyli lidí, které by to zajímalo.

 

Stray
27.02.2021 09:39

U hrubic jsem se znovu zapotil, ale jinak určo jedna z těch lepších autorových prací. Už když jsem to zakládal, cítil jsem ve vzduchu kontroverzi, to o tom grungi a oslavě zhrubnutí zvuku mnohých hair-metal princátek v průběhu devadesátých let jsem osobně však vnímal jako menší kámen úrazu, jakkoliv s teorií, že se po nástupu alternativy mnozí parádivci hudebně zlepšili, v 90% nesouhlasím. Za ten bolavější trn považuji zařazení skvostných FASTER PUSSYCAT mezi plytký sexualizovaný plebs dané doby.

 

Hivris
27.02.2021 09:08

Díky za recenzi, Psychoschizophrenia je jediná deska od LILLIAN AXE, co se mi líbí opravdu celá.

spajk: degradovat grunge na pouhou slepou vývojovou větev je přinejmenším ignorantství. A očišťující nástroj od nabubřelosti a přepíčenosti to určitě byl.

 

spajk
27.02.2021 08:32

Začínám být na fráze o grunge jako o nesmírně očisťujícím nástroji už docela alergický. A ještě z dlouhodobého hlediska. Z dlouhodobého hlediska se jasně ukázalo, že grunge byla slepá vývojová větev, po které zbylo půl tuctu zapamatovatelnych a autentickych kapel.
Jinak díky za připomenutí kapely. Pred vanocemi jsem objednával pár desek z Music on cd a maji Lillian v katalogu krom této desky všechny tři, tak jsem vzal debut na zkoušku.

 


 

 

 

 

TOPlist